Waar ben je naar opzoek?

Tip: Mickey’s doldwaze avonturen op Disney Channel

3 minuten lezen Sarina Wijkhuizen Sarina Wijkhuizen
Tip: Mickey’s doldwaze avonturen op Disney Channel

Voor de hele coronacrisis zijn we op uitnodiging naar de lancering van Mickey’s Doldwaze avonturen geweest. Bij het binnenkomen van de uitnodiging begon mijn kleine vriendje al te stuiteren. En eerlijk gezegd, het kind in mij eigenlijk ook! Want Disney blijft iets magisch hebben, welke leeftijd je dan ook hebt. Dus gingen we met heel veel plezier naar de release van het begin van het nieuwe seizoen van Mickey’ s Doldwaze avonturen (die iedere zaterdag en zondag om 06:30 word uitgezonden via Disney Channel) georganiseerd bij TOZI Amsterdam. Een middagje om naar uit te kijken!

Mickey Mouse middag

Van een afstand was al goed te zien waar we moesten zijn want de rode Mickey Mouse ballonnen dansten er buiten al vrolijk op los. Bij binnenkomst werden we warm onthaald door een vriendelijk team dames die ons meteen een uitleg gaven over hoe het verloop van de middag ongeveer in zijn werk zou gaan. De kinderen konden bij binnenkomst meteen beginnen met het versieren van hun eigen Mickey Mouse oren en dat werd begeleid door weer een stel hele vriendelijke dames die hun aandacht netjes over ieder kind verdeelde, nou moet ik toegeven dat er heel veel leuke dames aanwezig waren en die stuk voor stuk ontzettend hun best deden om het de kinderen zo leuk mogelijk te maken.

Pizza’s voor de kids

Tijdens het knutselen kregen alle kinderen een lekkere beker drinken en een schaal heerlijk vers fruit. Nadat alle kinderen waren omgedoopt tot echte Mickey’ s kregen ze allemaal een eigen schort voor en mochten ze met de koks uit de keuken hun eigen pizza’s gaan beleggen (ik heb stiekem een hapje geproefd; ze waren verrukkelijk!). Ik had ook niet anders verwacht want mijn kind is ook een echte chefkok en was dan ook helemaal in zijn hum met al die leuke dingen die er geregeld waren. Toen de kids moesten wachten op hun pizza kwam er een ballonnenman binnen, en eerlijk… deze man kon echt alles en verdient dan ook een extra pluim! Ieder kind kreeg zijn eigen ballonnen figuur. Er kwam van alles voorbij, van een aap tot de hulk, van Mickey tot Ariël, van Frozen tot laserpistolen alles maakte hij binnen enkele minuten en niets was hem teveel.

De ballonvouwer verdient dan ook echt je aandacht mocht je een keer een ballonartiest in willen huren. Want buiten zijn uitzinnige kunsten was hij ook nog eens ontzettend leuk met de kinderen en uitermate vriendelijk!

50 Disney Plus familiefilms: gezellig samen kijken

In tijden van thuisisolatie is het een must om voor voldoende vermaak te zorgen. Deze tijden brengen jou en je familie ook dichterbij elkaar. Haal er het positieve uit! Met deze 50 leukste Disney+ films zoek je elkaar op als…

  • Linda Bosscher

Mega goede lunch bij TOZI

Om kwart over 2 begon de Mickey Mouse aflevering en gingen de volwassen aan tafel. De kinderen konden zitten op de fijne stoeltjes en de heerlijke kussens die op de grond uitgestald waren. Ook hierbij werden ze weer begeleid door de vriendelijke dames (mijn complimenten voor het samenstellen van het team!). Er was ons verteld dat we zouden gaan genieten van een heerlijke lunch. Dat dekte eerlijk gezegd de lading niet! We kregen een lunch van wel 11 verschillende gerechten die allemaal op heerlijke Italiaanse wijze waren klaargemaakt. Ook in alle gerechten was natuurlijk Mickey verwerkt. Zo waren de carpaccio en de truffelpizza in de vorm van Mickey. Op de tiramisu was ook een Mickey te vinden. Aan alle details was gedacht. Daarnaast werd er een heerlijk wijntje bij ingeschonken. De kinderen werden aan de andere kant ook goed vermaakt dus waarom de mama’s en papa’s niet?! Het ene gerecht was nog lekkerder dat het andere. We hebben heerlijk uitgebreid kunnen genieten van de gerechten omdat de kinderen het ook zo naar hun zin hadden.

Dag Mickey, tot op TV!

Bij het afscheid nemen kregen we nog een super leuke Mickey Tas mee met een Mickey mouse knuffel, een Disney doeboekje, een stel kleurplaten en stickers en een autootje van het restaurant. We gingen bepakt en bezakt naar huis met alle ballonfiguren en alle kindjes kregen zelfs nog een grote Mickey helium ballon. Al met al hebben wij een geweldige middag gehad die tot in de puntjes was verzorgd en georganiseerd. Ik kan niets anders dan complimenten geven. Dank Disney Channel en TOZI Amsterdam voor deze bijzonder leuke middag!

Mickey Mouse op Disney Channel

Nu we de komende week toch thuis moeten blijven is dit wel een leuke tip; elke zaterdag en zondag om 06:30 uur (voor de vroege vogels of later terugkijken) kun je op Disney Channel naar de nieuwe afleveringen van Mickey Mouse en zijn vriendjes kijken. Een doldwaas avontuur vol interactie en educatieve elementen.

Sarina Wijkhuizen

Ik ben een enthousiaste jonge moeder van pas 26. Die altijd heel goed de combinatie kon vinden tussen fulltime werken en het moederschap en daar oprecht van genoot. Maar sinds maart 2019 thuis is komen te zitten met Acnes in mijn buik en dus gepromoveerd is tot thuisblijfmama. Mijn leven deel ik met Danny en sinds 2014 zijn wij ouders van Davy. Ook trotse eigenaars van viervoeter Boef. Ondanks dat ik thuis zit loopt mijn hoofd regelmatig over en door alles van mij af te bloggen blijft alle chaos netjes op een rijtje.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Tieners & Pubers

Waarom je kind kostgeld laten betalen een goed idee is…

  • 3 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Naar school op Curacao: zo hebben wij het geregeld!

  • 1 week geleden
  • 7 minuten lezen
Podcast

Wil je horen: 5x podcasts voor op (thuis)vakantie

  • 1 week geleden
  • 4 minuten lezen