Waar ben je naar opzoek?

Home alone 4: kijk de film nu op disney+

2 minuten lezen Denise Meijer Denise Meijer
Home alone 4: kijk de film nu op disney+

Kijken jullie ook ieder jaar de Home Alone films? Dan hebben we goed nieuws, want je kan dit jaar op Disney+ ook het vierde deel van deze filmreeks kijken. Home Alone 4 kan je dus plaatsen op de must watch films van Kerst 2021.

Ik moet er wel even bij vertellen dat deze film officieel ‘Home sweet home alone’ heet. Het is een Amerikaanse Kerstmis komedie film en de zesde film in de Home Alone serie. De film is een originele titel van Disney+. De film gaat over een jongen die wordt achtergelaten op het moment dat een man en zijn vrouw van plan zijn binnen te komen omdat ze denken dat hij een misvormde pop heeft meegenomen die van hen was.

Home Alone hoort er hier, samen met Santa Claus, gewoon bij met de kerst. Sterker nog: mijn man zit ieder jaar weer net zo smakelijk met de film mee te lachen. Dit geldt ook voor de overige delen. Hij trekt er samen met mijn zoon het liefst een hele avond voor uit. Voor alle delen van Home Alone. Natuurlijk inclusief een hapje en een drankje. Dit jaar moeten ze de marathon iets eerder beginnen, want Home Alone 4 staat dit jaar ook op Disney+. Voor hen een fijne aanvulling op het (kerst) plezier.

Home Alone 4: is die film nieuw?

Nee! De film komt oorspronkelijk uit het jaar 2002. Deel drie en vier werden echter niet zo lovend ontvangen als de eerste twee delen, waardoor alles een beetje is ondergesneeuwd. Toch doet dit niets af aan het sfeertje en de humor uit de Home Alone filmreeks. Home Alone 4 staat net zo goed garant voor een hoop gelach en natuurlijk: het typische kerstgevoel.

8 Kersttradities die je vandaag met je kinderen moet starten

De decembermaand is zoveel meer dan alleen maar cadeautjes uitpakken die onder de Kerstboom liggen. Daarom schrijf ik deze blog! Om je erop te attenderen belangrijke dingen niet te vergeten en tradities te starten (of in ere te houden) met…

  • Linda Bosscher

Waar gaat de film over?

De ouders van Kevin McAllister zijn ondertussen gescheiden, en Kevin besluit om de kerstvakantie in de villa van Nathalie, de nieuwe vriendin van zijn vader, door de brengen. Op kerstavond wordt er echter in de villa ingebroken door de gangsters Marv en Vera. De boeven binden Kevin’s vader en Nathalie vast, tot groot ongenoegen van de kleine Kevin, die een plan bedenkt om de boeven te kunnen strikken.

Home alone op Disney +

Home Alone 4 is natuurlijk niet het enige Home Alone deel op Disney. Er is zelfs een hele ‘Home Alone’ categorie aangemaakt, zodat je alle delen in een oogopslag kan vinden. Ik vind persoonlijk deel nog altijd het leukste deel van de filmreeks, maar ik weet zeker dat ik deze kerst gedwongen alle delen weer opnieuw kan gaan kijken. En dus nu ook deel 4!

In deze blogpost staan affiliatelinks.
Alles over ons advertentiebeleid lees je hier.

Denise Meijer

Hoi! Ik ben Denise. Freelance tekstschrijver, blogger bij Love2BeMama (al jaren!), auteur van mijn eigen ‘Dirty Novel’, moeder van een Engeltje, een Bengeltje en een Prinses. Zelfstandig huismanager en eigenaresse van Tekstbureau Het Pennetje. Sarcast, optimist, eigenwijs en humorist. Schrijft graag vunzige tekstjes en ik heb een ‘no-nonsense’ mentaliteit. Ook schrijf ik graag over het echte moederschap: ongecensureerd en zonder filter!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

  • 1 jaar geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

  • 1 jaar geleden
  • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

  • 1 jaar geleden
  • 4 minuten lezen