De leukste Halloween versieringen bij HEMA


Je merkt dat de herfst in de lucht hangt. Het wordt sneller donker, de zon komt later op en het is ’s nachts en in de ochtend koud. Ik ben toe aan een nieuw seizoen. Ik heb weer zin in kaarsjes en een wijntje bij de open haard na een flinke frisse wandeling in de natuur. Kom maar door! De maanden die komen vind ik ook altijd zo gezellig: Sint Maarten, Halloween, Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuw. Vanaf maandag 23 september shop je de leukste Halloween versieringen bij HEMA. En ze komen ook nog met een ‘nieuw’ feest: Dia de Los Muertos.

Dia de Los Muertos en Halloween

Het griezelfeest van het jaar wordt ook steeds populairder. Halloween komt er weer aan en HEMA komt dit jaar met twee Halloween assortimenten: Dia de los Muertos en Halloween.

De leukste Halloween versieringen bij HEMA

De doden vieren

Dia de los Muertos wordt ook wel de dag van de doden genoemd en is te herkennen aan het doodshoofdenthema in allerlei kleuren en vormen. Er zijn partygoods als slingers, potjes en bordjes die je kan kopen. Dia de Los Muertos is van oorsprong een Mexicaans feestje waar ze de doden door hen te vieren met blijdschap in plaats van verdriet. Denk maar aan de bekende film COCO.

Lees ook: Help, hoe overleef ik Halloween?!

Dia de los Muertos

De leukste Halloween versieringen

HEMA heeft ook de leukste Halloween versieringen waarmee jij het beste Halloween feestje kan geven. Ze hebben decoratiemateriaal, verkleedspullen en lampionnen. HEMA heeft alles in huis voor dit feestje. Versier je huis met slingers en serveer snacks en drankjes op Halloween bordjes en bekertjes.

De leukste Halloween versieringen

Vanaf maandag 23 september 2019 kun je de Halloween artikelen online vinden op hema.nl en in jouw HEMA-filiaal. 

Photo by rawpixel.com from Pexels

Linda Bosscher

Ik ben Linda, 33 jaar, getrouwd en moeder van 3 kids. Founder & content creator van Love2BeMama. Deze blog run ik inmiddels 8 jaar en ik schrijf met veel plezier voor jullie herkenbare artikelen.

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.