Waar ben je naar opzoek?

Melissa is een jonge moeder van 4 kinderen en komt bloggen!

1 minuut lezen melissa_bergsma Melissa Bergsma
Melissa is een jonge moeder van 4 kinderen en komt bloggen!

Mijn eerste blog voor Love2BeMama want ik mag namelijk gaan bloggen voor deze community. Super leuk! Voordat ik aan de slag ga met mijn blog zal ik mij eerste even voorstellen. Dan weten jullie ook met wie je te maken hebt! Ik ben Melissa, 30 jaar en een jonge moeder van 4 kinderen. Wil je meer weten? Lees dan even verder! 

Tienermoeder

Ik ben een ‘tienermoeder’ zoals dat in de volksmond wordt genoemd, inmiddels voel ik mij niet meer zo. Mijn oudste dochter Deveny is inmiddels 11 jaar. Daarna komt mijn zoon Djaydee van 10 jaar. Hij is een ontzettend stoere boy maar met een heel klein hartje. Daarna heb je mijn lieve, stoere maar gevoelige Dinand van 7 jaar. Hij is hooggevoelig en ziet dingen die wij niet zien. Voor mij als mama lastig om er af en toe mee om te gaan. Voor de juf op school ook trouwens! Hierover gaan jullie vast meer lezen. En dan heb ik nog mijn jongste dochter Dealynn. Ze wordt in december 4 en is een ondernemende en eigenwijze peuter. Ik zie er mega tegenop dat ze naar school gaat maar voor haar is het tijd. Ze is er aan toe!

Lees ook: Tienermoeder? Nou en of én nog gelukkig ook!

Niet goed nagedacht over hun namen

Het valt je waarschijnlijk al wel op dat al de namen van mijn kindjes beginnen met een D. Of dat niet lastig is met het ontvangen van post? Ja eigenlijk wel. Ik heb er dan ook niet zo goed over nagedacht en kwam daar later pas achter. Hun naam kan ik niet meer veranderen dus we moeten het ermee doen. 

Ook zijn het geen standaard namen maar daar houd ik ook absoluut niet van. Af en toe hebben mensen moeite met het uitspreken van hun naam maar na een paar keer is het toch niet meer zo lastig als de meeste mensen denken. Over hun namen heb ik dus wel goed nagedacht maar niet over de voorletters. 

Lees ook: Alleenstaande moeder met ambitie: hoe combineer ik dat?

Jonge moeder van 4 kinderen

In mijn blog ga ik jullie meer vertellen over mijn leven als (jonge) mama van vier kinderen. Ik hoop dat jullie mijn blogs met veel plezier gaan lezen! Reacties krijgen vind ik heel erg leuk, ik ga graag met jullie in gesprek. 

Melissa Bergsma

Ik ben Melissa, 30 jaar en mama van 4 prachtige kinderen. Sinds mijn ongeluk ben ik verplicht thuis terwijl ik altijd een drukke baan had. Dat was dus even omschakelen. Ik probeer positief in het leven te staan na alles wat ik heb meegemaakt en zal jullie meenemen in mijn dagelijkse dingen.

Reacties
  • Welkom op het blog platform. Ik ben zelf 4 weken geleden begonnen. Super leuk en spannend. Klinkt als flink aanpoten 4 kids. Ik heb 2 kinderen van 17 en 15 ben een thuis blijf moeder aangezien ik chronisch beperkingen heb. Veel succes en ik ga je volgen. Groetjes Ingrid (ingridswereld)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 3 weken geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 3 weken geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 1 maand geleden
  • 7 minuten lezen