Waar ben je naar opzoek?

Laat je tulpen langer bloeien met deze tip

1 minuut lezen Love2BeMama Love2BeMama
Laat je tulpen langer bloeien met deze tip

Het tulpen-seizoen is weer begonnen. Ik ben dol op tulpen dus ik haal ze nu vaak in huis. Het nadeel vind ik alleen dat ze best snel ‘uitgebloeid’ zijn, ze gaan hangen en uitvallen. Tulpen verwelken best snel. Ik vind verse bloemen het allermooist. Op internet ging ik zoeken hoe je tulpen langer en mooier kan laten staan en ik kwam een tip tegen die ik graag met jullie deel. Laat je tulpen langer bloeien met deze tip!

Tulpen langer bloeien

Het is heel simpel en je hebt het altijd in huis. Waarschijnlijk zit het in je handtas. Met deze tip blijven je tulpen langer fris en mooi en bloeien ze langer. Deze tip is eigenlijk best eenvoudig. Het enige wat je nodig hebt is een koperen muntstuk wat je onderin de vaas legt. Leg het muntstuk op de bodem, vul de vaas met water en zet je tulpen erin. Ik heb het uitgeprobeerd en het werkt! Je tulpen blijven met deze tip langer fris en mooi.

10x ook dit kun je schoonmaken met billendoekje

Ze zijn vernuftig, je kunt er alle kanten mee op. Je kunt zelfs schoonmaken met billendoekjes. Heb ik de kinderen een keertje niet bij me, mis ik vooral de billendoekjes. – Ooooh, ontaarde moeder 😉 want ja, die dingen zijn…

  • Sjoukje Dijkstra

Probeer het zelf

Ik zou zeggen: probeer het zelf een keer. Laat je tulpen langer bloeien met deze tip! Ga dus snel naar de winkel, koop een bos tulpen, zoek een muntstuk en leg deze onderin de vaas.

Tips huis schoonmaken

Je huis schoon te maken en te houden met kinderen, werk en een sociaal leven? Ik denk dat je wel wat hebt aan deze tips!

Love2BeMama

De redactie van Love2BeMama zoekt dagelijks de leukste, interessantste en belangrijkste nieuwtjes voor jou op zodat jij niet verder hoeft te zoeken. Ook posten wij verhalen van moeders. Je dagelijkse portie nieuws, echte verhalen en blogs bij elkaar!

Heb je een tip? Stuur een mailtje naar mail@love2bemama.com.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 2 maanden geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 2 maanden geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 2 maanden geleden
  • 7 minuten lezen