Waar ben je naar opzoek?

Mijn leven als moeder van 4!

2 minuten lezen Britt de Waard Britt de Waard
Mijn leven als moeder van 4!

Ik ben moeder van 4 en ik ben mezelf een beetje verloren de afgelopen jaren. Maar ik prijs me zo ontzettend gelukkig als moeder van vier ontzettend knappe en lieve kinderen! Ik ben mezelf aan het herontdekken en jullie mogen mee op die reis!

Moeder van 4

Ik ben hard aan het werk aan mezelf. Zoals jullie in mijn vorige blogs konden lezen struggle ik met de nodige problemen waaronder anorexia. Daar ga ik nu verder niet over uitweiden maar kunnen jullie terug lezen in m’n blog geschiedenis.

Ik twijfelde de afgelopen tijd aan m’n kwaliteiten, aan m’n doelen in het leven, aan mijn manier van leven op dit moment maar waar ik vooral achter ben gekomen is hoe graag ik moeder ben! Hoe leuk ik heb vind om hun ontwikkelingen te zien, om te horen welke verhalen ze meenemen als ze ergens zijn geweest, om hun lach te zien, hun troost te kunnen bieden en te horen hoeveel meter ze van me houden.

Wie ben ik?

Ik ben mezelf wel een beetje verloren merk ik steeds vaker. Ik weet niet meer zo goed wat ik leuk vind om te doen en mijn leven staat constant in het teken van anderen of van m’n kinderen!

Begrijp mij niet verkeerd, ik doe alles super graag, maar ben ook wel weer heel erg op zoek naar iets wat mij energie geeft, wat ik leuk vind en waar ik echt plezier kan voelen. Ik ben heel hard bezig met mijn herstel maar tegelijk krijg ik van alle kanten te horen dat ik iets leuks voor mezelf moet doen.

Budgettips voor een groot gezin: 10 tips om geld te besparen

Budgettips voor een groot gezin. Een groot gezin kost geld. Je weet dat je uit een groot gezin komt of een groot gezin hebt als je deze 11 punten herkent. Een groot gezin kost meer geld omdat je natuurlijk niet…

  • Denise Meijer

Maar wat als je niet meer weet wat je leuk vindt? Als je al die tijd alleen maar aan het zorgen, rennen en vliegen bent geweest?

Ik hou van schrijven en creatief bezig zijn. Op deze website doe ik dat graag maar ik ben nog steeds echt op zoek naar een manier van schrijven en delen waar mensen iets aan hebben, iets van kunnen leren en vooral zich minder eenzaam en alleen voelen.

Ik ben graag moeder maar ik ben ook nog Britt. Als je kinderen over een x aantal jaar uit huis gaan wil ik niet achterblijven in stilte, in spijt en in verdriet omdat ik m’n leven alleen maar gewijd heb aan de kinderen of aan het pleasen van anderen.

Mijn leven als moeder van 4

Om jullie een stukje deel te laten zijn van mijn moeder-geluk ben ik een nieuwe Instagram pagina gestart waarop jullie me mogen volgen (als jullie dat willen). Hier deel ik de leuke en minder leuke momenten van het ouderschap, schrijf ik reviews en laat ik zien welke musthaves je moet hebben. waarop ik leuke en minder leuke momenten van het ouderschap deel, producten review die me erg tegenvallen, meevallen of echte must-haves. Om jullie te laten zien dat niet alles instagram-waardig is en het gras niet altijd groener is bij de ander! 

Willen jullie me volgen en als eerste op de hoogte zijn van een nieuwe blogs op de website? Volg me op Love2BeMama _van vier! Ik sta altijd open voor nieuwe ideeën/tips/producten en deel daar graag mijn altijd eerlijke mening over.

Britt de Waard

31-jarige moeder van 4 kids onder de 5 worstelend met haar eigen verleden en de wens om het anders te doen voor mijn gezin.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

  • 10 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

  • 10 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

  • 10 maanden geleden
  • 4 minuten lezen