Waar ben je naar opzoek?

Gratis weekplanner voor drukke moeders

1 minuut lezen Janneke Kennekens Janneke Kennekens
Gratis weekplanner voor drukke moeders

Yah! Mijn eerste blog op Love2BeMama. Best een beetje spannend! Ik zal mij eerst eens voorstellen. Ik ben Janneke, 32 jaar, grafisch ontwerpster. Woon in Dongen, samen met mijn vriend Marc, waarmee ik al 5 jaar verloofd ben en dit echt onder de ‘van uitstel komt afstel’ valt. Maar die bruiloft zal er zeker nog wel een keer komen. Als de kids het huis uit zijn en ik meer tijd overhoudt omdat ik geen hoofdluis meer hoef te pluizen op school, de mooiste kersthapjes moet verzorgen of de rust terugkomt omdat je man twee jaar geleden een eigen zaak begonnen is en we het jaar daarvoor verhuisd zijn. Dus bij deze aan iedereen die zich hierin herkend snapt het antwoord op de vraag: wanneer gaan jullie nou trouwen?

Maar anyway, Samen hebben wij Felipe van 3,5 jaar en heb ik een dochter Robyn van 11 jaar en een zoon Olivier van 9 jaar.

Deze combi zorgt ervoor dat ik inmiddels ben gespecialiseerd:

  • In het maken van TikTok en dan bewerken in de app Videostar.
  • Fortnite-dansjes, skins, woorden zoals Noobs, Battle-Royal en V-bucks.
  • Een taxibedrijf runnen om ervoor te zorgen dat je kids naar de sport kunnen, worden opgehaald bij feestjes en vriendjes en vriendinnetjes en waarin de term ‘iets samen doen met je moeder’ echt niet meer cool is.
  • In het verschonen van een peuter op de meest onhandige plekken, zindelijkheidstrainingen, de sprookjesbosbewoners van de Efteling inclusief alle liedjes en die peuter ook overal mee naartoe nemen (kopje 3 🤪 ). 

Strakke planning

Een gezin met 3 kids, een eigen zaak, een baan en lieve vriendinnetjes zorgt wel eens voor een druk leven en ik denk dat heel veel moeders zich hierin kennen. Want hoeveel je er ook voor terugkrijgt en hoeveel ik ook van ze houd: er is één ding die zorgt dat ik dit allemaal wel goed georganiseerd krijg (uhm sorry tandarts, ortho en kapper, ik vergeet jullie er nog wel eens in te zetten) en dat is de fantastische weekplanner! 

Gratis weekplanner

Deze heb ik speciaal voor mijn eerste Love2BeMama blog ontworpen en is hieronder gratis te downloaden. Dus ik zeg, print dat ding uit en geniet van je ritjes naar de sportclub, school, ortho-bezoeken en dan zak ik nog even onderuit met een lekkere Latte Macchiato om de komende week eens in te vullen.

Janneke Kennekens

Ik ben Janneke, 32 jaar, moeder van Robyn (11 jaar), Olivier (9 jaar) en samen met mijn vriend Marc kreeg ik Felipe (3 jaar). Ik hou van eten, wijn, stedentrips, knutselen, op pad gaan met mijn gezin en zorgen dat het thuis gezellig is. Naast het moederschap ben ik grafisch ontwerpster en heeft mijn man een eigen bedrijf. Volg mijn blogs als je benieuwd bent naar de combinatie van luiers, TikTok, Lego, uitstapjes, knutseltips en printables.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 3 maanden geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 3 maanden geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen