Waar ben je naar opzoek?

Duikelrek in je tuin? Zelf installeren is zo gedaan!

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Duikelrek in je tuin? Zelf installeren is zo gedaan!

Wij hebben al jaren een duikelrek in onze tuin. Eerst in onze tuin in het oude huis, toen in onze tuin in het nieuwe huis. Samen met een trampoline geeft dit al jaren heel veel speelplezier. Ook als je denkt dat je kids er ‘te oud’ voor zijn kun je je nog wel eens vergissen. Hier spelen ze er al jaren met veel plezier mee en ben ik blij dat we de keuze hebben gemaakt om een duikelrek in de tuin te installeren.

Lees ook: 33 toffe cadeaus voor jongens vanaf 8 jaar

Een duikelrek zelf installeren

Een duikelrek kun kun je makkelijk online kopen. Op de website bekijk je alle duikelrekken en duikelstangen en maak je je keuze. Je schaft hem online aan en zet hem gemakkelijk zelf in elkaar. De duikelrekken kun je zelf naar wens samenstellen. Gegarandeerd veel buitenspelplezier voor je kinderen. Geen rekstokken die één seizoen meegaan, maar buitenspeelgoed waar uw kind nog jarenlang buitenspeelplezier van heeft!

De duikelrekken zijn voor thuisgebruik. Deze duikelrek enkel is in verschillende versies te verkrijgen zo kun je kiezen uit de duikelstangen 90 en 125 cm en deze zijn weer leverbaar in verschillende kleuren namelijk groen, rood of roestvrij staal.

Een duikelrek wordt geleverd inclusief bijpassende palen in de vormen rond of vierkant.

Deze duikelrek enkel wordt geleverd inclusief bijpassende palen in de vormen rond of vierkant. Beide palen hebben een veilige afwerking zodat je kinderen hiermee geen ongelukken kunnen krijgen. De duikelrekken worden volledig geleverd zodat je ze meteen in elkaar kan zetten. Je krijgt de palen, de duikelstang en het bevestigingsmateriaal om de duikelstang mee te bevestigen.

Scheuren in het hout?

Maak je keuze op de website en lees goed door wat je krijgt en wat je nog extra nodig hebt. Ook geven ze tips waarom het zou kunnen dat er scheuren in het hout verschijnen. Je hoeft je daarover geen zorgen te maken. Dit is namelijk normaal bij een natuurproduct.

Photo by Bruna Saito from Pexels

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 9 en 7 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

1 week zwanger

Ovulatietesten: hoe weet je dat je vruchtbaar bent?

  • 3 uur geleden
  • 3 minuten lezen
1 week zwanger

1 week zwanger: De vermoeidheid van een zwangerschap

  • 5 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Nieuwsflits

Gommers reageert op ophef na advies te wachten met zwanger worden tijdens corona

  • 2 dagen geleden
  • 3 minuten lezen