Waar ben je naar opzoek?

Even samen weg (en goedkoop overnachten)

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Even samen weg (en goedkoop overnachten)

De laatste weken zijn best wel druk qua werk. We zijn bezig met vernieuwingen binnen mijn bedrijf. Love2BeMama wordt flink op de schop genomen. Super leuk allemaal maar daardoor werken we veel en vergeten we soms even vrij te nemen en wat met elkaar te doen. Dat laatste vinden wij erg belangrijk en doen we ook regelmatig. Gelukkig hebben we de mogelijkheid om af en toe samen weg te gaan omdat er opa’s en oma’s zijn die graag op willen (en kunnen) passen. Toen we de uitnodiging kregen van Hotel Maashof om te overnachten in Venlo, grepen we dit meteen aan om even samen een nachtje weg te gaan. Goedkoop overnachten én een tour met een E-chopper.

Tip: Goedkoop overnachten

Vorige week donderdag zijn we samen naar Venlo vertrokken. Eerst de kids naar school brengen, spullen bij opa en oma afgeven en gaan. Lekker samen weg; overnachten in Venlo én we hadden een E-chopper tour geboekt. Het hotel is prima en heeft alles wat je nodig hebt. We hadden de Deluxe kamer met een vrij uitzicht over de forelvijver en een eigen balkon. Al was het wat te koud om lekker op het balkon te zitten. Als je op zoek bent naar een hotel in Venlo dan is Hotel Maashof een prima keuze. Je kan er een drankje drinken, ‘s avonds eten en ze hebben leuke activiteiten wat je erbij kan boeken. Ook zijn ze flink aan het uitbreiden om hun gasten nog meer te kunnen bieden.

Goedkoop overnachten

E-chopper tour

Stiekem hadden we ook ingepland dat we deze twee dagen wat zouden gaan werken. Heerlijk om even samen weg te gaan maar het was ook nodig om wat klusjes te klaren. Ik vind het geen probleem om dan mijn laptop mee te nemen en onder het genot van een hapje en drankje aan het werk te gaan. Maar we gingen ook weg om even te relaxen en daarom hebben we, naast de overnachting, ook een E-chopper tour geboekt. Om de omgeving te verkennen! 

Lees ook: Naar Amsterdam met kinderen: onze tips! (winter editie)

Gelukkig was het heerlijk weer. Een stralend herfstzonnetje! Ik had al wel een vermoeden dat het wat fris zou zijn dus ik had onze handschoenen meegenomen. Met een E-chopper kun je in alle rust de omgeving verkennen. Het voordeel van een E-chopper is dat hij elektrisch rijdt en geen lawaai maakt. Je kunt prima met elkaar praten zonder herrie aan je hoofd. We kregen navigatie mee met de route en hoefden alleen maar de aanwijzingen te volgen en ondertussen te genieten van de natuur. 

Hotel Venlo

Prima hotel

Het leuke is; bij Hotel Maashof kun je verschillende activiteiten boeken en uitbreiden naar keuze. Super leuk ook voor een familie uitje of als je met collega’s wat leuks wil gaan doen. Voor kinderen hebben ze nog een leuke GPS puzzeltocht en je kan er ook nog in de vijver gaan forel vissen. Naast de E-chopper hebben ze ook nog een E-kickbike, Segway en een E-scooter. 

E-chopper tour door Limburg

Na onze rit zijn we weer naar het hotel gegaan om op te warmen (let op: als het koud is kleed je daar wel tegen) en hebben we heerlijk gegeten. Na een goede nachtrust konden we aanschuiven bij het ontbijt en was het weer tijd om naar huis te gaan. Inmiddels had oma al gebeld dat de kinderen nog wel een nachtje langer mochten blijven dus we konden rustig aan naar huis gaan en daar nog even verder genieten van de rust… Het was een geslaagd uitje!

Lekker eten in Hotel Maashof

Dit is een gesponsorde blogpost.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 38 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 14, 13 en 11 jaar. Wij wonen sinds 2021 op Curaçao.

Mijn blog Love2BeMama lag een tijdje stil. Deze heb ik als hobby weer opgepakt. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap, tips en informatie en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao en hoe wij een zoveel mogelijk vrij leven als gezin nastreven.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 3 maanden geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 3 maanden geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen