Waar ben je naar opzoek?

Je merkt dat de herfst in de lucht hangt. Het wordt sneller donker, de zon komt later op en het is ‘s nachts en in de ochtend koud. De laatste dagen regent het ook meer dan dat de zon schijnt. Wij overwinteren dit jaar op Curacao maar stiekem mis ik de herfst wel een beetje. De maanden die komen vind ik altijd zo gezellig: Sint-Maarten, Halloween, Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw. Op 31 oktober is het Halloween, je kan bij de Hema al de leukste Halloween versieringen shoppen.

Halloween is een feestje wat steeds meer terrein aan het winnen is in Nederland. Het wordt populairder. Op 31 oktober vieren we Halloween en op 11 november Sint Maarten.

Halloween versieringen: Dia de Los Muertos en Halloween

Het griezelfeest van het jaar wordt ook steeds populairder. Halloween komt er weer aan en HEMA komt dit jaar met twee Halloween assortimenten: Dia de los Muertos en Halloween. Deze Halloween versieringen zijn erg leuk en betaalbaar.

De leukste Halloween versieringen bij HEMA

De doden vieren

Dia de los Muertos wordt ook wel de dag van de doden genoemd en is te herkennen aan het doodshoofdenthema in allerlei kleuren en vormen. Er zijn partygoods als slingers, potjes en bordjes die je kan kopen. Dia de Los Muertos is van oorsprong een Mexicaans feestje waar ze de doden door hen te vieren met blijdschap in plaats van verdriet. Denk maar aan de bekende film COCO.

Vind je Halloween een ‘eng feest’? Het hoeft helemaal niet zo eng te zijn. Je kan van Halloween ook een kindvriendelijk feestje maken met deze tips. En met de Halloween versieringen van de HEMA is het thuis ook nog eens super gezellig aangekleed.

Dia de los Muertos

De leukste Halloween versieringen

HEMA heeft ook de leukste Halloween versieringen waarmee jij het beste Halloween feestje kan geven. Ze hebben decoratiemateriaal, verkleedspullen en lampionnen. HEMA heeft alles in huis voor dit feestje. Versier je huis met slingers en serveer snacks en drankjes op Halloween bordjes en bekertjes.

De leukste Halloween versieringen

In deze blogpost staan affiliatelinks.
Alles over ons advertentiebeleid lees je hier.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Bevalling & Kraamtijd

Watermethode stilgeboren baby: hoe gaat dit in zijn werk?

  • 12 uur geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Moeder zijn en het nog leuk vinden ook: optimaal genieten!

  • 17 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Welke rechten heeft een alleenstaande vader?

  • 17 uur geleden
  • 3 minuten lezen