Waar ben je naar opzoek?

Waarschuwing: winterjas uit in autostoeltje

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Waarschuwing: winterjas uit in autostoeltje

Wie doet het niet? Je kind in het autostoeltje met winterjas? Ik doe het in ieder geval wel want het is omslachtig om eerst de winterjas weer uit te doen en dan weer aan. Tevens ook veel werk en zeker als je haast hebt in de ochtend… Maar toch is er een waarschuwing uitgegaan dat het beter is om je kind zonder winterjas in het autostoeltje te zetten.

De komende week wordt het koud buiten dus de sjaals, handschoenen en winterjassen worden volop gedragen. Lekker warm de auto in! Maar experts waarschuwen dat het een slecht idee is. Het is namelijk onmogelijk om de autogordels goed aan te spannen met zo’n dikke bepakking waardoor je kind bij een ongeluk te los zit en uit het autostoeltje gelanceerd wordt.

Het advies: dun gekleed in de autostoel en de gordels strak aantrekken. Heeft je kind het koud? Gebruik dan een kleedje over de autostoel.

Bron: Fox13now – Bron beeld: Pixabay

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 38 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 14, 13 en 11 jaar. Wij wonen sinds 2021 op Curaçao.

Mijn blog Love2BeMama lag een tijdje stil. Deze heb ik als hobby weer opgepakt. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap, tips en informatie en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao en hoe wij een zoveel mogelijk vrij leven als gezin nastreven.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 3 maanden geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 3 maanden geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen