Waar ben je naar opzoek?

Vrouw gaat naar dokter voor niersteen, maar krijgt baby!

2 minuten lezen denise Denise Meijer
Vrouw gaat naar dokter voor niersteen, maar krijgt baby!

De Amerikaanse Stephanie Jaegers ging afgelopen woensdag naar de dokter, omdat kampte met aanhoudende buikpijnen. Haar vermoeden? Een niersteen. Alleen had de dokter heel ander nieuws! Stephanie bleek namelijk al 38 weken zwanger en dat was nog niet eens alles: de bevalling was begonnen.

Er zijn geen woorden die kunnen beschrijven hoe het voelt om een baby te krijgen. Binnen 30 minuten!” zo vertelt verraste de vader tegen de website Huffingtonpost.com.

Van niersteen tot baby

Op zijn Facebookpagina beschreef Michael Jaegers hoe hetgeen waar zijn vrouw en hij van dachten dat het een niersteen was; een prachtig jongetje bleek te zijn. Die gezond ter wereld is gekomen in het Piedmont Henry Hospital in Georgia en de naam Shaun Jude Jaegers heeft gekregen. “Nu negen maanden plannen in twee dagen zien te doen,” sloot hij zijn bericht af.

Niersteen? Neee... Baby!
Wat een cutie, die niersteen

Lees ook: Ik wil geen kinderen. Ik wist het zeker!

Sceptische reacties

Vanzelfsprekend stroomden de reacties binnen. Positieve reacties, maar ook sceptische commentaren van mensen die niet geloven dat iemand bijna negen maanden zwanger kan zijn zonder dit te merken.

Michael gaf uitleg op zijn Facebook-pagina:

Zo zou zijn vrouw last hebben van diverse aandoeningen, waardoor een zwangerschap niet werd opgemerkt.
Zo was Stephanie al in een voorstadium van de overgang. Iets wat dezelfde hormonale klachten kan geven als bij een zwangerschap. Daarnaast lag haar zoontje de gehele zwangerschap in een stuit, zonder veel ruimte om echt goed te kunnen bewegen en dan nog eens in zo een positie dat Stephanie geen buikje kreeg.
In de laatste weken van de zwangerschap brak ze ook nog eens haar enkel, waardoor ze zelf ook minder mobiel was.

Het meest bijzondere van het verhaal is nog dat ze negen maanden lang ‘gewoon’ gemenstrueerd heeft. “Iets wat zeldzaam is, maar zo nu en dan gebeurd,” zo legt Michael uit in zijn lange post. Alles bij elkaar genomen zorgde ervoor dat een zwangerschap het laatste was waar ze aan dachten, toen ze naar de dokter gingen met Stephanie haar klachten.

Lees ook: Kim is (hoog)zwanger van een vijfling!

Gezegend

Het stel, dat overigens al drie kinderen had, is dolblij maar moest zich razendsnel aanpassen aan de komst van kleine Shaun. Vooral, omdat Stephanie met een gebroken enkel zit en naast de kleine verrassing, ook nog een jong dochtertje heeft om voor te zorgen.

Desalniettemin zijn ze ervan overtuigd dat ‘God hun géén uitdagingen geeft die ze niet aankunnen’ en voelen ze zich meer dan gezegend met hun vierde engeltje. Die bijna letterlijk uit de lucht is komen vallen dus. Toch wel echt het schattigste niersteentje is wat wij ooit hebben gezien!

Bron beeld: Pixabay

Denise Meijer

Hoi! Ik ben Denise. Freelance tekstschrijver, blogger bij Love2BeMama (al jaren!), auteur van mijn eigen ‘Dirty Novel’, moeder van een Engeltje, een Bengeltje en een Prinses. Zelfstandig huismanager en eigenaresse van Tekstbureau Het Pennetje. Sarcast, optimist, eigenwijs en humorist. Schrijft graag vunzige tekstjes en ik heb een ‘no-nonsense’ mentaliteit. Ook schrijf ik graag over het echte moederschap: ongecensureerd en zonder filter!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

  • 1 jaar geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

  • 1 jaar geleden
  • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

  • 1 jaar geleden
  • 4 minuten lezen