Waar ben je naar opzoek?

Vondels kerstballen: 10x de leukste ornamenten in je boom

3 minuten lezen Denise Meijer Denise Meijer
Vondels kerstballen: 10x de leukste ornamenten in je boom

Kerstballen kunnen wat ons betreft niet schreeuwerig genoeg zijn. Met de Vondels kerstballen zit je daar goed mee, want deze kerstballen zijn stuk voor stuk bijzonder te noemen. Met deze bijzondere ‘ballen’ kan je ieder jaar weer een meesterwerk van een kerstboom opzetten. Even een waarschuwing; goedkoop zijn ze niet, maar wel super leuk om er elk jaar één (of meer) bij te sparen.

We geven toe: ze zijn een beetje aan de prijs, maar daar krijg je dan ook wat voor. Vondels kerstballen zijn dan ook buitengewoon leuk om te sparen. Voordat je het weet heb je een complete Vondels kerstboom in je woonkamer staan. We zijn gewoon fan van het assortiment kerstballen dat Vondels te bieden heeft.

10x de leukste Vondels kerstballen

Om je een beetje een indicatie te geven van waar je aan moet denken als je deze kerstballen koopt hebben we een paar van de leukste exemplaren voor je op een rij gezet. Welke bal vind jij het allerleukste?

Vondels kerstballen: Pink Gin Flesje

Hoe leuk is dit? Dit is toch een geweldige Vondels kerstbal voor de echte Pink Gin liefhebber. Om het nog leuker te maken is dit ornament helemaal voorzien van schattige, roze glitters. Hebben!

Donut

Geen paniek! We gaan niet alleen maar roze Vondels kerstballen voor je tentoonstellen. Toch konden we deze niet laten. Als je deze handgemaakte donut ziet krijg je toch spontaan honger?

Nijntje

Deze kerstbal kan je op verschillende manieren ‘gebruiken’. Wat dacht je als herinneringsbal voor je baby zijn eerste kerst? Of omdat je kind gek is van Nijntje. Deze specifieke bal is trouwens een ‘zuster’. Je kan er dus ook je eigen redenen hebben waarom je deze bal in je boom wil hebben. Mooi!

Hart voor de zorg

Deze bal is er speciaal om de zorg een (glazen) hart onder de riem te steken. Dankzij het strakke design zal deze Vondels kerstbal makkelijk in iedere, traditioneel gekleurde kerstboom passen.

Lees verder onder de afbeelding!

Vondels kerstballen

Controller

Heb jij een game-fanaat in huis? Dan is dit een onwijs leuke kerstbal om deze te representeren. Zo krijgt je kerstboom een persoonlijk tintje met ‘iets’ van ieder gezinslid erin. Dat gezegd hebbende: we love the glitters!

Popcornmachine

Wat we leuk vinden aan deze Vondels kerstbal zijn de details. Kijk die schattige, kleine popcornkorrels. Geweldig voor in een lekkere, kleurrijke boom!

Chill Pill

Ik denk dat we niet uit hoeven te leggen waarom deze Vondels kerstbal gewoon hi-la-risch is.

Say Cheese!

Want wie houd er nu niet van een lekkere, schreeuwerige en compleet gouden kerstbal? Dat het een cameraatje is maakt het alleen nog maar leuker. We like! Of nee… correctie. We LOVE!

Lees verder onder de afbeelding!

Vondels kerstballen

Notenkraker

Een ‘ouderwetse’ Notenkraker kan natuurlijk niet aan je boom ontbreken. Deze is ook nog een superleuk om te zien. Kijk naar dat schattige, witte bontkraagje. Dit ornament geeft alles weer waar de kerstsfeer om draait.

Typemachine

Deze ouderwetse typemachine is geweldig als je een echte schrijver in je familie hebt. Let wederom eens op de details van deze Vondels kerstbal. Alles is ‘on point’. Zelfs de mini-lettertjes op het toetsenbord.

Lees verder onder de afbeelding!

Vondels kerstballen

Vondels kerstballen: Leuk om te krijgen, maar ook om te geven

Vondels kerstballen zijn natuurlijk hartstikke leuk om zelf te kopen. Het geeft je daarnaast ook weer wat inspiratie voor een leuk, origineel verjaardag-, Sinterklaas- of kerstcadeau. Zo kan degene die bezig is met de Vondels kerstballen al snel een leuke verzameling opbouwen en misschien uiteindelijk ook switchen tussen de verschillende collecties. Geweldig! Toch?

Bewaar deze blog op Pinterest ⤵️

In deze blogpost staan affiliatelinks.
Alles over ons advertentiebeleid lees je hier.

Denise Meijer

Hoi! Ik ben Denise. Freelance tekstschrijver, blogger bij Love2BeMama (al jaren!), auteur van mijn eigen ‘Dirty Novel’, moeder van een Engeltje, een Bengeltje en een Prinses. Zelfstandig huismanager en eigenaresse van Tekstbureau Het Pennetje. Sarcast, optimist, eigenwijs en humorist. Schrijft graag vunzige tekstjes en ik heb een ‘no-nonsense’ mentaliteit. Ook schrijf ik graag over het echte moederschap: ongecensureerd en zonder filter!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 1 maand geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 1 maand geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 2 maanden geleden
  • 7 minuten lezen