Waar ben je naar opzoek?

Alexis is zwanger van haar 10e zoon

1 minuut lezen Marian Alons
Alexis is zwanger van haar 10e zoon

Ze zou het record verbreken: 10 zoons op een rij! Alexis Brett(37) heeft samen met haar man David (42) 9 jongens en nummer 10 is onderweg. Ze zegt dat ze echt niet wacht op een meisje, zoals veel mensen denken. Ook al is haar voetbalelftal bijna compleet, na de bevalling laat ze zich steriliseren.

Eigenlijk was het niet de bedoeling om zo’n groot gezin te hebben, maar toch werd Alexis iedere keer maar weer zwanger. Ondanks dat ze de pil slikte of een spiraaltje had laten plaatsen. “Blijkbaar ben ik immuun voor anticonceptiemiddelen”, aldus de moeder.

Lees ook: Sterilisatie bij de vrouw; waarom wel of niet?

Papa en mama Brett kwamen elkaar voor het eerst tegen op het werk bij de spoorwegen in 1998. Toen was David nog conducteur, nu is hij machinist. Na 3 jaar bleek ze zwanger van hun nu 15-jarige zoon Campbell. Nog geen jaar later trouwde het stel en na een poosje was daar nummer 2, Harrison (nu 13). De andere jongens: Corey (11), Lachlan (9), Brodie (7), Brahn (6), Hunter (4), Mack (3) en Blake (1).

Chaos

Volgens de supermama was de overstap van 2 naar 3 kids het grootst. Alles moet dan veranderen, zoals de auto, slaaprituelen en de vakanties: “Het maakt eigenlijk niet uit of je nu 4 of 10 kinderen hebt. De chaos blijft dan ongeveer gelijk.”

Lees ook: Die 1% dat de pil niet werkt, die kans is maar heel klein. Toch?

Er komt geen voetbalelftal aan jongens in het gezin, want Alexis wil zich direct na de geboorte van haar laatste jongetje laten steriliseren. Ze begint last te krijgen van haar heupen: “Ik denk dat mijn lichaam probeert duidelijk te maken dat het genoeg is geweest. Het is goed zo. En daar heeft het gelijk in. 37 Is een prima leeftijd om te stoppen.”Bron: 
Mirror            –           Bron foto: Peter Jolly Northpix

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

  • 1 jaar geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

  • 1 jaar geleden
  • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

  • 1 jaar geleden
  • 4 minuten lezen