Waar ben je naar opzoek?

De dochter van Iris werd mishandeld door haar ex

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
De dochter van Iris werd mishandeld door haar ex

Iris is 28 jaar en de trotse moeder van Lina. Ze heeft nog nooit zoveel van iemand gehouden als dat ze nu van haar dochtertje doet. Maar toch hing er lange tijd een donkere wolk boven hun hoofd. Haar dochtertje werd namelijk mishandeld door haar vriend (nu ex). Ze mag van geluk spreken dat haar dochtertje nog leeft…

De zwangerschap

Iris en haar ex Henk (schuilnaam) waren dolgelukkig. Hij had al een dochter van 12 jaar en dat stelde Iris gerust. Hij zou vast weten hoe het ouderschap in elkaar zat. Iris was ervan overtuigd dat hij geen vlieg kwaad zou doen. Ze gingen samen voor een kindje en Iris was al snel zwanger van een dochter. De zwangerschap verliep ook niet helemaal zoals ze had verwacht.

Lees ook: Kindermishandeling is helaas zoveel meer dan alleen slaan…

De eerste blauwe plekken

Na een prachtige bevalling verliep de relatie tussen haar en Henk stroef. Maar Iris dacht dat het erbij hoorde. Al snel had Iris een sollicitatiegesprek waar ze de deur voor uit moest. Hun dochter bleef bij Henk en Iris had er alle vertrouwen in dat ze bij haar vader in goede handen zou zijn. In tegendeel… dat bleek ze helemaal niet! Iris constateerde de eerste blauwe plekken. Ze vertrouwde het voor geen meter!

Een camera in huis

Er volgende een moeilijke periode. Iris vertrouwde de boel niet en hing een camera op. Gelukkig heeft ze dat gedaan want want ze op de beelden zag was niet mis. Haar dochter heeft vreselijke dingen meegemaakt en ze heeft weken met haar in het ziekenhuis gezeten.

Iris deelt haar verhaal om mensen, die een vermoeden hebben van kindermishandeling,  aan te sporen om stappen te zetten. Om erger te voorkomen. Op Babybytes is het hele verhaal van Iris te lezen.

Bron hoofdbeeld: Flickr

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 38 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 14, 13 en 11 jaar. Wij wonen sinds 2021 op Curaçao.

Mijn blog Love2BeMama lag een tijdje stil. Deze heb ik als hobby weer opgepakt. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap, tips en informatie en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao en hoe wij een zoveel mogelijk vrij leven als gezin nastreven.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 3 weken geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 3 weken geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 4 weken geleden
  • 7 minuten lezen