Waar ben je naar opzoek?

Vrouw trouwt 5 uur na haar bevalling! 😱

1 minuut lezen Marian Alons
Vrouw trouwt 5 uur na haar bevalling! 😱

Eind juli hadden Jael en John Pulcipher hun trouwdag gepland, maar hun (nog ongeboren) dochtertje had een ander plan in gedachten. Blijkbaar wilde ze er graag bij zijn, want het meisje werd zes weken te vroeg geboren, op hun trouwdag! 

De grote dag was 29 juli. Jael en John zouden elkaar het ja-woord geven voordat hun baby geboren zou worden. Een paar dagen voor hun trouwdag braken de vliezen van Jael en op de dag zelf begonnen de weeën. Hun dochtertje Briar werd zes weken te vroeg geboren.

Lees ook: Ongeboren babytje redt zichzelf en zijn moeder

Alle familie en vrienden waren al in de buurt voor dé dag. Daarom besloot het stel om de bruiloft niet uit te stellen, maar te verplaatsen naar het ziekenhuis. Zo gebeurde het dat Jael slechts 5 uur na haar bevalling naar het altaar toeliep.

De kersverse papa en getrouwd man John: “Ik zei tegen haar: ‘als je niet kan komen naar de bruiloft, dan breng ik de bruiloft naar jou.’ Dus dat hebben we gedaan. Iedereen moest naar het ziekenhuis komen. Dit is niet iets dat ik alleen had kunnen doen.” 

Tranentrekker

Het stel trouwde in de conferentieruimte van het ziekenhuis. Baby Briar kon er ook nog even bij zijn. Moeder Jael: “Mijn favoriete moment om Briar vast te houden voor al onze gasten. Het moment was echt een tranentrekker.” 

Lees ook: Vader geeft borstvoeding aan zijn baby en gaat viral op internet

Eerder deze week kon baby Briar mee naar huis. Volgens John is de bruiloft en de omstandigheden eromheen, tekenend voor de kracht van de relatie die hij heeft met Jael. “We kunnen niet wachten om de rest van ons leven samen te leven.”

Bron: UpNorthLive  – Bron hoofdafbeelding: Pixabay

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

  • 1 jaar geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

  • 1 jaar geleden
  • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

  • 1 jaar geleden
  • 4 minuten lezen