Waar ben je naar opzoek?

Black Friday 2021: toffe aanbiedingen voor de hele familie

2 minuten lezen Denise Meijer Denise Meijer
Black Friday 2021: toffe aanbiedingen voor de hele familie

Nog heel even wachten en dan is het alweer Black Friday. Op deze dag kan je bizarre kortingen verwachten op een tal van producten. Ideaal voor wanneer je nog Sinterklaas– of Kerstinkopen moet doen. Wat kan je verwachten op Black Friday 2021 en wat zijn toffe aanbiedingen voor de hele familie?

Wist je dat Black Friday is ontstaan in Amerika? Op de dag na Thanksgiving namen namelijk heel veel Amerikanen vrij om snel kerstinkopen te doen. Dit zorgde voor chaos is in de winkels. Later is de dag ingeluid als speciale dag voor de beste koopjes. Ook dit zorgt nog weleens voor chaotische praktijken, maar gelukkig is dat in Nederland lang niet zo erg als in Amerika. Desalniettemin zien we ieder jaar steeds meer toffe aanbiedingen voor Black Friday, zo ook in 2021. Wat zijn de leukste aanbiedingen voor het hele gezin? Je leest het hier!

Let op: De Black Friday aanbiedingen worden in dit blog aangevuld zodra de leukste acties online staan.

Black Friday 2021: Familie aanbiedingen

Zoals je waarschijnlijk wel hebt gelezen wordt het speelgoed dit jaar flink wat duurder. Kortom: er is des te meer reden om even te wachten tot het Black Friday of ‘Black Week’ is. Op deze manier kan je de dure speelgoed toch nog voor een aantrekkelijke prijs kopen. Wat zijn de tofste familie aanbiedingen tijdens Black Friday 2021 en waar kan je kijken?

Black Friday aanbiedingen bol.com

bol.com doet ieder jaar mee met Black Friday en in 2021 zijn de aanbiedingen waarschijnlijk nog spetterender dan ooit. Je moet alleen in de gaten houden welke productcategorie er op die dag in ‘het zonnetje’ staat. Hieronder vallen meestal ook speelgoed, cadeauartikelen en/of speelcomputers. bol.com verspreid Black Friday over meerdere dagen.

Wanneer is het Black Friday 2021?

Black Friday valt altijd op de dag na de Amerikaanse feestdag Thanksgiving. Wanneer valt Black Friday in 2021? Wij gaan jou dat natuurlijk vertellen zodat je niet verder hoeft te Googelen. Thanksgiving valt dit jaar op 25 november. Dat wil…

  • Denise Meijer

Mediamarkt

Mediamarkt is ook een vooraanstaand Black Friday-aanhanger. Wat kan je hier kopen voor de hele familie? Denk aan spelcomputers, games en telefoons en accessoires.

Lego

LEGO doet in 2021 ook mee aan de Black Friday- aanbiedingen. Dit komt natuurlijk geen moment te vroeg. Zeker met oog op Sinterklaas.

Lees verder onder de afbeelding!

VTech aanbiedingen

VTech speelgoed is geweldig voor kinderen vanaf 9 maanden. De interactieve speeltjes zijn dan ook onwijs populair en compleet afgestemt op je kind zijn leeftijdscategorie. In 2021 komt het speelgoedmerk dan ook weer met leuke aanbiedingen. Zo kan je fors besparen op je Sinterklaas- en kerstcadeaus. Ook voor de allerkleinsten.

Wehkamp

Ook Wehkamp doet mee aan Black Friday. Hier vind je niet alleen kleding (wat je trouwens ook prima cadeau kan geven), maar ook speelgoed, spelcomputers en spelletjes. Neem dus zeker een kijkje, want de Black Friday-deals zijn hier zeker de moeite waard!

Black Friday 2021 aanbiedingen voor het hele gezin

Geen zin om zelf op zoek te gaan? Geen nood! We hebben een paar toffe Black Friday-deals voor je op een rijtje gezet, zodat je zelf niet hoeft te speuren. Succes! Let op: deze aanbiedingen komen online zodra Black Friday start.

In deze blogpost staan affiliatelinks.
Alles over ons advertentiebeleid lees je hier.

Denise Meijer

Hoi! Ik ben Denise. Freelance tekstschrijver, blogger bij Love2BeMama (al jaren!), auteur van mijn eigen ‘Dirty Novel’, moeder van een Engeltje, een Bengeltje en een Prinses. Zelfstandig huismanager en eigenaresse van Tekstbureau Het Pennetje. Sarcast, optimist, eigenwijs en humorist. Schrijft graag vunzige tekstjes en ik heb een ‘no-nonsense’ mentaliteit. Ook schrijf ik graag over het echte moederschap: ongecensureerd en zonder filter!

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

  • 5 dagen geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

  • 6 dagen geleden
  • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

  • 6 dagen geleden
  • 4 minuten lezen