Vader geeft borstvoeding aan zijn baby en gaat viral op internet

Zijn vrouw moest weer aan het werk en hij was alleen thuis met de baby. Hij zag het helemaal zitten maar toen kwam het probleem dat de baby alleen maar de borst van de moeder wilde. Onmogelijk want die was op het werk! En wat doe je dan als vader? Vader Chris Allen kwam met een super idee. Deze borstvoeding-hack gaat nu het hele internet over!

De borst van mama is beter

Dochter Destiny wist wel wat ze wilde. Melk uit de fles van papa? Nee! De borst van mama? Ja! Dat werd een toestand voor vader Chris. Maar hij liet zich niet kennen en bedacht een geniaal idee om zijn dochter wel melk te laten drinken.

Papa laat zich niet kennen!

Wat deed hij? Hij knipte een oude tanktop open ter hoogte van zijn borst en hing daar het flesje in. Natuurlijk zo dat zijn dochter niet zou ‘zien’ dat ze om de tuin geleid werd. Het leek net op een echte borst. En zijn dochter trapte erin.

Chris was heel trots op zijn uitvinding en filmde zijn hack. Vervolgens gaat hij nu het hele internet over.

Lees ook: 6 series om te kijken terwijl je borstvoeding geeft

Dochter Destiny lijkt tevreden met de oplossing van haar vader. Het resulteert namelijk uit het drinken uit de fles. Hoera voor papa Chris die in oplossingen denkt!

 

 

Bron: Parents – Bron hoofdbeeld: Facebook Chris Allen

Linda Bosscher

Ik ben Linda, 32 jaar, getrouwd en moeder van 3 kids. Founder & content creator van Love2BeMama. Deze blog run ik inmiddels 8 jaar en ik schrijf met veel plezier voor jullie herkenbare artikelen.

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.