Waar ben je naar opzoek?

Surprise voor Sinterklaas: makkelijke surprise ideetjes

3 minuten lezen Denise Meijer Denise Meijer
Surprise voor Sinterklaas: makkelijke surprise ideetjes

Mag jouw kind dit jaar ook weer een surprise maken? Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik er stiekem wel een beetje naar uitkijk om samen te gaan knutselen. Toch is het vaak een tijdrovend en lastig klusje. Zeker aangezien mijn zoon (net zoals ik) best lomp kan zijn als het aankomt op knippen, plakken en iets een beetje stevig in elkaar zetten. Dit kan dus makkelijker. Dit zijn makkelijke surprise ideetjes voor Sinterklaas en ze zijn nog leuk ook!

Het idee van een surprise is natuurlijk dat je kind deze zelf in elkaar zet. Toch heeft mijn zoon meestal wat hulp nodig. Zeker omdat ik het pakketje anders aan het einde van het project optil, om deze net zo hard weer uit elkaar te zien vallen. Dus ik help en doe dit ook graag. Verleden jaar resulteerde mijn ‘hulp’ in een paardenhoofd van papier-maché. Daarnaast ben ik een goede week bezig geweest om de lijm- en verfresten van mijn eettafel te peuteren. Dit jaar gaan we dus voor iets makkelijkers, maar wat zijn dan simpele en leuke surprise ideetjes voor Sinterklaas?

De leukste Sinterklaas cadeautjes voor kids vanaf 10 jaar

Sinterklaas is weer (bijna!) aangemeerd. Een spannende en gezellige tijd breekt aan. Vol verwachting klopt ons hart en mama Piet is alweer druk in de weer met het inkopen van de leukste Sint cadeautjes. Persoonlijk mijn favoriete tijd van het…

  • Linda Bosscher

Makkelijke surprise voor Sinterklaas maken

Een makkelijke surprise voor Sinterklaas betekent natuurlijk niet dat je een lege schoenendoos vult met propjes krant. Het is wel zo leuk als je er een beetje moeite voor doet. Gelukkig hoeft een beetje leuke surprise helemaal niet veel tijd en moeite te kosten. Met onderstaande voorbeelden sla je sowieso een home-run. Zeker als deze zo kan aanpassen dat het ook echt bij het kind zijn of haar interesses past.

We hebben een aantal leuke makkelijke surprise voor Sinterklaas ideetjes voor je bij elkaar gezocht. Klik op de plaatjes om naar de beschrijving van de surprise te gaan ⤵️

Snoepautomaat Sinterklaas surprise

Vorig jaar hebben wij de makkelijke Sinterklaas surprise van Ladylemonade gemaakt; het Snoepautomaat.

Harry Potter Surprise

Ook deze makkelijke Harry Potter surprise is leuk én zo in elkaar gezet.

Legoblokje knutselen

Is het kind gek op Lego? Dan heb je geluk, want een Lego surprise voor Sinterklaas maken is onwijs simpel. Dit doe je met wat gekleurd karton, een kartonnen doos en wc-rollen. Het Lego-logo kan je gewoon uitprinten, knippen en opplakken. Zo simpel kan een surprise zijn, maar minder leuk is dit ideetje niet.

Een paard

Je hoeft dus helemaal niet aan de slag met papier-maché om een beetje een leuk paard in elkaar te zetten. Onderstaand voorbeeld laat zien hoe makkelijk het is om een paardje in elkaar te zetten en dat zonder tussenkomst van behangplaksel en verfresten. Ideaal! Een ander leuk idee vind je hieronder, namelijk een heuse paardenbak/ paardenstal. Net zo simpel, maar een perfecte surprise voor Sinterklaas voor de paardengek.

Schoencadeautjes voor 1 euro tot 5 euro: 55+ mega leuke tips!

De decembermaand is een dure maand. Tussen Sinterklaas en Kerst is het veilig om te stellen dat je portemonnee flink wat dunner wordt. Maar je kan het natuurlijk allemaal zo gek maken als je zelf wil. Om je een beetje…

  • Denise Meijer

Minecraft surprise voor Sinterklaas

Als je een beetje weet hoe Minecraft eruit ziet dan weet je dat dit ideaal is om een surprise van te maken. Je komt namelijk al een heel eind met kartonnen dozen. Nieuwsgierig naar wat je kan maken met een Minecraft thema? Kijk dan maar eens naar de onderstaande voorbeelden.

Pokemon

Nog iets wat waarschijnlijk heel populair is op het gebied van de surprise voor Sinterklaas: Pokemon! Gelukkig kan je hier ook heel veel, gemakkelijke kanten mee op. We hebben een paar simpele surprise ideetjes voor je op een rij gezet met Pokemon thema. Wedden dat je een echte Pokemon fan hier dolgelukkig mee maakt?

Nog meer makkelijke surprise ideetjes

Een leuke Sinterklaas surprise hoeft niet veel tijd te kosten. Wat dacht je van deze leuke en makkelijke ideetjes?

Een Smiley surprise

Happy Meal McDonalds

Leuk om hier de cadeautjes in te verpakken!

Sponstaartjes

Een leuke, makkelijke én surprise om je vingers bij af te likken. De sponstaartjes!

Heb jij nog leuke surprise voor Sinterklaas ideetjes? Laat een comment achter met je idee. Dan plaatsen wij hem in dit lijstje!

Denise Meijer

Hoi! Ik ben Denise. Freelance tekstschrijver, blogger bij Love2BeMama (al jaren!), auteur van mijn eigen ‘Dirty Novel’, moeder van een Engeltje, een Bengeltje en een Prinses. Zelfstandig huismanager en eigenaresse van Tekstbureau Het Pennetje. Sarcast, optimist, eigenwijs en humorist. Schrijft graag vunzige tekstjes en ik heb een ‘no-nonsense’ mentaliteit. Ook schrijf ik graag over het echte moederschap: ongecensureerd en zonder filter!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 3 maanden geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 3 maanden geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen