Waar ben je naar opzoek?

Waarschuwing: winterjas uit in autostoeltje

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Waarschuwing: winterjas uit in autostoeltje

Wie doet het niet? Je kind in het autostoeltje met winterjas? Ik doe het in ieder geval wel want het is omslachtig om eerst de winterjas weer uit te doen en dan weer aan. Tevens ook veel werk en zeker als je haast hebt in de ochtend… Maar toch is er een waarschuwing uitgegaan dat het beter is om je kind zonder winterjas in het autostoeltje te zetten.

De komende week wordt het koud buiten dus de sjaals, handschoenen en winterjassen worden volop gedragen. Lekker warm de auto in! Maar experts waarschuwen dat het een slecht idee is. Het is namelijk onmogelijk om de autogordels goed aan te spannen met zo’n dikke bepakking waardoor je kind bij een ongeluk te los zit en uit het autostoeltje gelanceerd wordt.

Het advies: dun gekleed in de autostoel en de gordels strak aantrekken. Heeft je kind het koud? Gebruik dan een kleedje over de autostoel.

Bron: Fox13now – Bron beeld: Pixabay

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 35 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 11, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Blogs over baby’s en opvoeden

Zonnebrand voor je baby en tips voor het gebruik

  • 10 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Gezondheid

Plasticvrij poetsen met tandpasta tabletten van CHOOSE

  • 15 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Gezondheid

Producten met eiwitten en gezonde vetten

  • 18 uur geleden
  • 3 minuten lezen