Waar ben je naar opzoek?

Een nieuw tijdperk voor Love2BeMama

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Een nieuw tijdperk voor Love2BeMama

Beste volgers van Love2BeMama,

In 2010 ben ik op de bank ‘een blog’ begonnen. Na de geboorte van mijn zoon is dit begonnen als hobby en was ik één van de eerste mamabloggers van Nederland die er ook geld mee ging verdienen. Love2BeMama is mijn kindje en samen hebben we veel meegemaakt; in de krant gestaan, op televisie geweest, grote campagnes gedraaid en in online en offline media verschenen. Dat alles deed ik met jonge kinderen om mij heen en ondanks dat het doodvermoeiend was, haalde ik daar ook mijn energie uit. Mijn kinderen zijn inmiddels ouder geworden, net als ikzelf, het moederschap ervaar ik als relaxter maar Love2BeMama blijft altijd mijn baby.

2020 ligt aan onze voeten. Een nieuw tijdperk breekt aan! De afgelopen twee jaar is er veel gebeurd waardoor Love2BeMama wat op de achtergrond is geraakt. Een verhuizing, manlief een nieuwe baan. Ook wist ik niet of ik wel verder wilde gaan met bloggen en heb ik een tijd als Social Media Expert voor een ander bedrijf aan een toffe klus gewerkt. Wilde ik nog doorgaan met Love2BeMama?

In de zomer heb ik de knoop doorgehakt. Ik GA door met Love2BeMama. Iets wat ik in 10 jaar opgebouwd heb, verdiend het om nog verder uitgebreid te worden. De kansen liggen voor het oprapen, ik zie ze en ik pak ze op. De wereld ligt aan onze voeten. Vanaf september zijn we begonnen met het maken van nieuwe plannen, zijn er weer meer blogs online gekomen, is het bloggersteam uitgebreid en staan we aan het begin van een nieuw Love2BeMama tijdperk. Nog steeds zijn er mensen die denken dat dit een hobby is maar Love2BeMama is al jaren een écht bedrijf.

Deze maand bestaat Love2BeMama 10 jaar en dat gaan we vieren! De komende dagen zul je daar nog niet veel van merken en zal het stil zijn op Love2BeMama. Dit komt omdat we achter de schermen al maanden bezig zijn met veel toffe dingen wat we over een week of twee met jullie gaan delen. Onze tijd hebben we nodig om hieraan te werken en dit alles te lanceren.

Wil je op de hoogte blijven? Volg mij dan op Instagram of meld je aan voor de FB pagina van Love2BeMama.

Voor alle trouwe volgers van de afgelopen jaren; ik wil jullie heel erg bedanken! Blijf vooral Love2BeMama volgen want er komen toffe dingen aan. Ook voor de moeders met tieners en pubers zal er op Love2BeMama veel meer te vinden zijn (word alvast even lid van super leuke Facebook groep).

Tot snel! Liefs, Linda

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 38 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 14, 13 en 11 jaar. Wij wonen sinds 2021 op Curaçao.

Mijn blog Love2BeMama lag een tijdje stil. Deze heb ik als hobby weer opgepakt. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap, tips en informatie en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao en hoe wij een zoveel mogelijk vrij leven als gezin nastreven.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 1 maand geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 1 maand geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 2 maanden geleden
  • 7 minuten lezen