Waar ben je naar opzoek?

Doeltreffende behandeling tegen luizen en neten (in 10 minuten ben je er vanaf!)

3 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Doeltreffende behandeling tegen luizen en neten (in 10 minuten ben je er vanaf!)

Gisteren zijn de laatste scholen weer begonnen. Ondanks dat we echt een heerlijke zomer (vakantie) hebben gehad ben ik ook blij dat de kinderen weer naar school zijn. Afgezien van alle verplichtingen is de rust, reinheid en regelmaat ook wel weer fijn. Ze hadden alle drie heel veel zin om weer naar school te gaan en mama kan weer fijn aan het werk…

Voorafgaand aan het nieuwe schooljaar was er alweer een oproep voor luizenmoeders. Deze zeer gewaardeerde taak door mij als moeder (ik ben echt heel blij dat er moeders zijn die dit doen) laat ik aan mij voorbij gaan. Ik heb andere kwaliteiten.

Bij aankomst op school hingen de luizenzakken alweer klaar. Gewassen en klaar voor het nieuwe schooljaar. Nu de scholen weer begonnen zijn worden de kinderen massaal gecontroleerd op hoofdluis. Omdat hoofdluisbesmetting meestal na de vakanties voorkomt wil ik jullie meteen wijzen op een zeer doeltreffend en veilig product om zo snel mogelijk van luizen en neten af te zijn.

Luizen en neten? Vervelend en tijdrovend!

Het is namelijk zo dat de meeste hoofdluisuitbraken na een vakantie voorkomen. Dit komt voornamelijk door de nalatigheid van ouders wanneer er hoofdluis is geconstateerd. Als je twee weken elke dag kamt kun je alle hoofdluizen verwijderen. Maar de eitjes blijven lange tijd achter en die moeten ook verwijderd worden. Als je als ouder dit vergeet te doen, dan blijft de hoofdluisbesmetting voortduren…

Voor hoofdluis heb ik echt een fobie en ik krijg spontaan jeuk als ik eraan denk. Ooit hebben wij een keer luizen gehad en ik vond het vreselijk. Niet zozeer omdat het vies is, want het heeft juist niks te maken met slechte hygiëne, maar meer omdat ik er maar niet vanaf kwam. Je hebt er gewoon onwijs veel werk aan als je kind luizen krijgt en het is nog besmettelijk ook. Alsof je het als moeder al niet druk genoeg hebt krijg je het dan extra druk door te kammen, haren te wassen en heel veel beddengoed en kleding te wassen. Het is zo tijdrovend… Vreselijk! Daarom wil ik het echt voorkomen.

De nadelen van de huidige luizenshampoo’s

Als je dan eenmaal luizen geconstateerd hebt is het verstandig je kind(eren) een passende behandeling te geven om er zo snel mogelijk vanaf te zijn. Het RIVM adviseert bepaalde bestrijdingsmiddelen te gebruiken op basis van Dimeticon omdat hiertegen geen resistentie kan ontstaan. Het nadeel daarvan is dat ze vaak niet werken in één behandeling en ze zijn minder effectief tegen neten.

Zo val je van de regen in de drup en kom je niet verder met de behandeling. De meeste shampoo’s die het RIVM adviseert op basis van Dimeticon zijn ook nog eens giftig. Dimeticon kan huidirritatie, overgevoeligheid en sensibilisatie als bijwerkingen hebben. En daarbij: deze middelen zijn ook nog eens licht ontvlambaar! Er zijn al meerdere slachtoffers gevallen met brandwonden en verminken in het gezicht. De voorgeschreven producten van het RIVM hebben dus meer nadelen dan voordelen.

Maar wat dan? Wat als je kind luizen heeft?

Licener is aan de slag gegaan met een nieuw product en wil het RIVM en de GGD laten zien dat er een betere optie is. Het nieuwe product is ontwikkeld in een laboratorium genaamd Pronova. Bij dit laboratorium ligt de focus o.a. op het bestrijden van luizen en neten. Licener heeft een product wat is gebaseerd op het natuurlijke NEEM extract. Met een simpele behandeling ben je 100% van je luizen en neten af. Pijnloos en ongevaarlijk! En dat is alles wat ouders willen. Een complete behandeling duurt slechts 10 minuten. 

Voordelen van Licener:

 • Een complete behandeling in 10 slechts minuten
 • 100% van je luizen én neten af
 • Niet giftig
 • Niet ontvlambaar
 • Makkelijk uit te spoelen
 • Nawassen is niet nodig
 • Vandaag voor 17:00 besteld, de volgende werkdag gratis in huis!
 • Nakammen overbodig, slechts nodig om de dode luizen en neten eruit te halen.

Licener Luizenshampoo

Doeltreffende behandeling

Zijn er dus luizen en neten geconstateerd bij je kind? Dan raad ik je echt aan deze shampoo te gebruiken. In de huidige luizenshampoo’s schuilt een groot gevaar en de werking is ook niet 100% bewezen. Licener brengt hun product rechtstreeks onder de aandacht op basisscholen. Het kan dus zijn dat de luizenmoeder / de school je bij het constateren van luizen en neten meteen al adviseert om het product van Licener te gebruiken. Wordt dat nog niet geadviseerd? Laat de luizenmoeders van jouw school dan dit bericht lezen om voortaan een goed advies uit te kunnen brengen! Bestel Licener vandaag nog op Licener.nl.

Deze winactie is verlopen!

De winnaars zijn: Lisanne Bons, Denise, Marieke en Femke Broens (zie reacties hieronder).

doeltreffende behandeling luizen

Dit is een betaalde samenwerking.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 38 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 14, 13 en 11 jaar. Wij wonen sinds 2021 op Curaçao.

Mijn blog Love2BeMama lag een tijdje stil. Deze heb ik als hobby weer opgepakt. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap, tips en informatie en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao en hoe wij een zoveel mogelijk vrij leven als gezin nastreven.

Reacties
 • Tatou zei

  Geweldig!

 • sjoukje zei

  Doe graag mee want helaas komt zo’n product altijd eens van pas !

 • Ramona Van Leeuwen zei

  Deze heb ik graag in de kast staan, in geval van kunnen we dan meteen aan de slag!

 • Cobi zei

  Wat een fijne actie ik doe graag mee!

 • Hille Morel zei

  Oh ja, we gaan over een paar weken voor het eerst naar school, dus dit lijkt me ideaal. Ik heb nog werkelijk geen idee wat we tzt in huis moeten halen… Graag zou ik willen winnen!

 • monique zei

  Ik ben zelf luizenmoeder op school. Het is echt een crime die onverslaanbaar lijkt, doordat er altijd mensen zijn die hun kinderen niet effectief behandelen. Te veel werk, te duur, te weinig tijd, niet melden vanwege schaamte enz enz. Ik zou graag dit produkt van Licener willen testen. Het lijkt de ideale oplossing te zijn.

 • Angela zei

  Heel graag zou ik deze shampoo willen winnen. Vorig jaar voor het eerst bij mijn dochtertje een luizen explosie gehad. Ze heeft erg lang haar dus we hebben vele, vele, vele uren gekamd. Als dat makkelijker kan, dan heel graag.

 • Ellen zei

  Heel graag. De vakantie is weer voorbij en de luizen liggen weer op de loer helaas.

 • Stephanie zei

  Ik doe super graag mee voor mijn twee bengeltjes. Jongetje van bijna 7 wat in groep 3 gestart is en een meisje van 2,5 dat binnenkort mag starten op een peuterklasje. Heel fijn om dan Alvast thuis voorbereid te zijn. Wij zijn tot nu toe de dans ontsprongen met de kinderen en luizen en wist daarom ook niet veel van de middeltjes af. Ik vond het dan ook erg schokkend om te lezen dat sommige middelen zo schadelijk kunnen zijn. Fijn dat hier nu een alternatief voor is want iedereen wilt toch het beste voor hun kindjes

 • Michael Bouwman zei

  Je kan het maar beter in huis hebben. Doe heel graag mee

 • Nathalie zei

  Heel handig om alvast in huis te hebben, mijn kinderen hebben het bijna ieder jaar weer.

 • SophiaG zei

  Ik maak heel graag kans.

 • Marieke zei

  Als juf van kleuters zou het zo fijn zijn om dit pakketje te winnen en….meteen met voorlichting aan de ouders te beginnen!
  Zou superfijn zijn!

 • Anita te Gussinklo zei

  Na de schoolvakantie is het vaak weer raak met luizen.
  Altijd fijn om dit dan in huis te hebben.

 • wilmsen anita zei

  Dat is na elke vakantie wel nodig, ik doe mee

 • Nina Haven zei

  Hallo,
  Het lijkt me fijn om deze shampoo achter de hand te hebben. Zodat ik meteen kan toeslaan zodra er een luis is gesignaleerd!

 • Marja zei

  Onze dochter is tot nu telkens de dans nog ontsprongen. Maar beter mee verlegen dan om verlegen

 • Manon Laurier zei

  Oh ik doe graag mee. Mijn dochter gaat binnenkort naar school en ik zou het graag voor de zekerheid alvast in de kast hebben willen staan!

 • Lisanne Bons zei

  Ik wil zo graag dit proberen. Mijn dochter heeft minimaal 4x per jaar hoofdluis. Er zijn 2 meisjes in haar klas die nog nooit luis-vrij zijn geweest en daar heeft mijn dochter nu heel veel last van. Ik ken dit product nog niet maar wil het dolgraag proberen.

 • Marian B zei

  Elk jaar zijn er wel kinderen in de klas die het hebben. Handig om in huis te hebben voor het geval dat die mij aan de beurt zijn.

 • Anneliese de Waal zei

  Ik doe graag mee voor de kinderen, heel goed.

  Groetjes Anneliese

 • Karin zei

  Dit goedje lijkt me ideaal. Heerlijk om doeltreffend te zijn zonder dat ik een paar weken de lange haren van mijn twee dochters door hoef te ploegen met zo’n kammetje

 • Ilse zei

  OOO klinkt echt ideaal, vroige keer uren bezig geweest met mijn dochtertje, eerst kammen toen wassen, weer kammen behandeling herhalen ;-( dus ik doe graag mee.

 • Denise zei

  Ja zucht ik weet er alles van. Vaak hebben wij iedere keer de pech dat er 1 van de kids besmet is na de schoolvakanties. En tja, dan wordt hier het hele huishouden behandeld hoor! En dat zijn 4 meiden met behoorlijk dik haar!
  Je snapt dat dat hier ook altijd drama is. En al die zooi is super vet die ik ooit heb gebruikt, wat me daarna nog liters shampoo kost, om het enigzins een beetje te ontvetten. Dat kost me een geld, naast iedere keer die dure flessen. Want ja, bij 1 luizenbesmetting in huis, heb ik al gauw 3 a 4 flessen nodig met al die kids en dat dikke haar.
  Bij een (hopelijk niet) volgende besmetting zal ik deze Licener zeker eens proberen, zie er veel voordelen aan en ik kon het nog niet. Enne deze dan winnen is natuurlijk nog een grotere uitkomst!

  Hopelijk roeien we die beestjes ooit eens helemaal uit!

  Groetjes Denise

 • Linda wiegmans zei

  Super tip en zou er graag kans op maken daar me zoon een mega bos haar heeft en ik af en toe niet meer zie ..
  Kwam maar terug werd er gek van.
  Dus word nu al gek met de gedachte hij dalijk weer thuis kom met luizen…

 • Mies zei

  Als dat zo goed werkt moet ik dat hebben. We komen er gewoon niet vanaf hier.

 • Marieke zei

  Kan het bijna niet geloven, zal het echt, na alle merken te hebben geprobeerd en al het kammen? Wil het heel graag uit proberen! We zijn thuis allemaal
  Groet Marieke

 • Jessica zei

  Ja graag. Ben heel benieuwd of dit middel wel goed werkt.

 • Oooh heel graag. Als oppeluismoeder zou ik het heel graag willen winnen.

 • desiree zei

  Ik wil dit wel winnen…. heb 2 meiden en altijd luisjes…. Nu 3 weken naar school en allebei al behandeld….
  Ik vind het echt verschrikkelijk… en zielig voor de meiden.

 • Lieke zei

  Ja heeeeel graag! Als moeder en als juf zijnde wil ik graag weten of dit werkt zodat ik,bij goede resultaten, Licener kan aanraden! #Strijdtegenluis

 • vd molen zei

  mn dochter nooit ergens last van gehad zat toen de zomer.vakantie begon helemaal.onder zes weken.Lang er tegen.gestreden twee keer per dag kammen ..alles.uitwassen ..eindelijk net.voor.school zou starten was.ze.luis vrij.maar school.begint weer en.mw heeft ze weer ..Baal als.een.stekker nu mondwater en azijn gebruikt ook.voorzorg bij mezelf ..en.omdat ze er nogal mee zit dus k.wil.wel proberen

 • Marijke zei

  Ja wil ik als luizenmoeder wel winnen! Hoop het overigens niet nodig te hebben, maar ergens zal ik het wel kunnen testen dit jaar. We vinden elk jaar wel wat.

 • Silvoa zei

  Voor de zekerheid erg fijn om al in huis te hebben. Als mama met lang haar erg benauwd voor kriebelbeestjes bij mijn boys haha

 • J de vrij zei

  Met dat lange haar van mijn dochter van 7 zou ik graag een lootje willen voor een verpakking als licencer

 • Marijke zei

  Net 3 dagen basisschoolmoeder en mijzelf meteen opgegeven als luizenmoeder. Brrrr wat zou ik griezelen van die dingen bij mijn eigen kinderen! Dan maar zorgen dat ze zo min mogelijk op school zijn. Maar een potje hier in huis zou erg fijn zijn!

 • Poppel zei

  Wil het wel graag proberen voor ze weer luizen krijgen op school

 • Maaike zei

  Graag!!
  Tot 2x toe op vakantie dit jaar……gek werden we ervan
  Nu deze week begonnen op school….je raad het al……
  Ze zijn weer geconstateerd dus nu uit voorzorg de stinkende shampoo gebruikt,kammen kammen kammen
  Ben benieuwd….Zou dit als voorzorg al in huis willen hebben!

 • Nicole zei

  Lijkt me een goed product ,ik wil hem graag uitproberen.. ik ben zelf kapster en heb zelf een kapsalon dus kom er regelmatig mee in aanraking, daarbij ben ik luizenmoeder op de school van mijn kinderen, en hier heerst ook echt een luizenprobleem voornamelijk zijn het altijd dezelfde kinderen maar ook doordat de ouders er niks aan willen doen.. als ik ze dus op jullie product kan attenderen waarmee ze dus in 10 min klaar zijn wellicht dat ze er dan zelf ook een x wat aan willen doen!! Zij blij,ik blij en vooral de kinderen blij!!
  Ik zeg “win,win” situatie

 • Suzanne zei

  Ooow wat handig! Als juf met kinderen is de kans op luizen dubbel zo groot. Lijkt mij een heeeel handig product!

 • Heske van esch zei

  Nou, ik kan het wel gebruiken, vandaag gebeld door school dat mijn dochter luizen heeft…ik had niet de Licener klaar staan maar wel een ander product. Dus daar mee aan de weer gegaan, over 9-10 dagen herhalen. Hopelijk is het dan weg. Dit had ik nog niet gelezen, ik ga wel zorgen dat ik dit klaar heb staan mocht ik het niet winnen…

 • L zei

  zou graag een proefpakket willen.
  Doe de controles op school. Een meisje komt er niet van af. Dat zou mooi zijn om te proberen

 • Deza zei

  Hoi zal graag 1willen heb een dochter van 5,5 met supper lang haar en nu de 2week al luizen alarm aan niet in haar Klas maar wel 3 klassen er voor en als ze daar zitten kommen ze ook bij haar dus ik zal deze heel graag testen en ik heb zo het iedee dat ik hem hard nodig heb ,geënterde waarom maar ik denk dat ze dit jaar de dans biet zal ontsnappen al hoop ik het wel dus kom maar op dan ben ik vast voor berijd en ook op me zelf ik heb okk lang haar en ook zal ik het Door geven an de luizenmoeders op school

 • bianca zei

  ja dit zou een uitkomst zijn voor onze dochter met heel dik haar kammen kammen kammen is niet te doen

 • Rianne zei

  Mijn dochter heeft sinds dat ze op de middelbare school zit (ze zit nu in de 3e) continu hoofdluis.
  Ik heb al van alles geprobeerd. En kam al heel lang om de dag. Dan denk ik dat ze er vanaf is en prompt zitten ze er weer…. zo af en toe besmet ze haar zusje en mij ook. Mijn jongste dochter en ik zijn er altijd weer snel vanaf, maar bij haar blijven ze continu terug komen.
  Hellup! Ik ben echt ten einde raad en hoop dat ik dit product win zodat we eindelijk korte metten kunnen maken met de hoofdluis!

 • Silvia zei

  Heel graag want het is hier enorm raak sinds de school weer begonnen is
  Dus kan wel een pakket gebruiken

 • JorindeV zei

  Klinkt helemaal super!! Mijn zoontje zit in groep 2 en heeft het gelukkig nog nooit gehad! Maar op school komt het regelmatig voor dus ik wil wel goed verbereid zijn. Want ik krijg al de kriebels, als ik er alleen nog maar over praat

 • Peggy Rosinga zei

  Zeer welkom
  Zeker nu er elke keer op school en bij de naschoolseopvang luizen zijn
  Heb graag dit product alvast thuis in de kast staan

 • JorindeV zei

  Klinkt helemaal super!! Mijn zoontje zit in groep 2 en ben er al vaak bang voor geweest. Gelukkig nog nooit gehad!! Maar komt regelmatig voor op school dus ben graag voorbereid!! Want inderdaad.. krijg de kriebels al alleen maar door er over te praten

 • Karen zei

  Oh deze wil ik wel testen! We hebben er nu geen last van. Maar de besmetting op school lijkt wel chronisch. En wat jij schrijft herken ik zo, het is zo tijdrovend.. kammen kammen en nog ns kammen. Het hele gezin. De middeltjes die wij hadden werkten niet voldoende. Ik denk dat dan niet alle neten gedood worden, dus zit je na een tijdje weer in de ellende..,

 • Véra zei

  Kom maar op met zo’n pakketje! Mijn kinderen hebben nog nergens last van maar nu is het mijn beurt als onderwijsondersteuner én moeder met deze nieuwe huisgenoten in mijn haar! Hoe eerder in huis, hoe beter

 • Marielle zei

  Heel graag zou ik willen winnen. Mijn dochter heeft heel erg lang (lees 70 cm)haar en het duurt eeuwen voordat ik er klaar mee ben. Dus heel graag!!

 • Mieke zei

  Oh ja, ik win graag een proefpakket

 • Ruth Baan zei

  Ja graag, mn zoontje is net begonnen op school en heb nog horror beelden van mezelf vroeger..brr

 • Annemiek zei

  Dat zou ik graag willen winnen. Als wel luizenmoeder 1e dag na de vakantie al weer luizen geconstateerd op school helaas. Maar we gaan voor een luizennvrij jaar natuurlijk. Over 2 wkn weer controle en hopelijk weg bij diegene die ze hadden. Maar geen garantie natuurlijk. Zou super zijn om ouders ook te adviseren deze shampoo te gaan gebruiken.

 • Kitty Brugmans zei

  Jaaaa kom maar door zou erg graag een pakketje willen winnen. Mijn dochter is erg gevoelig voor luis en zodra er 1 het heeft in de klas is zijn ook altijd de pisang.

 • Patricia zei

  Wauw dat Zou een uitkomst zijn. We dachten er net vanaf te zijn…. hebben 4 weken gekamt, gaan ze weer naar school begint de ellende weer opnieuw……

 • Angela zei

  Hoi oh ik zou zo graag 1 willen winnen voor 1 van mijn kinderen
  Ik heb alle middelen al geprobeerd en niks maar dan ook niks werkt. .wordt er echt gek van! !mijn dochter heeft ze al bijna 9 maanden ben nog bezig met bestrijden. .help! !

 • Cherish zei

  Omg jaaa dit WIL EN MOET ik hebben!!!! Vanaf dat ze naar school ging, ze wordt bijna 5, ben ik altijd bang dat ze thuis komt en zegt ” mama ik heb luizen!” Met dit in huis zal mijn angst zeker afnemen. Ik heb het zelf gehad op de middelbare school en toen waren ze zo groot alsof ik een dierentuin in mijn haren had zitten. Dus je snapt waarom ik zo angstig ben…. nu duimen maar

 • Nanda zei

  Heel graag! Mijn dochter is eindelijk luisvrij geworden tijdens de vakantie, ze heel lang en dik haar en ben dagelijks bezig met kammen. Dit zou ideaal zijn om haar het schooljaar luisvrij door te komen

 • Farah zei

  Op de school van mijn dochter is het echt een plaag die maar niet onder controle te krijgen is.
  Ik zou dus graag licener willen proberen.

 • Faar zei

  Ja ik zou heel graag eens dit product willen testen.
  Op de school van mijn dochter is het een strijd tegen de luizen die maar niet gewonnen wordt.
  Het hele jaar door gaat het de school rond.
  Hopeloos….moedeloos wordt je er van.
  Ik heb al verschillende producten geprobeerd maar het perfecte nog niet gevonden.
  Ik zou dus graag licener willen proberen.

  Groetjes van een luizenmoeder

 • Cindy zei

  Graaaaaag! Mijn dochter had al een brief in de tas dat er hoofdluis in de klas is

 • Anna zei

  Ja hoor! Ik doe mee

  Facebook: An Na

 • Kim Knijpert zei

  Heeeeeeel graag!!!!! Ik check bijna elke dag! Krijg er zo de kriebels van!

 • Mariska zei

  Ik krijg net als jij al de kriebels als ik aan luizen denk. Mijn dochter van 4 heeft super mooi lang haar, maar niet het geduld om elle lang te wassen en te kammen. Dolgraag wil ik flesje winnen

 • Mavis zei

  Hi Linda,

  Net als alle andere moeders ben ik ook erg benieuwd! Mijn dochter is net 2 dagen naar school en hoooooooop dat er niet luizenvriendjes mee naar huis komen ik ben benieuwd naar de shampoo ‍♀️

 • Daisy zei

  Ja, als juf ben ik hier toch een beetje panisch voor. Bah. Als een kind het is de klas heeft dan krijg ik zelf ook jeuk. Een pakketje thuis hebben is altijd fijn zodat ik manlief en kind niet ook besmet of dat we het in ieder geval direct kunnen oplossen.

 • Rianne zei

  Dat is altijd handig ik doe mee!

 • Laura zei

  Ik zou wel graag pakket willen winnen me dochter heeft nu 1 keer luizen gehad en dat was zooooo gedoe gelukkig kwam ik er na 1 dag achter alleen had ze mij al besmet ermee dus konden we samen aan de gang nu ik ook nog eens bijna uitgerekend ben van nummer 2 ben ik echt helemaal panisch voor nog een besmetting dus zou ideaal zijn als we winnen en ze krijgt het nog een keer dan kan ik gelijk met 1 behandeling er vanaf zijn

 • Kim zei

  Ooo klinkt heel goed! Zou het voor de zekerheid in huis willen hebben. Want net zoals jij word ik al helemaal panisch bij de gedachte!!!! Net weer mailtje gehad dat ze gespot zijn in de klas…..give me some help!!!!!

 • Gitte zei

  Nou lijkt me heel fijn met mijn dochter haar mooie lange lokken! Ik weet hoe het is om als kind luizen te hebben en dat is verschrikkelijk!

 • Iris zei

  Graag! Bij mijn jongste zoon is vandaag in de klas het hoofdluisalarm al weer afgegaan hoor! Dit klinkt wel echt als een topspulletje! Wil ik graag proberen.

 • Marije kremet zei

  Dit is iets voor mij. Ik ben wel luizenmoeder op school en als ik tijdens een controle bij iemand luizen vind blijf ik daarna zelf ook krabben. Ik heb zelfs al een keer luizenshampoo gekocht omdat ik maar bleef denken “stel je nou voor dat er wel 1 overgesprongen is?”. Ik krijg jeuk van beestjes haha

 • Sonja zei

  Ik heb het gelijk besteld! Mijn zoontje is sinds deze week begonnen op de basisschool en morgen hebben ze luizencontrole :-0
  Ik check hem regelmatig maar heb nooit er iets tegen voor in huis terwijl ik er al de kriebels van krijg bij het idee dat een van mijn kinderen luizen zal hebben. Dan wil je er toch meteen wat aan doen! Dus nu maar alvast besteld maar ik doe ook graag mee met de winactie!

 • Janneke zei

  Ow please!!! Hier heerst om de zoveel tijd een ernstige luizen plaag & niets erger dan die half uur in de lotion ( wat in mijn ogen niets eens werkt) Ik duim heel hard mee.

 • Désirée zei

  Dit klinkt goed!! Heb net deze week de XT luis lotion weer uit de kast gehaald, want de kriebelbeestjes waren hier na de vakantie weer aanwezig. Ik zou graag deze shampoo op voorraad hebben willen staan!

 • Margriet zei

  Alleen bij het lezen van dit artikel krijg ik al
  Jeuk op mijn hoofd! Vorige jaar heeft mijn dichtend luizen gehad en daarbij kreeg ik het zelf ook! Duurde ook ff voordat we er vanaf waren. Dit zou een uitkomst zijn!

 • Judith zei

  Ow graag!! 1x in huis gehad en krijg er nu alweer jeuk van. Mijn dochter heeft veel en dik haar dus je weet hoe dat gaat met kammen.
  Dit lijkt mee een uitkomst!!!

 • Anniek zei

  Yes, heel erg graag:-)

 • Marijke zei

  Graag!! Tot nu toe nog geen luis gezien…..maar heb het graag vast in huis!

 • Hanneke van Veldhoven zei

  Ja heel graag zou ik deze anti luis shampoo willen proberen. Wat een ellende die luis. Mijn dochter van 6 heeft het loose hair syndroom. Dat betekent dat het haar heel broos en breekbaar is. Ik mag het haar maar 1x per dag kammen. Anders te veel kale plekken. Dus dit zou een uitkomst zijn voor haar. En waar ik telkens bang voor ben is dat ze hoofdluis krijgt en het ook nog echt krijgt ook. Dus ja ik doe mee.
  Groetjes Hanneke
  Moeder van Saar en Siem

 • Gerleen zei

  Ja ik doe graag mee! 2 meiden hier op school met lange haren en 1 op de peuterspeelzaal, dus groot risico op besmetting .

 • Joanne Schutte zei

  Top! Ben benieuwd! Op mijn werk al de eerste luis weer gezien dus willen graag dit spul proberen:)

 • Gerleen zei

  Ja ik doe graag mee aan deze actie! 2 meiden hier op school met lang haar en 1 op de peuterspeelzaal, dus groot risico .

 • Bregje zei

  Oh ik doe graag mee! Mijn zoon zit pas net op de basisschool, dus ik verwacht de luizen ieder moment

 • Jessica zei

  Hey lieve mams,

  Ik sta zelf in het onderwijs bij de hele kleine patatjes, 2,5jaar en ook wij hebben elk schooljaar deze kriebelbeestje op bezoek.
  Ik ben dan ook heel benieuwd om deze nieuwe shampoo te proberen of aan te raden!
  Alle hulp is welkom als zo’n klein hoofdje zoveel bezoek krijgt…

  Lieve groetjes,
  Jessica

 • Joke zei

  Graag wil ik dit proberen. Mijn dochter heeft nu al 8x luizen gehad binnen een jaar. Heb van alles geprobeerd. Kammen kammen kammen….pff het kost zo veel tijd. Direct na de vakantie was het weer raak….

 • Ingeborg zei

  Ik heb een dochter met een dikke bos krullend haar en ze heeft 1x luizen gehad. Wat een strijd de hele week kammen! Dus ik ben heel blij met dot product!!!

 • Gabrielle zei

  Eindelijk een middel die snel werkt! Als mijn maar even op z’n hoofd krabt, kijk ik gelijk z’n hoofd na!

 • Suzanne van Noort-Vreeken zei

  Als nieuwe basisschool moeder heb ik nog geen ervaring met luizen! Deze shampoo in huis hebben is waarschijnlijk wel goed! Want hoe zeer ik ook hoop dat de luizen aan ons voorbij gaan zal dit vast niet zo zijn. En zoals je al zegt tijd voor extra was en extra werk hebben we helaas niet! Dus graag deze shampoo voor onze grote basisschool meid!!

 • C. Zwaan zei

  Ooh dat zou fijn zijn om te winnen!
  Dochterlief gaat naar de peuterspeelzaal, volgend jaar naar basisschool en het is erop wachten tot ze ook met luizen thuis komt. Ik zou het heel fijn vinden om zo’n pakket klaar te hebben staan.

 • Suzanne van Noort-Vreeken zei

  Als nieuwe basisschool moeder, zonder ervaring met luizen lijkt me deze shampoo een uitkomst! Want inderdaad extra tijd voor extra was enzo is hier in huis niet echt aanwezig! Hopelijk komen we deze eerste periode op school luisvrij door maar je weet het maar nooit natuurlijk! Dus graag deze shampoo!!!

 • Petra zei

  Oh ik hoop dat we dit jaar de luizen overslaan…. Maar met een meisje met lang haar ga ik het betwijfelen Dus Licener komt vast van pas!
  En anders wel d’r vriendinnen.

 • Marloes zei

  Dat lijkt me super handig om in huis te hebben. Mijn dochter heeft nog nooit luizen gehad maar voor het geval dat. Dan kunnen we meteen aan de slag

 • Mariska zei

  Ja, graag. Heerst hier al weer op school en met dochter met lang haar is het wachten tot luizen er in zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

 • 3 maanden geleden
 • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

 • 3 maanden geleden
 • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

 • 3 maanden geleden
 • 7 minuten lezen