Waar ben je naar opzoek?

Sinterklaasfilm 2021: welke Sinterklaasfilms kan je dit jaar kijken?

2 minuten lezen Denise Meijer Denise Meijer
Sinterklaasfilm 2021: welke Sinterklaasfilms kan je dit jaar kijken?

Met nog een kleine week te gaan tot de intocht van Sinterklaas, is het natuurlijk (naast het Sinterklaasjournaal) tijd voor leuke, en gezellige Sinterklaasfilms. Gelukkig kunnen we dit jaar uit genoeg leuke films kiezen. Je kijkt Sinterklaasfilms op de televisie, bioscoop, maar ook via Netflix, Pathé Thuis en Disney+. Welke Sinterklaasfilm is het in 2021 waard om te kijken? We hebben een overzicht gemaakt van de leukste Sinterklaasfilms dit jaar.

Sinterklaasfilm 2021 op streamingsdiensten

Hoewel het aanbod aan eerdere Sinterklaasfilms door de Zwarte Pieten-discussie wat is afgenomen. Is er gelukkig nog genoeg leuks wat je kan kijken via een tal van streamings-diensten. Netflix heeft helaas nog geen sinterklaasfilm in de lijst staan. Of dit nog gaat veranderen weten we niet? Hier houden we je van op de hoogte! Gelukkig is er nog meer dan genoeg aanbod waar je uit kan kiezen:

Sinterklaasfilms 2021: Pathe Thuis

 • De Club van Sinterklaas en het Grote Pietenfeest
 • Sinterklaas en het Gouden Hoefijzer
 • Alles is Liefde
 • Waar is het Grote Boek van Sinterklaas?

Speelgoedtrends 2021: Inspiratie voor de feestdagen!

Ben jij al bezig met de verlanglijstjes voor Sinterklaas? Of misschien zelfs al voor de Kerstdagen? Dan weet je als geen ander dat het onwijs lastig is om de inspiratie te vinden voor de cadeaus van de kinderen. Wat zijn…

 • Denise Meijer

Sinterklaasfilms op Videoland

 • De Club van Sinterklaas en het Grote Pietenfeest
 • De Grote Sinterklaasfilm
 • De Grote Sinterklaasfilm: Waar is Sinterklaas
 • Het hele eerste seizoen van de Club Van Sinterklaas: Het Pietendiploma
 • Sinterklaas en het Gouden Hoefijzer
 • Film Sinterklaas en de Liedjespietjes
 • Sinterklaas en Co: Het verdwenen boek

De Grote Sinterklaasfilm 2021: Trammelant in Spanje

Deze film draait vanaf 6 oktober in de bioscoop en zit vol met bekende gezichten zoals Robert ter Brink en Martien Meiland (hij speelt de kasteelheer in de film).

Samenvatting:

Als de boeven Mammie en Stan uit de gevangenis komen, besluiten ze wraak te nemen op Sinterklaas. Want hij heeft er tenslotte voor gezorgd dat ze daar terecht zijn gekomen. Ze reizen af naar Spanje om ervoor te zorgen dat Sinterklaas niet naar Nederland kan komen.Wanneer de Pieten merken dat alle deuren van het kasteel op slot zitten en de telefoonlijnen zijn doorgesneden breekt paniek uit, nu kunnen ze niet meer naar Nederland! Lukt het Sinterklaas en de Pieten om op tijd in Nederland te komen of zijn Mammie en Stan ze te slim af?

 ‘De Club van Sinterklaas en het Vergeten Pietje’

Deze film draait al vanaf 13 oktober in de Nederlandse bioscopen. De Club van Sinterklaas is al jarenlang een begrip. Niet alleen om de leuke, steeds wisselende verhaallijnen, maar ook omdat de films barstensvol zitten met leuke en aanstekelijke liedjes. Ook in deze sinterklaasfilm van 2021 zie je een tal van bekende gezichten voorbijkomen, zoals: Frans Duijts en Luan Bellinga.

Samenvatting:

In het nieuwste muzikale avontuur van De Club van Sinterklaas dreigt het jonge pietje Fernando onbedoeld het Sinterklaasfeest in gevaar te brengen. Hij krijgt de belangrijke taak om op de gouden sleutel van Sinterklaas te passen, maar dan mist hij de boot. Met zijn beste vriend Pony draaft hij zo snel hij kan over land naar Nederland, maar komt hij nog op tijd? Een klein ramp dreigt, want zonder sleutel zal Sinterklaas geen kadootjes kunnen brengen bij alle kinderen die in huizen zonder schoorsteen wonen.

Heb jij nog een leuke film tip voor de Sinterklaasfilms 2021 lijst? Laat het ons vooral weten!

Denise Meijer

Hoi! Ik ben Denise. Freelance tekstschrijver, blogger bij Love2BeMama (al jaren!), auteur van mijn eigen ‘Dirty Novel’, moeder van een Engeltje, een Bengeltje en een Prinses. Zelfstandig huismanager en eigenaresse van Tekstbureau Het Pennetje. Sarcast, optimist, eigenwijs en humorist. Schrijft graag vunzige tekstjes en ik heb een ‘no-nonsense’ mentaliteit. Ook schrijf ik graag over het echte moederschap: ongecensureerd en zonder filter!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

 • 2 maanden geleden
 • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

 • 2 maanden geleden
 • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

 • 2 maanden geleden
 • 7 minuten lezen