Waar ben je naar opzoek?

Een avondje uit met bulletvibrator van Rocks-off

4 minuten lezen Denise Meijer Denise Meijer
Een avondje uit met bulletvibrator van Rocks-off

Ik ben niet vies van een fijn seksspeeltje! Ja, je moet het maar net willen delen. Maar goed: toen ik dus werd gevraagd om een Rocks-Off bulletvibrator te testen zei ik (vanzelfsprekend) geen nee!

Bulletvibrator testen

Om te beginnen wilde ik de bulletvibrator graag testen omdat een paar van mijn ‘oudere’ speeltjes de geest hebben gegeven (ja, ik heb het zelfs voor elkaar gekregen om een wandvibrator door te branden?) of eigenlijk gewoon een beetje ‘saai’ begonnen te worden.

Niet te vergeten dat je het in een tijd waarin we toch het meest binnenshuis vertoeven best leuk voor jezelf mag maken. Niet dat ik zwaar seksspeeltjes verslaafd ben, maar ik geloof zeker in de positieve effecten van masturbatie. Sterker nog: ik denk dat als we allemaal iets meer de hand aan onszelf zouden slaan de wereld er een stuk relaxter en vrolijker uit komt te zien.

Seksspeeltjes shoppen

Als ik ga shoppen voor speeltjes dan zijn er een paar zaken waar mijn potentiële nieuwe aanwinst aan dient te voldoen. Waar ik zelf altijd op let als ik voor seksspeeltjes shop:

 • Formaat. Het moet natuurlijk wel in een laatje passen.
 • Geluid. Het liefst zo stil mogelijk! Om te beginnen omdat ik niet wil dat de buren ‘s avonds laat aan de deur staan met de vraag of ik kan stoppen met boren, maar vooral omdat ik er geen zin in heb om de kinderen wakker te maken met mijn ‘bedsport activiteiten’.
 • Uiterlijk. Ja, het oog wil ook wat!
 • Discretie. Een dikke, geaderde dildo is een beetje ‘in your face’. Ik houd van speeltjes die je bij wijze van spreken op je dressoir kan zetten.
 • De motor! Er moet wel een beetje power in zitten.

Betrapt door je kind tijdens mindblowing seks!

Laat ik gelijk met de deur in huis vallen: je ligt poedeltje naakt in bed, bent heerlijk ‘high’ door de seks, je partner ligt tussen je benen en brengt je naar een ander level en dan… gaat de deur open! Daar staat…

 • Annemarieke Langeveld

De Rocks-Of Bulletvibrator

Het moment van de waarheid: wat vinden we ervan?

Toen ik deze vibrator binnenkreeg was ik best verrast. Ik had inderdaad een klein formaatje vibrator verwacht, maar zo klein!? Om een beeld te geven: de Rocks-off past letterlijk in mijn handpalm (en ik heb kleine handjes!).

De vibrator wordt tevens geleverd met een batterij! Iets wat ook een aangename verrassing is, want zoeken naar een batterij als ‘de nood hoog is’ is bijna net zo frustrerend als wanneer je pre-orgasme kortsluiting krijgt met je favoriete speeltje (en ik kan dat weten).

Maar voordat we het gaan hebben over mijn ervaring; eerst even kijken wat de omschrijving van de bullet vibrator te vertellen heeft.

Deze met kracht verpakte genotskogel zal je prikkelen en plagen met 7 verslavende, zondige standen van pure extase! De RO-80mm is de originele multi-award winnende passie pleaser die nog steeds de bestverkochte en meest populaire single-speed kogel in de wereld is! Hoog kaliber en discreet, zal deze krachtige kleine liefdeskogel zich op jouw passievolle zoete plekje richten wat zal leiden tot de meest intensieve en orgastische explosies die je zwak in de knieën zullen laten voelen, en waarbij je moet wachten om weer op adem te komen, zodat je eenmaal opgeladen weer verder kunt!

Rocks-Off

Kortom: een flinke belofte, maar kan de RO-80mm het ook waarmaken?

De review

No worries! Ik ga geen gedetailleerde omschrijving geven van mijn masturbatie gewoontes, maar beroep mezelf even op wat je moet weten voordat je dit speeltje aanschaft. Om te beginnen: de toy is waterdicht. Dus je kan er mee onder de douche of in bad. Dit heb ik persoonlijk (nog) niet geprobeerd, maar dit is dus zeer nuttige informatie. Zeker omdat de badkamerdeur altijd op slot kan.

Verder vond ik het zelf vooral even wennen. Zeven standen zijn natuurlijk leuk, maar het is even zoeken naar welke stand het beste voor je werkt. De vibrator heeft drie standen met een constante vibratie. Hard, iets zachter en zacht.

Hierna komen er vier standen met vibraties met wisselende intensiteit en tussenpozen tussen de trillingen. Lang verhaal kort: als je eenmaal doorhebt hoe en wat, dan is de Rocks-off, Rocks-aan! De vibrator maakt nagenoeg geen geluid. Best bijzonder, omdat het motortje (gedreven door een AA batterij) redelijk krachtig is! Een dikke plus, dus! Zeker in een huis met kinderen.

Discreet

Je zou de bulletvibrator in je tasje kunnen meenemen. Al vraag ik me af waarom iemand dat zou willen doen? Sterker nog: als je wil kan hij gewoon meer in je jas of broekzak. Als iemand vraagt wat het is dan zeg je gewoon dat je een lippenstift bij je hebt. Niemand die er over door zal vragen.

Ik had overigens de pech dat mijn kinderen een beetje nieuwsgierig waren naar de doos met producten die ik binnen had gekregen. Het vrolijke, doch discrete uiterlijk van de vibrator maakte het echter mogelijk om ze te verkopen dat het de nieuwste BBQ-aansteker was (ik moest even improviseren).

Kortom

Zoek je een discrete, krachtige, stille en uitgebreide vibrator die er ook nog eens leuk uitziet? Dan is de Rocks-Off zeker een aanrader!

Persoonlijk word ik altijd heel erg vrolijk van alles in de kleur goud, maar voor wie hier niet zo gelukkig van wordt bestaat de vibrator in nog zes andere kleuren. Zo wordt quarantaine toch nog leuk!

In deze blogpost staan affiliatelinks.
Alles over ons advertentiebeleid lees je hier.Denise Meijer

Hoi! Ik ben Denise. Freelance tekstschrijver, blogger bij Love2BeMama (al jaren!), auteur van mijn eigen ‘Dirty Novel’, moeder van een Engeltje, een Bengeltje en een Prinses. Zelfstandig huismanager en eigenaresse van Tekstbureau Het Pennetje. Sarcast, optimist, eigenwijs en humorist. Schrijft graag vunzige tekstjes en ik heb een ‘no-nonsense’ mentaliteit. Ook schrijf ik graag over het echte moederschap: ongecensureerd en zonder filter!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

 • 3 maanden geleden
 • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

 • 3 maanden geleden
 • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

 • 3 maanden geleden
 • 7 minuten lezen