Waar ben je naar opzoek?

Nieuwe TikTok trend onder ouders: grappig of gemeen?

1 minuut lezen Love2BeMama Love2BeMama
Nieuwe TikTok trend onder ouders: grappig of gemeen?

Er is een nieuwe trend in TikTok land: moeders gooien ‘per ongeluk’ water over hun baby heen en leggen hun reacties vast. TikTok gebruikers weten niet goed of ze deze TikTok trend onder ouders grappig of gemeen vinden.

Ouders op TikTok

Steeds meer ouders bevinden zich op TikTok. Het is ook een super leuk platform en je bent nooit te oud om een TikTok account aan te maken. Ook Love2BeMama is hier te vinden (@love2bemama). TikTok is bij uitstek het platform voor nieuwe trends. Er lijkt geen week voorbij te gaan dat er een nieuwe trend is op TikTok waaraan iedereen massaal meedoet. Dat kinderen hier gevoelig voor zijn weten we maar zelfs ouders zijn trendgevoelig.

Mijn kind op TikTok? Hier moet je op letten!

De trend van het moment onder jongeren is het gebruik van TikTok. Normaal ben ik snel op de hoogte van de trending apps, maar bij deze liep ik echter wat achter. Totdat ik zoonlief creatief mee zag dansen terwijl hij…

  • Sehila

Alles voor de likes

Op TikTok hebben we ouders al van alles zien doen voor de likes en ook nu is er weer een nieuwe trend opgedoken waar ouders aan mee willen doen: water gooien over je baby en de reactie vastleggen. Dit gaat dan zogenaamd ‘per ongeluk’ maar we know: alles voor de likes!

Leuk of gemeen?

De video’s van ouders die water over het hoofd van hun baby gooien hebben al vele likes gekregen maar toch weten TikTok gebruikers niet goed of ze deze rage nu grappig of gemeen vinden. Moet je je baby wel op deze manier inzetten om likes te krijgen? Er zijn baby’s die in huilen uitbarsten, zo ook de dochter van Mikayla. Onder de video schrijft de moeder dat ze spijt heeft van het filmpje: “Ik doe nooit meer mee aan een TikTok trend, ik voel me zo schuldig!”

De video van Mikayla is bijna 900.000 keer bekeken. De reacties onder haar video zijn erg verdeeld!

@mikaylamatthews

I’m never doing a Tik Tok trend again 😂😂 I felt so bad 🥺🥺🥺 wait for it ##fyp##upcycling##babiesoftiktok##whatyoudoingwiththat

♬ Ah Eh – queen_zyon1

Bron: Mirror

Love2BeMama

De redactie van Love2BeMama zoekt dagelijks de leukste, interessantste en belangrijkste nieuwtjes voor jou op zodat jij niet verder hoeft te zoeken. Ook posten wij verhalen van moeders. Je dagelijkse portie nieuws, echte verhalen en blogs bij elkaar!

Heb je een tip? Stuur een mailtje naar mail@love2bemama.com.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 3 maanden geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 3 maanden geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen