Waar ben je naar opzoek?

De leukste Halloween versieringen bij HEMA

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
De leukste Halloween versieringen bij HEMA


Je merkt dat de herfst in de lucht hangt. Het wordt sneller donker, de zon komt later op en het is ‘s nachts en in de ochtend koud. Ik ben toe aan een nieuw seizoen. Ik heb weer zin in kaarsjes en een wijntje bij de open haard na een flinke frisse wandeling in de natuur. Kom maar door! De maanden die komen vind ik ook altijd zo gezellig: Sint Maarten, Halloween, Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuw. Vanaf maandag 23 september shop je de leukste Halloween versieringen bij HEMA. En ze komen ook nog met een ‘nieuw’ feest: Dia de Los Muertos.

Dia de Los Muertos en Halloween

Het griezelfeest van het jaar wordt ook steeds populairder. Halloween komt er weer aan en HEMA komt dit jaar met twee Halloween assortimenten: Dia de los Muertos en Halloween.

De leukste Halloween versieringen bij HEMA

De doden vieren

Dia de los Muertos wordt ook wel de dag van de doden genoemd en is te herkennen aan het doodshoofdenthema in allerlei kleuren en vormen. Er zijn partygoods als slingers, potjes en bordjes die je kan kopen. Dia de Los Muertos is van oorsprong een Mexicaans feestje waar ze de doden door hen te vieren met blijdschap in plaats van verdriet. Denk maar aan de bekende film COCO.

Lees ook: Help, hoe overleef ik Halloween?!

Dia de los Muertos

De leukste Halloween versieringen

HEMA heeft ook de leukste Halloween versieringen waarmee jij het beste Halloween feestje kan geven. Ze hebben decoratiemateriaal, verkleedspullen en lampionnen. HEMA heeft alles in huis voor dit feestje. Versier je huis met slingers en serveer snacks en drankjes op Halloween bordjes en bekertjes.

De leukste Halloween versieringen

Vanaf maandag 23 september 2019 kun je de Halloween artikelen online vinden op hema.nl en in jouw HEMA-filiaal. 

Photo by rawpixel.com from Pexels

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Tieners & Pubers

Waarom je kind kostgeld laten betalen een goed idee is…

  • 11 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Wonen op Curacao

Naar school op Curacao: zo hebben wij het geregeld!

  • 5 dagen geleden
  • 7 minuten lezen
Podcast

Wil je horen: 5x podcasts voor op (thuis)vakantie

  • 7 dagen geleden
  • 4 minuten lezen