Waar ben je naar opzoek?

Hoera! De nieuwe Love2BeMama website is live

3 minuten lezen Linda Bosscher Linda Bosscher
Hoera! De nieuwe Love2BeMama website is live

De afgelopen maanden hebben we heel erg hard gewerkt. Gewerkt aan een nieuwe website voor Love2BeMama. In de zomer twijfelde ik nog of ik wel door zou gaan of niet. Na de zomer heb ik de knoop doorgehakt en zijn we hele mooie plannen uit gaan zetten. Dat begon met een afspraak in Amsterdam voor een nieuwe website. Na zeven jaren werd het tijd voor een nieuwe huisstijl, een nieuw design en een compleet nieuwe website. En het resultaat zie je nu! Dit is nog niet alles, volgende week lanceren we deel 2… Wat dat is, is nog even een verrassing! 🥳

Love2BeMama bestaat 10 jaar

De komende twee weken is het feest bij Love2BeMama. We gaan, om dit te vieren, te gekke winacties organiseren. Tevens bestaat Love2BeMama deze maand 10 jaar dus ook daar wordt extra aandacht aan besteed. Ik ben er trots op wat er in 10 jaar is ontstaan en groot is geworden. Vanaf de bank begonnen aan een simpele layout met een eigen geknutselde huisstijl tot waar we nu staan. Ook hierover zal ik nog meer vertellen en terugblikken op de hoogtepunten van de afgelopen 10 jaar!

De nieuwe Love2BeMama website

In deze blog ga ik jullie vertellen hoe de website werkt en wat er allemaal nieuw en veranderd is. Sowieso is de huisstijl helemaal nieuw. Hieronder nog even een before foto van hoe de website gisteren nog was.

De huisstijl is herkenbaar gebleven maar ook weer compleet anders. De bekende ‘Love2BeMama elementen’ zoals de avatar en de icoontjes vind je terug. Alleen dan in een nieuw jasje. Ook het kleurgebruik hebben we hergebruikt maar dan in een andere palette gegoten.

Wat is er nog meer nieuw of gaat er komen?

 • Inmiddels is het L2BM bloggersteam uitgebreid tot 50 bloggers. Een deel van de (nieuwe) bloggers kun je hier vinden!
 • Elke blogger heeft een eigen landingspagina. Onderaan een blog kun je je ook abonneren op je favoriete blogger om nooit meer een blog te missen. Vul je e-mailadres in en je krijgt een melding wanneer er een nieuwe blog online staat.
 • Love2BeMama gaat starten met een… Podcast! Binnenkort meer hierover.
 • De Love2BeMama Facebook groepen zijn uitgebreid. In een andere blog zal ik alle Facebook groepen aan je voorstellen. Word alvast lid van het Love2BeMama Clubhuis als Special Member en in de toekomst kun je je aanmelden voor o.a. product reviews.
 • Love2BeMama gaat zich meer richten op een grotere doelgroep moeders. Moeders (to be) met kinderen tot en met 14 jaar! Dus ook een speciale categorie voor moeders met tieners en pubers. Tevens een super gezellige Facebook groep ‘Hoe overleef ik mijn pubers’ met al meer dan 1000 leden.
 • We gaan ons ook meer richten op leuke blogs voor oma’s en opa’s. Want kinderen zijn daar ook vaak te vinden en oma’s en opa’s steeds vaker op internet.
 • We breiden onze Social Media netwerken uit met TikTok, Goodreads (er komt een Love2BeMama Leesclub), Spotify en Netflix. Hiervan brengen we je ook op de hoogte wanneer deze live zijn.
 • Love2BeMama heeft vanaf nu een eigen keurmerk voor producten / dagjes uit / vakanties / etc. die we gaan testen.
 • Er gaan een aantal hele leuke experts bloggen voor Love2BeMama.
 • Vanaf nu komen er minimaal 4 blogs per dag online. Genoeg fijn dagelijks leesvoer!
 • En en en… er zit nog wat leuks in de pijplijn. Maar daarover vertel ik pas medio februari meer.

Hieronder een voorbeeld van de e-mail alert zodat je je op je favo blogger in kan schrijven!

Schrijf je e-mailadres in bij de e-mail alert en mis nooit meer een blog van je favoriete blogger!

Love2BeMama op mobiel

Ook op je mobiel en tablet is Love2BeMama vanaf nu heel goed te lezen. De blokken en menu’s kun je swipen om zo door de site heen te gaan.

Love2BeMama op Social Media

Ook op Social Media hebben we onze huisstijl doorgevoerd. Je kan ons nu volgen op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van verdere ontwikkelingen.

Ik zou het heel erg leuk vinden als je een reactie achterlaat en ook wanneer je aangeeft als iets op de site niet goed loopt of niet werkt, zodat we dit kunnen verhelpen. Heel erg bedankt voor volgen van Love2BeMama en ik hoop jullie de komende maanden weer mee te nemen!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 38 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 14, 13 en 11 jaar. Wij wonen sinds 2021 op Curaçao.

Mijn blog Love2BeMama lag een tijdje stil. Deze heb ik als hobby weer opgepakt. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap, tips en informatie en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao en hoe wij een zoveel mogelijk vrij leven als gezin nastreven.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

 • 1 maand geleden
 • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

 • 1 maand geleden
 • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

 • 2 maanden geleden
 • 7 minuten lezen