Waar ben je naar opzoek?

Bellen met Sinterklaas: gratis en leuk voor kids en ouders!

2 minuten lezen Denise Meijer Denise Meijer
Bellen met Sinterklaas: gratis en leuk voor kids en ouders!

Misschien zijn mijn kinderen hier alleen in, maar rond de Sinterklaasperiode zijn ze beiden ontiegelijk druk. Zelfs mijn 10-jarige zoon die allang weet dat het verhaal over de Goedheiligman een fabeltje is. Nu komt de Sint pas over een week aan, maar ik kijk nu al op die momenten dat ze stuiteren van extreme enthousiasme en een overschot aan suikergoed. Toch is er een app die gemaakt is voor kinderen, maar het leven van ouders ook een heel stuk makkelijker maakt. De gratis bellen met Sinterklaas -app.

Ik heb deze app al enkele jaren op mijn telefoon staan. Inmiddels ben ik ieder jaar zo een fanatiek gebruiker dat ik zelfs een betaald abonnement heb afgesloten. Kan je nagaan! Maar wat is er zo leuk aan de gratis bellen met Sinterklaas app? Dit leg ik je haarfijn uit in dit artikel.

De gratis bellen met Sinterklaas app: voordelen voor de kinderen

Ik ben natuurlijk de beroerdste ouder niet. Die bellen met Sinterklaas app is voornamelijk voor het vermaak van mijn kinderen. Het heeft tenslotte iets heel magisch als de Sint zelf de moeite neemt om je kind op te bellen. Dit kan ik ook als volwassene beamen. Dit zijn enkele leuke functies van de gratis bellen met Sinterklaas app. Iets wat je zelfs nog verder kan uitbreiden als je een betaald abonnement neemt:

 • Kies je kind zijn of haar naam voor een gepersonaliseerd telefoontje in de bellen met Sinterklaas app.
 • Je kan zelfs kiezen uit je kind zijn hobby’s en lievelingseten om het bericht nog persoonlijke te maken.
 • Je kind kan de voicemail van de Sint inspreken en aangeven waarom er wordt gebeld. Zo kan je kind vragen wat de Sint aan het doen is, hoelang het nog duurt tot het pakjesavond is en/of stoute en lieve kinderen in het Grote Boek op laten schrijven.
 • De Sint is ook heel modern, want je kan zelfs ‘appen’ met de Goedheiligman. De oude heer is dus helemaal van deze tijd met de bellen met Sinterklaas app. Ideaal voor de technologisch wijze kindertjes.

En dan nu: de voordelen voor ouders bellen met Sinterklaas

Hoewel ik niet graag ‘dreig’ met mee in de zak naar Spanje, is de gratis bellen met Sinterklaas- app wel ideaal voor als je kind zich net even niet zo lekker gedraagt. Dit komt tenslotte ook vaak voor, zeker gedurende de Sinterklaasperiode. Je kan er namelijk ook voor kiezen om je kind streng toe te laten spreken door de Sint. Je kan er zelf voor kiezen waarom. Dus als je kind zijn worteltjes niet opeet of gewoon lekker dwars bezig is en op school niet goed geluisterd heeft. Ideaal! Zeker omdat de Sint altijd een positief gesprek probeert te voeren en ook niet dreigt met kidnapping richting Spanje. Bellen met Sinterklaas is echt wel heel leuk!

Schoencadeautjes voor 1 euro tot 5 euro: 55+ mega leuke tips!

De decembermaand is een dure maand. Tussen Sinterklaas en Kerst is het veilig om te stellen dat je portemonnee flink wat dunner wordt. Maar je kan het natuurlijk allemaal zo gek maken als je zelf wil. Om je een beetje…

 • Denise Meijer

Vooral gewoon heel erg leuk

Maar alle gekheid op een stokje: de bellen met Sinterklaas app is natuurlijk voor gewoon heel erg leuk. Door gratis te bellen met Sinterklaas geef je weer net een beetje extra magie aan de hele periode rondom pakjesavond. Als je de app uitbreid met een betaald abonnement dan kan je zelfs nog veel meer leuke extraatjes aan een telefoongesprek met de Sint toevoegen. Al met al is het zeker de moeite waard! Ik zou dus zeggen: probeer het eens een keer. Al dan niet als je kind weigert om zijn prakje op te eten. Je zal zien dat de Sint dan zelfs wonderen verricht. Download dus snel de bellen met Sinterklaas app!

Denise Meijer

Hoi! Ik ben Denise. Freelance tekstschrijver, blogger bij Love2BeMama (al jaren!), auteur van mijn eigen ‘Dirty Novel’, moeder van een Engeltje, een Bengeltje en een Prinses. Zelfstandig huismanager en eigenaresse van Tekstbureau Het Pennetje. Sarcast, optimist, eigenwijs en humorist. Schrijft graag vunzige tekstjes en ik heb een ‘no-nonsense’ mentaliteit. Ook schrijf ik graag over het echte moederschap: ongecensureerd en zonder filter!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

 • 1 maand geleden
 • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

 • 1 maand geleden
 • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

 • 2 maanden geleden
 • 7 minuten lezen