Waar ben je naar opzoek?

Valentijnsdag ideeen voor jou en je partner!

2 minuten lezen Denise Meijer Denise Meijer
Valentijnsdag ideeen voor jou en je partner!

Vorig jaar konden we niet uit eten met Valentijnsdag, want corona. Hopelijk kan het dit jaar wel weer. Maar mocht het niet kunnen of je blijft liever thuis lees dan dit blog. De dag van de liefde kun je ook heel goed binnen de vier muren van je eigen woning vieren. Ook thuis kan je er een gezellige, romantische boel van maken. Zeker met deze Valentijnsdag ideeen voor jou en je partner.

Nu doen wij persoonlijk sowieso niet echt heel erg veel voor Valentijndag. Ja, we geven elkaar een kaartje (en soms krijg ik bloemen) en bestellen ‘s avonds wat te eten of gaan samen uit. Gelukkig verandert er op dit gebied voor ons dus niet echt heel erg veel. Hoewel we graag eens weer een avondje uit eten hadden gegaan; die kans zit er denk ik nog niet in. Hoe graag we het ook anders zouden willen zien.

Wat geef je met Valentijnsdag: Simpel en origineel!

Als je een partner, geliefde of aanbidder hebt, dan bestaat er natuurlijk de kans dat je iets voor hem of haar wil kopen voor Valentijnsdag. Natuurlijk zijn er mensen die deze dag volstrekte onzin vinden, maar geef toe: een (extra)…

  • Denise Meijer

Valentijnsdag ideeen

Met deze Valentijnsdag ideeën maak je deze dag alsnog speciaal en geef nou eerlijk toe: we kunnen ook wel even iets leuks gebruiken. Dus pak lekker uit met deze ideeën, speciaal voor Valentijnsdag.

Maak een romantische avondwandeling

Kinderen op bed? Neem je telefoon als babyfoon mee en maak een fijne wandeling samen. Je kan er altijd voor kiezen om hierna te genieten van lekker eten en bubbels!

Tut jezelf op

Oké, het heeft ergens ook wel weer wat om Valentijn gewoon in je pyjama te vieren. Of zonder kleding (dit is waarschijnlijk nog een van de beste ideeën), dat kan natuurlijk ook. Nu zijn er momenteel al nagenoeg geen gelegenheden waarvoor we in ons nette kloffie schieten. Dus tut jezelf vooral op. Je zal merken dat je jezelf er instant sexy door voelt.

Hottub huren

Wil je jouw partner verrassen met echt unieke Valentijnsdag ideeen? Dan zijn er een tal van bedrijven die hier speciale items voor verhuren. Wat dacht je van een hottub voor in de achtertuin of een karaoke set (voor als je wel van een geintje houdt). Je kan zelfs cocktails laten bezorgen (voor 20.00).

In de achtertuin

Een knusse avond onder het genot van een knisperend vuurtje, samen op de loungeset en warm onder een dekentje…
Als het weer het toelaat of je een overkapping hebt waar je droog kan zitten, dan is het helemaal geen slecht idee om op Valentijnsdag naar buiten te gaan. Heb je een barbecue? Gebruik deze dan vooral voor een heerlijk, winters Valentijnsdiner voor twee.

Het Valentijns diner

Deze Valentijns ideeën kunnen natuurlijk niet zonder wat strakke suggesties voor het (avond) eten. Begin de dag bijvoorbeeld met een romantisch ontbijt op bed. In de avond kan je ervoor kiezen om of je favoriete restaurant iets aan de deur te laten bezorgen (#supportyourlocal) of om jezelf goed te doen aan een luxe chocolade of kaasfondue. Of allebei! Dat kan natuurlijk ook.

Maak van je huis een wellness centre

Kaarsjes, ontspannen muziek, een massage, een ontspannend warm bad en komkommers voor op de ogen. Na deze Valentijnsdag voel je jezelf als herboren!

Netflix and Chill

Dit is weer een van die Valentijns ideeën die geen uitleg nodig heeft. Vergeet de snacks niet, want van al dat ‘chillen’ krijg je vast en zeker honger.

Heb jij nog leuke Valentijnsdag ideeen? Laat het ons weten!

Denise Meijer

Hoi! Ik ben Denise. Freelance tekstschrijver, blogger bij Love2BeMama (al jaren!), auteur van mijn eigen ‘Dirty Novel’, moeder van een Engeltje, een Bengeltje en een Prinses. Zelfstandig huismanager en eigenaresse van Tekstbureau Het Pennetje. Sarcast, optimist, eigenwijs en humorist. Schrijft graag vunzige tekstjes en ik heb een ‘no-nonsense’ mentaliteit. Ook schrijf ik graag over het echte moederschap: ongecensureerd en zonder filter!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 3 weken geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 3 weken geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 1 maand geleden
  • 7 minuten lezen