Waar ben je naar opzoek?

Het bikiniseizoen is geopend en dus ook de bijkomende onzekerheden

1 minuut lezen Marian Alons
Het bikiniseizoen is geopend en dus ook de bijkomende onzekerheden

Mijn favoriete seizoen is 100% de zomer. Toch blijf ik het elk jaar weer een uitdaging vinden om voor het eerst naar het strand of zwembad te gaan en me halfnaakt (lees: in zwemkleding) te vertonen. En please zeg me dat ik niet de enige vrouw ben die er moeite mee heeft. 

Sommige mensen gaan zo snel als ze kunnen met de eerste zonnestralen naar het strand, gewapend met parasol, zonnebrand en strandbal. Ik niet hoor. Maak je geen zorgen, ik vertoef me zonnend in de tuin en vertel mezelf dat het nog niet warm genoeg is om te zwemmen.

Lees ook: Moeders trek dat badpak (of bikini) aan!

En als ik dan de bikini’s in de kast heb gevonden (want ja die stop ik altijd ergens achterin), zijn ze te groot, te klein, ze zitten niet meer lekker of hebben dat eigenlijk nooit echt gedaan. Zwemkleding kopen vind ik een hele struggle, net als lingerie trouwens, maar daarover misschien een andere keer. 😉

En elk jaar weer vind ik dat ik me niet door de twijfels moet laten leiden. Niet te veel naar prachtige modellen in de bladen kijken en gewoon genieten van het weer en het verkoelende water. Voor veel vrouwen maakt het niet uit wat vriend(inn)en of familieleden zeggen: als je iets niet mooi vindt aan jezelf, dan is het nou eenmaal zo.

Filmpje

Nu stuitte ik op dit filmpje (zie onderaan dit blog). Wat hou ik van deze vrouwen! Ze laten zien dat geen één vrouw helemaal tevreden is over haar lichaam. Iedereen heeft wel zeurpuntjes. Of het nu je benen, vetrolletjes, littekens of borsten zijn. Ze passen hilarische badkleding en geven er fantastisch commentaar op.

Lees ook: Gezichtsbikini: voor onzekere vrouwen of als zonbescherming

Vrouwen hoeven zich niet onzeker te voelen door het bikini-seizoen. Prop je lichaam niet in onmogelijke constructies en zoek een bikini of badpak dat bij je past. Je bent echt niet de enige die iets niet mooi vindt aan haar eigen lichaam. Wees trots op jezelf.

You go mommy! 💪🏼

ps: ik neem altijd een gigantische badhanddoek mee, mocht de onzekerheid opeens komen aanwaaien. 😉

I Swimsuit Season So Hard

When I'm at the beach, I'm there to lifeguard, build sandcastles, supply treats, re-stand the umbrella every dang time it blows over, spray sunscreen, drink a beer, look for seashells, warm-up wet kiddos, force people to eat sandwiches and drink juice, blow up water-wings, and keep my son from publicly urinating. Basically, I've got a really fun job to do and I don't have time to let a piece of lycra throw me off my game. #imomsohard #baywatch #swimsuit #cutouts #doubledecker #brave #moat #onelife #liveit #momlife #reallife #mombod #beach

Publicado por imomsohard em Quinta, 18 de maio de 2017

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 2 maanden geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 2 maanden geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 2 maanden geleden
  • 7 minuten lezen