Waar ben je naar opzoek?

Zwanger worden? Gebruik de FERTI LILY Conceptie Cup

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Zwanger worden? Gebruik de FERTI LILY Conceptie Cup

Gaat zwanger worden niet vanzelf? Dan is de FERTI∙LILY Conceptie Cup misschien wel wat voor jou. Tot vandaag kende ik de Cup niet maar bij het lezen van het persbericht was ik zo enthousiast dat ik jullie er graag meer over wilde vertellen. Maak kennis met de FERTI∙LILY Conceptie Cup.

Zwanger worden is een wonder

De week van 4 tot en met 10 november staat in het teken van de Europese Week van de Vruchtbaarheid. Zwanger worden lijkt zo gemakkelijk maar het is allemaal niet zo gemakkelijk. Om bepaalde redenen is zwanger worden niet bij iedereen vanzelfsprekend. Sterker nog: het is eigenlijk een klein wonder als het lukt! Voor iedereen die de kansen op een zwangerschap wil vergroten is er een nieuw Nederlands product ontwikkeld in samenwerking met vruchtbaarheidsdeskundigen.

Sperma op zijn plek

Het hulpmiddel de FERTI∙LILY Conceptie Cup is een medisch en hormoonvrij hulpmiddel dat je na het vrijen gemakkelijk met je vingers in je vagina plaatst en dit makkelijk draagt en verwijderd. De cup is gemaakt van 100% medische siliconen en is zo ontworpen dat de zaadcellen van je partner op de plek blijven waar ze het beste hun werk kunnen doen: direct naar de opening van je baarmoeder (de baarmoederhals).

Ovulatietest kopen? Alle Ovulatietesten online

Bovendien beschermt de cup het sperma voor de omgeving van de vagina waardoor meer zaadcellen door het baarmoederhalsslijm kunnen zwemmen en zo de kans toeneemt dat een zaadcel jouw eicel bereikt. Geadviseerd wordt om de cup 20 tot 60 minuten in te houden.

Lees ook: Als zwanger worden niet lukt

Geen stress meer

Met het gebruik van de cup hoef je na het vrijen je benen niet meer in de lucht te houden. Je hebt je bewegingsvrijheid terug. De cup doet wat hij moet doen terwijl jij gaat douchen, slapen of plassen. Maak je geen zorgen meer dat er sperma verloren gaat. Zonder het gebruik van de cup gaat er zo’n 60% sperma verloren na het vrijen. Dat loopt uit je vagina.

De Conceptie Cup is via de website verkrijgbaar voor 29,95 euro en wordt per post verzonden. De cup kun je na gebruik reinigen en tot zes maanden gebruiken.

Ervaringen met de conceptie cup

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 38 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 14, 13 en 11 jaar. Wij wonen sinds 2021 op Curaçao.

Mijn blog Love2BeMama lag een tijdje stil. Deze heb ik als hobby weer opgepakt. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap, tips en informatie en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao en hoe wij een zoveel mogelijk vrij leven als gezin nastreven.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 2 maanden geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 2 maanden geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 2 maanden geleden
  • 7 minuten lezen