Waar ben je naar opzoek?

Waarom naar Disneyland Paris gaan in de zomer?

3 minuten lezen Linda Bosscher Linda Bosscher
Waarom naar Disneyland Paris gaan in de zomer?

Met kinderen naar Disneyland Paris gaan is een fantastisch goed idee. Hier heb ik al eerder een blog over geschreven. We zijn er nu een aantal keer geweest en de laatste keer is te lang geleden. Het blijft gewoon erg leuk om je een paar dagen onder te dompelen in de Disney magie. Dat gaat nooit vervelen! Stiekem ben ik af en toe alweer aan het kijken naar leuke aanbiedingen. De zomer is ook een heerlijk seizoen om naar Disneyland te gaan. Waarom naar Disneyland Paris gaan in de zomer? Ik vertel je wat de voordelen zijn!

Genieten van de zon, kleuren en warmte

In de zomer zijn de dagen weer warm en lang. De bloemetjes bloeien weer, de bomen hebben weer blaadjes en het gras is weer groen. Als je naar Disneyland Paris gaat in de zomer dompel je je onder in de warmte, de gezelligheid, vrolijke kleuren en muziek. Daar word je toch blij van?

De zomervakantie

De zomer leent zich er uitstekend voor om weg te gaan. De sporten van de kinderen hebben zomerstop, verplichtingen thuis zijn vaak minimaal en de zomervakantie staat voor de deur. Kun je doordeweeks Disneyland Paris bezoeken? Dan zou ik dat zeker aanraden. Het is er doordeweeks vaak rustiger.

Bezoek het Lion King & Jungle Festival 

Toen ik een paar dagen geleden weer de site van Disneyland aan het checken was voor leuke aanbiedingen zag ik dat het populaire Lion King & Jungle Festival terugkomt. De zomer in Disneyland Paris staat in het teken van dit festival. Wie is er niet opgegroeid met deze twee klassiekers? Disneyland laat deze twee meesterwerken tot leven komen in een kleurrijke parade en exotische jungle vol muziek en dans waar de geliefde personages uit de film te loeven komen. Hoe heerlijk is het om in het zonnetje te genieten van dit fijne festival? Alleen bij de gedachte al krijg ik zin in de zomer.

Boeken maar?

Het Lion King & Jungle Festival is een goede reden om in de zomer een paar dagen Disneyland Paris te boeken. Zeker als je fan bent van deze figuren. Twee legendes komen tot leven met nieuwe shows en activiteiten. Maak gebruik van de aanbieding en boek snel zodat je zeker weet dat je erbij bent! 

Welk hotel in Disneyland kies je?

Wij hebben een aantal keer in het Disneyland Hotel gezeten. Dit hotel heeft een fantastische ligging (aan het park) en wanneer je in dit hotel zit, heb je extra privileges. Er hangt natuurlijk ook een prijskaartje aan. Gelukkig heeft Disney meer hotels waar je kan verblijven. Voor elk budget is er wel een keuze. 

Nog wat tips om optimaal van je verblijf te genieten

 1. Als je rechtstreeks bij Disneyland Paris boekt weet je zeker dat je het beste aanbod hebt. En hoe leuk is het om je kinderen niks te vertellen en dit als verrassing te houden tot de dag van vertrek? Je kan ze geen beter cadeau geven!
 2. Vergeet ook niet de Disneyland Paris app te downloaden en vooraf het park te bestuderen. Als je vooraf al weet wat je wil bezoeken scheelt dat je een hoop tijd. Tijd die je graag in het park doorbrengt in plaats van zoeken naar waar je naartoe wil gaan! 
 3. Heb je nog kleine kinderen? Dan is een buggy een lifesaver. Je kan ze huren bij het park. Scheelt je weer zelf meenemen!
 4. Je kan met de auto naar Disneyland Paris gaan maar je kunt tegenwoordig ook rechtstreeks met de trein gaan. Ik denk dat wij dat de volgende keer gaan doen. Je stapt uit op het station bij Disneyland. Ideaal!
 5. Wil je avondeten in Disneyland Paris? Kies dan voor tijden die niet zo populair zijn. Dan weet je zeker dat je een plekje hebt (of reserveer vooraf). De meeste mensen verlaten het park en gaan eten in Disney Village. Dit zorgt voor lange wachttijden.
 6. Aan het einde van de dag wil iedereen tegelijk het park verlaten. Wil je niet daarin terecht komen? Ga dan op tijd weg of wacht totdat iedereen weg is. Als je in een Disney Hotel verblijft dan kun je tot middernacht door een shuttle bus bij je hotel gebracht worden.
 7. In deze blogpost heb ik nog veel meer tips verzameld voor je verblijf in Disneyland Paris. 

Dit is een gesponsorde blogpost.
Alles over ons advertentiebeleid lees je hier.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 38 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 14, 13 en 11 jaar. Wij wonen sinds 2021 op Curaçao.

Mijn blog Love2BeMama lag een tijdje stil. Deze heb ik als hobby weer opgepakt. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap, tips en informatie en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao en hoe wij een zoveel mogelijk vrij leven als gezin nastreven.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

 • 3 maanden geleden
 • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

 • 3 maanden geleden
 • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

 • 3 maanden geleden
 • 7 minuten lezen