Waar ben je naar opzoek?

Zwanger worden? Gebruik de FERTILILY Conceptie Cup

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Zwanger worden? Gebruik de FERTILILY Conceptie Cup

Gaat zwanger worden niet vanzelf? Dan is de FERTI∙LILY Conceptie Cup misschien wel wat voor jou. Tot vandaag kende ik de Cup niet maar bij het lezen van het persbericht was ik zo enthousiast dat ik jullie er graag meer over wilde vertellen. Maak kennis met de FERTI∙LILY Conceptie Cup.

Zwanger worden is een wonder

De week van 4 tot en met 10 november staat in het teken van de Europese Week van de Vruchtbaarheid. Zwanger worden lijkt zo gemakkelijk maar het is allemaal niet zo gemakkelijk. Om bepaalde redenen is zwanger worden niet bij iedereen vanzelfsprekend. Sterker nog: het is eigenlijk een klein wonder als het lukt! Voor iedereen die de kansen op een zwangerschap wil vergroten is er een nieuw Nederlands product ontwikkeld in samenwerking met vruchtbaarheidsdeskundigen.

Sperma op zijn plek

Het hulpmiddel de FERTI∙LILY Conceptie Cup is een medisch en hormoonvrij hulpmiddel dat je na het vrijen gemakkelijk met je vingers in je vagina plaatst en dit makkelijk draagt en verwijderd. De cup is gemaakt van 100% medische siliconen en is zo ontworpen dat de zaadcellen van je partner op de plek blijven waar ze het beste hun werk kunnen doen: direct naar de opening van je baarmoeder (de baarmoederhals).

Ovulatietest kopen? Alle Ovulatietesten online

Bovendien beschermt de cup het sperma voor de omgeving van de vagina waardoor meer zaadcellen door het baarmoederhalsslijm kunnen zwemmen en zo de kans toeneemt dat een zaadcel jouw eicel bereikt. Geadviseerd wordt om de cup 20 tot 60 minuten in te houden.

Lees ook: Als zwanger worden niet lukt

Geen stress meer

Met het gebruik van de cup hoef je na het vrijen je benen niet meer in de lucht te houden. Je hebt je bewegingsvrijheid terug. De cup doet wat hij moet doen terwijl jij gaat douchen, slapen of plassen. Maak je geen zorgen meer dat er sperma verloren gaat. Zonder het gebruik van de cup gaat er zo’n 60% sperma verloren na het vrijen. Dat loopt uit je vagina.

De Conceptie Cup is via de website verkrijgbaar voor 29,95 euro en wordt per post verzonden. De cup kun je na gebruik reinigen en tot zes maanden gebruiken.

Ervaringen met de conceptie cup

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over zwanger worden & zwangerschap

Hoe ga je om met zwangerschapsdiscriminatie?

  • 2 dagen geleden
  • 4 minuten lezen
Blogs over zwanger worden & zwangerschap

Mama’en: zorgen voor jezelf rondom het moederschap

  • 5 dagen geleden
  • 8 minuten lezen
Blogs over kinderen en school

Moeder van gepeste Suze deelt hartverscheurend bericht

  • 6 dagen geleden
  • 3 minuten lezen