Waar ben je naar opzoek?

Playmobil City Action bouwplaats: met 80 onderdelen!

2 minuten lezen Denise Meijer Denise Meijer
Playmobil City Action bouwplaats: met 80 onderdelen!

Dat Playmobil echt geweldig speelgoed is voor zowel de jongens als meiden. Dat is natuurlijk geen geheim. Hier in huis wordt er in ieder geval onwijs veel mee gespeeld. Zowel dochter als zoon zijn onwijs gek op de sets van Playmobil. Hoewel ze niet altijd met dezelfde pakketten spelen. De nieuwe favoriet van mijn zoon? De Playmobil City Action Bouwplaats.

Playmobil City Action Bouwplaats

Het zal er deels mee te maken hebben dat mijn man in de bouw werkt, maar de bouwplaats is een daverend succes. Er gebeurt natuurlijk sowieso veel op zo een bouwplaats. Naast dat er snel een huis gebouwd moet worden, staat de kraanmachinist van de bouwplaats klaar om al het zware werk te doen. Alle Playmobil bouwvakkers werken samen om het werk zo goed mogelijk klaar te krijgen. Met als voorman? Het kind.

Voor kinderen is het erg belangrijk om te kunnen spelen. Met deze bouwkraan is kinderspel geragandeerd.

Playmobil City Action Bouwplaats

De bouwkraan: Playmobil City Action bouwplaats

Je kan wel zeggen dat de bouwkraan met kop en schouders boven de hele bouwplaats uitsteekt. Het is dan ook niet zomaar een kraantje, maar een machine van 69x32x101 centimeter groot. Met 80 onderdelen heeft je kind naast speelplezier, ook nog eens het plezier van de bouwkraan in elkaar zetten.

29 toffe cadeaus voor jongens vanaf 6 jaar

Ben ik de enige die hier last van heeft? Sinds mijn zoon een bepaalde leeftijd heeft bereikt (zeg maar vanaf een jaar of 6) vind ik het steeds iets lastiger worden om leuke cadeaus voor hem te vinden. Hij vindt…

  • Denise Meijer

Waar bestaat de bouwkraan set uit?

De Playmobil City Action Bouwplaats Bouwkraan (zo dat is een hele mond vol) bestaat uit twee Playmobil bouwvakkers, de kraan, een boosterpallet, stenen en stalen balken, bodemplaat, klimhaken nog meer bouwaccessoires. De kraan kan je bedienen met de IR-handzender die is bijgeleverd. Met deze handzender en de kanaalwissel kan je zelfs tussen vier verschillende kranen wisselen.

Playmobil City Action Bouwplaats uitpakken

Playmobil City Action Bouwplaats uitbreiden

De bouwplaats zelf kan je uitbreiden met een tal van toffe onderdelen. Denk aan een vrachtwagen, grijper, graafmachine, steiger en wiellader. Bij iedere set zitten eigenlijk wel Playmobil bouwvakkertjes, waardoor je al snel een grote, complete bouwplaats kan maken. Zo onwijs tof en het geeft je gelijk speelgoed inspiratie voor de komende verjaar- en/of feestdagen.

33 toffe cadeaus voor jongens vanaf 8 jaar

Ben je op zoek naar leuke (originele) cadeaus voor jongens? Op internet is er genoeg te vinden voor jonge kinderen maar voor de oudere kinderen, en vooral jongens, is er weinig te vinden. Omdat ik het voor jongens altijd lastiger…

  • Linda Bosscher

Voor de kleine hijskranenfans

Is je kind gek op hijskranen? Dan is deze set van de Playmobil City Action Bouwplaats geweldig voor je kind om mee te spelen. Voor de kleine kinderen is de hijskraan alleen al een grote hit, maar als je kind ouder is dan zitten er genoeg kleinere onderdelen bij om het geheel uitdagend te houden.

De bouwplaats kan je natuurlijk zover mogelijk uitbreiden als je wil, maar de hijskraan is wel een van de meest significante onderdelen. Dit komt mede omdat de kraan bijna net zo hoog is als een eettafel. Zoals we gewend zijn van Playmobil is de kwaliteit van de kraan uitmuntend. De Playmobil City Action bouwplaats is prima geschikt voor kinderhandjes vanaf 5 jaar oud.

Playmobil City Action Bouwplaats review.

In deze blogpost staan affiliatelinks.
Alles over ons advertentiebeleid lees je hier.

Denise Meijer

Hoi! Ik ben Denise. Freelance tekstschrijver, blogger bij Love2BeMama (al jaren!), auteur van mijn eigen ‘Dirty Novel’, moeder van een Engeltje, een Bengeltje en een Prinses. Zelfstandig huismanager en eigenaresse van Tekstbureau Het Pennetje. Sarcast, optimist, eigenwijs en humorist. Schrijft graag vunzige tekstjes en ik heb een ‘no-nonsense’ mentaliteit. Ook schrijf ik graag over het echte moederschap: ongecensureerd en zonder filter!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 3 maanden geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 3 maanden geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen