Waar ben je naar opzoek?

Je merkt dat de herfst in de lucht hangt. Het wordt sneller donker, de zon komt later op en het is ‘s nachts en in de ochtend koud. De laatste dagen regent het ook meer dan dat de zon schijnt. Wij overwinteren dit jaar op Curacao maar stiekem mis ik de herfst wel een beetje. De maanden die komen vind ik altijd zo gezellig: Sint-Maarten, Halloween, Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw. Op 31 oktober is het Halloween, je kan bij de Hema al de leukste Halloween versieringen shoppen.

Halloween is een feestje wat steeds meer terrein aan het winnen is in Nederland. Het wordt populairder. Op 31 oktober vieren we Halloween en op 11 november Sint Maarten.

Halloween versieringen: Dia de Los Muertos en Halloween

Het griezelfeest van het jaar wordt ook steeds populairder. Halloween komt er weer aan en HEMA komt dit jaar met twee Halloween assortimenten: Dia de los Muertos en Halloween. Deze Halloween versieringen zijn erg leuk en betaalbaar.

De leukste Halloween versieringen bij HEMA

De doden vieren

Dia de los Muertos wordt ook wel de dag van de doden genoemd en is te herkennen aan het doodshoofdenthema in allerlei kleuren en vormen. Er zijn partygoods als slingers, potjes en bordjes die je kan kopen. Dia de Los Muertos is van oorsprong een Mexicaans feestje waar ze de doden door hen te vieren met blijdschap in plaats van verdriet. Denk maar aan de bekende film COCO.

Vind je Halloween een ‘eng feest’? Het hoeft helemaal niet zo eng te zijn. Je kan van Halloween ook een kindvriendelijk feestje maken met deze tips. En met de Halloween versieringen van de HEMA is het thuis ook nog eens super gezellig aangekleed.

Dia de los Muertos

De leukste Halloween versieringen

HEMA heeft ook de leukste Halloween versieringen waarmee jij het beste Halloween feestje kan geven. Ze hebben decoratiemateriaal, verkleedspullen en lampionnen. HEMA heeft alles in huis voor dit feestje. Versier je huis met slingers en serveer snacks en drankjes op Halloween bordjes en bekertjes.

De leukste Halloween versieringen

In deze blogpost staan affiliatelinks.
Alles over ons advertentiebeleid lees je hier.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 38 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 14, 13 en 11 jaar. Wij wonen sinds 2021 op Curaçao.

Mijn blog Love2BeMama lag een tijdje stil. Deze heb ik als hobby weer opgepakt. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap, tips en informatie en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao en hoe wij een zoveel mogelijk vrij leven als gezin nastreven.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 2 maanden geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 2 maanden geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 2 maanden geleden
  • 7 minuten lezen