Waar ben je naar opzoek?

Waarschuwing: winterjas uit in autostoeltje

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Waarschuwing: winterjas uit in autostoeltje

Wie doet het niet? Je kind in het autostoeltje met winterjas? Ik doe het in ieder geval wel want het is omslachtig om eerst de winterjas weer uit te doen en dan weer aan. Tevens ook veel werk en zeker als je haast hebt in de ochtend… Maar toch is er een waarschuwing uitgegaan dat het beter is om je kind zonder winterjas in het autostoeltje te zetten.

De komende week wordt het koud buiten dus de sjaals, handschoenen en winterjassen worden volop gedragen. Lekker warm de auto in! Maar experts waarschuwen dat het een slecht idee is. Het is namelijk onmogelijk om de autogordels goed aan te spannen met zo’n dikke bepakking waardoor je kind bij een ongeluk te los zit en uit het autostoeltje gelanceerd wordt.

Het advies: dun gekleed in de autostoel en de gordels strak aantrekken. Heeft je kind het koud? Gebruik dan een kleedje over de autostoel.

Bron: Fox13now – Bron beeld: Pixabay

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 38 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 14, 13 en 10 jaar. Wij wonen sinds 2,5 jaar op Curaçao.

Mijn blog Love2BeMama lag een tijdje stil. Deze heb ik als hobby weer opgepakt. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao. Op dit moment starten mijn man en ik een nieuw online bedrijf: Het Investeringsplan!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

  • 1 jaar geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

  • 1 jaar geleden
  • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

  • 1 jaar geleden
  • 4 minuten lezen