Waar ben je naar opzoek?

Cadeautjes Valentijnsdag voor hem

2 minuten lezen Denise Meijer Denise Meijer
Cadeautjes Valentijnsdag voor hem

Het is bijna Valentijnsdag! Dus de hoogste tijd om op zoek te gaan naar het perfecte cadeautje voor je partner, maar wat zijn de leukste cadeautjes voor Valentijnsdag voor hem? Dat is nog best lastig om te bepalen. Gelukkig kunnen wij hulp bieden. Lees vooral verder als je op zoek bent naar cadeautjes voor hem.

Misschien spreek ik nu alleen voor mijn partner, maar die wordt niet perse gelukkig van een roze hartje op een stokje of een bos rozen. Tenzij deze eetbaar is natuurlijk, maar dat is weer een compleet ander verhaal. Hij weet dus ieder jaar wel wat hij voor mij moet kopen (denk aan: kaart, bloemen of wat lekkers), maar ik tast voor hem in het duister. Nu haal ik sowieso wel een kaart. Deze onderteken ik ook namens de kinderen, maar wat voor een cadeautjes ik voor Valentijnsdag voor hem moet halen? Dat is soms nog weleens een probleem.

Wanneer is het Valentijnsdag en hoe is deze dag ontstaan?

Het ontstaan van Valentijnsdag is nog altijd een beetje ‘vaag’ . De ene persoon is er heilig van overtuigd dat deze dag in het leven is geroepen door winkeliers om de omzet te boosten, daar waar er ook mensen zijn…

  • Denise Meijer

Cadeautjes Valentijnsdag voor hem. Tips!

Mede dankzij de de lockdown heb ik wat meer de tijd om hier uitgebreid research voor te doen. Wat zijn nou leuke cadeautjes voor Valentijnsdag voor hem? Gelukkig is het internet een wonderlijke plek, waar je genoeg leuke (en betaalbare) kleinigheidjes voor de mannen kan vinden! Dit zijn een paar leuke tips voor wat je jouw partner kan geven voor Valentijnsdag. Voor als je (net als ik) op zoek bent naar iets van inspiratie.

Lekkere cadeautjes Valentijnsdag voor hem

Liefde gaat door de maag. Dit geldt gelukkig ook voor mannen! Gelukkig zijn er ook iets minder ‘zoete’ lekkernijen te krijgen voor op Valentijnsdag. Wat dacht je van een bierproefpakket of een pakket om je eigen bier te brouwen? Als je geen tijd of zin hebt om er een te bestellen, kan je ook je eigen bierpakket (of ander pakket met lekkers) samenstellen bij de slijter of supermarkt. Inclusief nootjes uiteraard. Het is een lekker, leuk cadeautje voor Valentijnsdag en speciaal voor hem. Een thuisbioscoop snackpakket is ook leuk!

Cadeautjes Valentijnsdag voor hem!

Gadgets

Misschien is het wederom weer alleen mijn partner, maar ik kan hem altijd gelukkig maken met iets van gadgets. Nu hoeven dit natuurlijk niet de duurste/ nieuwste exemplaren te zijn. Wat dacht je van deze toffe LivePods van Lenovo?

Cadeautjes Valentijnsdag voor hem!

Walter Wallet

Een Walter Wallet is het cadeau voor mannen (en voor vrouwen zijn ze ook heel handig trouwens). Met deze creditcard houder heeft je partner alle pasjes bij de hand en met een klik zijn deze ook makkelijk uit de Wallet te halen. Walter Wallet’s kan je krijgen van 14.95 tot en met 39,95. Dus er is voor verschillende budgetten een Walter Wallet te krijgen. Een leuk en handig Valentijnsdag cadeautje voor hem!

Cadeautjes Valentijnsdag voor hem!

Massage

Geef je partner een uitgebreide massage en nee! Hij hoeft er geen wederdienstje voor te doen, zoals zichzelf weer in alle bochten wringen om jou een massage te geven. Wil je het iets spannender maken? Kies dan voor een spannend lingerie/ massagepakket. Zo weet je zeker dat je Valentijnsdag leuk gaat doorbrengen! Het leukste? Een massage op zich kost ook helemaal niets. Misschien een beetje olie!

Abonnement

We vervelen ons allemaal een beetje tijdens de lockdown. Abonnementen op een tijdschrift of streamingservice zijn daarom leuke cadeautjes om te krijgen op Valentijnsdag. Zo heeft je partner in ieder geval ook wat te doen, terwijl jij Bridgerton aan het bingen bent op Netflix.

In deze blogpost staan affiliatelinks.
Alles over ons advertentiebeleid lees je hier.

Denise Meijer

Hoi! Ik ben Denise. Freelance tekstschrijver, blogger bij Love2BeMama (al jaren!), auteur van mijn eigen ‘Dirty Novel’, moeder van een Engeltje, een Bengeltje en een Prinses. Zelfstandig huismanager en eigenaresse van Tekstbureau Het Pennetje. Sarcast, optimist, eigenwijs en humorist. Schrijft graag vunzige tekstjes en ik heb een ‘no-nonsense’ mentaliteit. Ook schrijf ik graag over het echte moederschap: ongecensureerd en zonder filter!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

  • 1 jaar geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

  • 1 jaar geleden
  • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

  • 1 jaar geleden
  • 4 minuten lezen