Waar ben je naar opzoek?

10 leuke schoencadeautjes meiden voor Sinterklaas

4 minuten lezen Denise Meijer Denise Meijer
10 leuke schoencadeautjes meiden voor Sinterklaas

Nog even en de kinderen kunnen weer hun schoentje gaan zetten! Op 13 november zet de Sint weer voet aan wal. Kortom: het is tijd om al te beginnen met de zoektocht naar de leukste schoencadeautjes. In dit artikel: de leukste schoencadeautjes voor meiden. Altijd handig voor wanneer het je net aan dat beetje inspiratie ontbreekt!

Een schoencadeautje is een leuk kleinigheidje in de aanloop. naar pakjesavond. Sommige ouders laten hun kind dagelijks hun schoen zetten, daar waar de meesten op voorhand al afspraken maken over hoe vaak en wanneer. Je kan natuurlijk kiezen voor snoepgoed voor in de schoen, maar een schoencadeautje gaat wat langer mee.

Budget schoencadeautjes voor alle leeftijden

De strijd voor leuke, betaalbare cadeautjes met Sinterklaas is ieder jaar iets waar ouders mee bezig zijn. Sommige zijn hier al eerder in het jaar mee bezig, waar anderen (inclusief yours truly) het vooral last minute doen. Meestal zo laat…

  • Denise Meijer

Dit zijn leuke schoencadeautjes voor meiden:

7x Leuke schoencadeautjes voor meiden

Wat zijn leuke cadeautjes voor in de schoen van meisjes? We kunnen ons als geen ander voorstellen dat het je soms aan de nodige inspiratie ontbreekt. We hebben daarom 10 leuke schoencadeautjes ideeën voor meiden op een rijtje gezet. Wat geef jij je dochter in de schoen?

1: Een boek

Is je kind gek op lezen? Dan kan je jouw meid natuurlijk prima een boek in de schoen cadeau geven. Misschien is je dochter gek op een bepaalde kinderboekenserie? Of wat dacht je van het boek; Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes. Dit boek is inmiddels alweer toe aan het derde deel en staat vol met inspirerende verhalen van bijzondere vrouwen.

Schoencadeautjes meiden Leesboek

2: Fidgettoys

Fidgets zijn nog altijd razend populair. Een voorbeeld hiervan is de alom bekende Pop-it, maar er zijn nog een tal van andere verslavende widgets te krijgen. Denk nu niet dat het alleen maar doelloze speeltjes zijn, want dit speelgoed heeft ook nog eens een onwijs nuttige functie. Zo worden fidgets ook gebruikt bij kinderen met concentratieproblemen of onrustigheid in de klas. Ze zijn daarnaast helemaal niet zo duur! Iets wat het een van de leukere schoencadeautjes voor meiden maakt.

Schoencadeautjes meiden Fidget toys

3: Pokemon kaarten

Jup! De rage is terug van weggeweest. Pokemon kaarten zijn hartstikke hip. Het is zelfs zo dat je alle schoencadeautjes voor meiden zou kunnen vervangen door een pakje Pokemon kaarten. Zo gelukkig wordt het gemiddelde kind ervan! Je kan natuurlijk ook afwisselen met een Pokemon mapje om de kaarten in op te bergen. Zo red je het wel, tot pakjesavond.

Schoencadeautjes meiden Pokemon kaarten

4: Sieraden en accessoires

Sieraden en accessoires maken altijd leuke, kleine schoencadeautjes voor meiden. Daarnaast kan je er direct voor zorgen dat de haarspeld, haarband en oorbellen collectie weer een beetje wordt aangevuld. Wij noemen het een win-win schoencadeautje.

5: Knutselspulletjes

Is jouw meisje gek op knutselen en freubelen? Geef dan knutselspulletjes als schoencadeautjes. Een leuk idee voor de meiden is een schilderen op nummer set. Natuurlijk helemaal in het thema van Sinterklaas. Leuk in de aanloop naar pakjesavond!

Sinterklaas cadeautjes kinderen

6: Klei

Klei doet het altijd goed als schoencadeautjes voor meiden. Niet zo gek, want je kan klei natuurlijk een soort van sparen. Losse potjes klei zijn daarnaast helemaal niet zo duur, waardoor het een leuk budget-schoencadeautje is.

Schoencadeautjes voor 1 euro tot 5 euro: 55+ mega leuke tips!

De decembermaand is een dure maand. Tussen Sinterklaas en Kerst is het veilig om te stellen dat je portemonnee flink wat dunner wordt. Maar je kan het natuurlijk allemaal zo gek maken als je zelf wil. Om je een beetje…

  • Denise Meijer

7: Barbies en Barbie kleertjes

Is jouw meisje gek op het spelen met Barbies? Dan heb je altijd een leuk schoencadeautjes-idee bij de hand. Koop een nieuwe Barbiepop (of een goedkopere variant) of leuke kleertjes om aan de poppenverzameling toe te voegen. Ook leuk zijn de Barbie Color Reveal dierenvriendjes. Voor 8,59 krijgt je dochter haar Barbie er een nieuw huisdier bij. Wat voor een kleur diertje het is, blijft een verrassing tot je het beestje in water doet.

8: Regenboog badbom

Glibbi – het ultieme plezier voor in de badkuip. Als je de Glibbi Boom met regenboogeffect in het badwater legt, begint hij te borrelen en drijft hij in het water. De witte badbom is ontworpen in de vorm van een wolk waaruit de regenboog tevoorschijn komt die het water kleurt.

Schoencadeautjes meiden Regenboog badbom

9: Potjes slijm

Zes potjes kant en klaar slijm in verschillende diktes en kleuren. Dikke, rekbare putty in de kleuren glitter roze, holografisch en rood met tropische geur, en vloeibaar, glibberig slijm in de kleuren blauw, groen en geel. En fijn voor papa en mama: alle slijm van SES Creative is veilig en goed uitwasbaar.

Schoencadeautjes meiden slijm

10: Orbeez waterparels

Bereid je voor op megaplezier met de One and Only Orbeez. Orbeez (bekend van TikTok) zijn originele, zachte, kneedbare, leuke, maffe en kleurrijke waterparels waar je niet genoeg van kunt krijgen. Het is het perfecte ASMR-speelgoed. Het Orbeez-multipack wordt geleverd met 2000 kneedbare volgezogen Orbeez in 5 sensationele kleuren: paars, rood, geel, groen en blauw. Met 400 balletjes in elke kleur kun je direct speelplezier beleven zonder te hoeven wachten tot je Orbeez-waterballetjes zijn volgezogen.

Schoencadeautjes meiden

Waar koop je leuke schoencadeautjes voor meiden?

Je kan natuurlijk op het internet speuren naar leuke schoencadeautjes. Het kan echter ook lonen om naar winkels te gaan zoals de Kruidvat en Action. Hier zijn vaak leuke, kleine cadeautjes in de aanbieding. Dit maakt het shoppen voor schoencadeautjes niet alleen leuk, maar ook nog eens voordelig. Succes!

In deze blogpost staan affliatelinks.
Alles over ons advertentiebeleid lees je hier.

Denise Meijer

Hoi! Ik ben Denise. Freelance tekstschrijver, blogger bij Love2BeMama (al jaren!), auteur van mijn eigen ‘Dirty Novel’, moeder van een Engeltje, een Bengeltje en een Prinses. Zelfstandig huismanager en eigenaresse van Tekstbureau Het Pennetje. Sarcast, optimist, eigenwijs en humorist. Schrijft graag vunzige tekstjes en ik heb een ‘no-nonsense’ mentaliteit. Ook schrijf ik graag over het echte moederschap: ongecensureerd en zonder filter!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

  • 1 jaar geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

  • 1 jaar geleden
  • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

  • 1 jaar geleden
  • 4 minuten lezen