Waar ben je naar opzoek?

Gratis Vaderdag chocoladewikkel uitprinten (+ Vaderdagtips)

4 minuten lezen Linda Bosscher Linda Bosscher
Gratis Vaderdag chocoladewikkel uitprinten (+ Vaderdagtips)

Zondag is het weer Vaderdag. Elk jaar vind ik het weer een uitdaging om een leuk cadeau te shoppen. Mijn kinderen zijn al wat ouder dus die komen zelf nu ook met ideetjes. Dat is wel heel tof. Ik vind het voor zowel Moeder- en Vaderdag het leukst als kinderen zelf een cadeautje hebben gemaakt. Voor deze Vaderdag hebben we ook een paar verrassingen bedacht én we hebben de gratis Vaderdag chocoladewikkel uitgeprint, ingekleurd en chocoladerepen mee gepimpt. Maak een gepersonaliseerde reep chocolade voor Vaderdag en de chocoladewikkel kun je hier gratis uitprinten.

VR-bril voor Vaderdag

Dit jaar wordt papa wel extra verwend met Vaderdag. Hij krijgt een Oculus Rift S. VR-bril. Deze bril stond al weken op zijn lijstje maar was door de Covid-19 overal uitverkocht. Afgelopen weken mochten we deze Oculus Rift S. VR-bril uittesten (daarover later een review) en de mannen in huis wilden hem niet terugsturen. Helaas moest dat wel. Bij toeval zag ik dat deze VR-bril weer op voorraad was en ik heb hem meteen besteld. Omdat papa ook bijna jarig is, krijgt hij deze bril VR-bril voor Vaderdag én zijn verjaardag.

VR-brillen zijn erg populair. Met de VR-bril gaat er letterlijk een wereld voor je open. Het is een nieuwe technologie en door een ultra-realistische game-ervaring word je verrast. Virtual-Reality-brillen bestaan uit headsets waarmee je met behulp behulp van een smartphone-applicatie allerlei VR-spellen en 360-gradenvideo’s kunt spelen. Voor de liefhebbers van echte high-end technologie zijn er actieve pc-gestuurde VR-headsets. Wil je optimaal profiteren van het hoge niveau van realisme, verzeker jezelf dan van een snelle game pc of smartphone.

Last minute Vaderdagtips

Heb jij al een (klein) cadeau voor Vaderdag of weet je ook echt niet wat je moet kopen? Ik heb een paar last minute Vaderdagcadeau tips voor je voor vaders met bescheiden wensen.

Boek: Eenvoudiger leven in onrustige tijden

In een wereld vol chaos, onzekerheid en stress is het heerlijk om de rust, het vertrouwen en de kracht in jezelf te kunnen vinden. Ontdek de fijne, positieve energie die van binnenuit stroomt. Maak het jezelf eenvoudiger. Juist nu.

Bijzondere tijden bieden bijzondere kansen voor vernieuwing en verbetering. Van angst naar vertrouwen. Van stress naar zelfverzekerdheid. Van dichtklappen bij tegenslag naar veerkrachtig openbloeien.

Bestel het boek!

Boek: Rijke Pa Arme Pa

Of je uit de schulden wilt komen, of aan het eind van de maand geld wilt overhouden, of bijzonder welvarend wilt worden, dit boek is een ‘must read’. Op een prettig leesbare manier leert Robert Kiyosaki je onder meer hoe geld verdiend wordt en hoe jij je inkomen kunt laten toenemen, hoe je niet alleen meer geld kunt verdienen, maar vooral hoe je het kan behouden en voor jou kunt laten werken en wat de beste manier is om financieel voor jezelf te zorgen. 

Bestel het boek!

Happy Socks Vaderdag

Geef je vader een cadeau dat laat zien dat hij net zo geweldig is als een superheld! Een te gekke doos in een gewaagde, rode kleur, en daarin drie paar cartoonsokken!

Bestel de Happy Socks

Er zijn nog veel meer Happy Socks met leuke printjes te koop. Als je eenmaal Happy Socks hebt gekocht ben je verslaafd… 😉

Het BBQ-kookboek voor mannen

Smokey Goodness is het BBQ-kookboek van wereldkampioen Barbecue, Jord Althuizen. Met Smokey Goodness haal je het beste uit je BBQ. Met alles over (voor)bereidingen en temperatuurbeheersing, gouden tips en inspirerende recepten: van whole hog tot pulled pork en van sushi roll tot kip op een bierblikje. Voor je het weet ben je net zo verslingerd aan de grill, het vuur en de rook als Jord. Get your grill on! 

Bestel het BBQ boek!

Dopper Insulated drinkfles – Blazing Black 580 ml

In elke situatie houdt de Dopper Insulated Blazing Black je water 9 uur warm of 24 uur koud. Kijk je liever Jaws dan Free Willy? Er is ook een Dopper Insulated Wavy White! Deze statement-fles is er in twee maten: 580 ml en 350 ml (ongeveer even groot als een Dopper Original).

Bestel de Dopper

WakaWaka Power 10 Outdoor Powerbank

Krachtige powerbank om meerdere devices tegelijkertijd op te laden
Eigenlijk is dit de krachtpatser onder de opladers. Dankzij de 3 USB-poorten kun je meerdere devices tegelijk opladen. En door de WakaWaka Solar panel aan te sluiten transformeer je jouw Power 10 in een zonne-energie gedreven powerbank.

Bestel de duurzame Powerbank

Nog een paar Vaderdagcadeaus

Er zijn natuurlijk nog veel meer leuke cadeaus voor Vaderdag. Wat dacht je van…

10 kant-en-klare gratis print opdrachten voor kleuters

De afgelopen maanden konden onze kinderen niet naar school en zaten ze verplicht thuis. Dat was behoorlijk schakelen voor veel ouders en kinderen. Want hoe ga je nu thuisonderwijs geven en ook nog werken vanuit huis? In vele gevallen moest…

  • Linda Bosscher

Gratis Vaderdag chocoladewikkel

Deze Vaderdag chocoladewikkel kun je gratis uitprinten, uitknippen en gebruiken om een reep chocolade. Laat je kinderen allemaal een eigen Vaderdag chocoladewikkel maken met een persoonlijke boodschap op de wikkel of aan de binnenkant van de wikkel. Een zelfgemaakt Vaderdagcadeau is sowieso altijd een goed idee. Dit zelfgemaakte Vaderdagcadeau kun je ook combineren met 4 last minute en gratis Vaderdagcadeaus.

Volg je ons al op Pinterest voor de leukste inspiratie?

gratis vaderdag chocoladewikkel
gratis vaderdag chocoladewikkel

In deze blogpost staan affiliatelinks.
Alles over ons advertentiebeleid lees je hier.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 38 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 14, 13 en 11 jaar. Wij wonen sinds 2021 op Curaçao.

Mijn blog Love2BeMama lag een tijdje stil. Deze heb ik als hobby weer opgepakt. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap, tips en informatie en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao en hoe wij een zoveel mogelijk vrij leven als gezin nastreven.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 2 maanden geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 2 maanden geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 2 maanden geleden
  • 7 minuten lezen