Waar ben je naar opzoek?

Kerstboom bestellen online. Heerlijk makkelijk!

2 minuten lezen Denise Meijer Denise Meijer
Kerstboom bestellen online. Heerlijk makkelijk!

Heb jij je kerstboom al staan? Als je hier nee op kan antwoorden dan ben je waarschijnlijk, net zoals ik, iemand die er een hele operatie van maakt om een boom naar huis te krijgen. Een ander alternatief is een kerstboom bestellen en dat online. Zo heb je zonder gedoe, een mooie kerstboom in huis.

Je kerstboom vervoeren vanuit de winkel, naar huis is echt een gedoe. Je auto zit vol met naalden en afhankelijk van de maat van de boom is het nog maar de vraag of het allemaal past. Daarnaast sleep je jezelf een breuk om de boom binnen te krijgen. Iets wat wederom gepaard gaat met een hele hoop naalden verlies. Dit kan toch makkelijker? Jazeker! Want je kan je kerstboom bestellen online, maar waar kan je zoal kerstbomen vinden op het internet? Of kies je toch liever voor een alternatieve kerstboom?

Kerstboom bestellen online

Er zijn een paar sites waar je een kerstboom online kan bestellen. Je bestelt in het gros van de gevallen een echte, hoge kwaliteit Nordmann. Bij bol.com kun je ook heel makkelijk een kerstboom bestellen online.

Let op: dit is belangrijk, omdat deze bomen relatief weinig naalden verliezen. Zo heb je er zo lang mogelijk plezier van tijdens de feestdagen.

Kerstboom online bestellen bij Kerstboomthuisbezorgd.nl

Nee dit is geen zusterbedrijf van het welbekende Thuisbezorgd.nl. De bedrijfsnaam zegt echter wel alles. Je kan hier mooie, volle Nordmann kerstbomen thuis laten bezorgen voor een vriendelijke prijs. Je kan hier niet alleen je kerstboom online bestellen, maar ook versierpaketten, verlichting, kunstbomen en kerstballen.

Odenneboom.nl

Bij Odenneboom vind je prachtige, scherp geprijsde Nordmannen. Je kan zelf de boom en de bezorgdatum kiezen. Desgewenst vul je de bestelling aan met kerstballen, een kerstbomenstandaard en versiering. Odenneboom brengt de kerstboom gratis voor je thuis. Iets wat ook heel erg prettig is.

Welkoop

Bij Welkoop kan je ook je kerstboom online bestellen. Je kan kiezen uit een fijnspar, Nordmann of Fraseri. Het is dus maar net wat je zelf het mooiste vind. Je kan er tevens voor kiezen om een boom met of zonder te kiezen.

Verseboom.nl

Bij Verseboom kan je tevens een groot assortiment van de beste Nordmannen vinden. Je kan ervoor kiezen om de boom met kluit, zonder kluit of in pot te bestellen. Wil je een boom zonder kluit? Dan wordt deze door Verseboom.nl gezaagd. De bomen zijn van hoge kwaliteit en bezorgen de boom zelf tot aan de deur. Zo wordt het wel heel makkelijk! Kerstbomen shoppen. Lekker vanuit je luie stoel.

Niet zeker of je wel een kerstboom wil?

Kerstboom bestellen online of wil je geen kerstboom? Geen nood, want er zijn genoeg, toffe alternatieven waar je uit kan kiezen. Een kunstboom is ook helemaal top als je geen zin hebt in al teveel gedoe. Ben je nog aan het twijfelen? Dit artikel over hoeveel ongedierte er in je echte kerstboom zit moet je vast en zeker wel over de streep trekken. Succes en vrolijk kerstmis!

In deze blogpost staan affiliatelinks.
Alles over ons advertentiebeleid lees je hier.

Denise Meijer

Hoi! Ik ben Denise. Freelance tekstschrijver, blogger bij Love2BeMama (al jaren!), auteur van mijn eigen ‘Dirty Novel’, moeder van een Engeltje, een Bengeltje en een Prinses. Zelfstandig huismanager en eigenaresse van Tekstbureau Het Pennetje. Sarcast, optimist, eigenwijs en humorist. Schrijft graag vunzige tekstjes en ik heb een ‘no-nonsense’ mentaliteit. Ook schrijf ik graag over het echte moederschap: ongecensureerd en zonder filter!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 3 maanden geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 3 maanden geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen