Waar ben je naar opzoek?

De vliezen waren gebroken, maar eerst nog even kipnuggets bestellen…

1 minuut lezen Marian Alons
De vliezen waren gebroken, maar eerst nog even kipnuggets bestellen…

De vliezen waren gebroken, de bevalling van hun vierde zoon kwam nu wel heel dichtbij. Dus stapten Wess (37) en Lacey in de auto en reden naar het ziekenhuis, met een omweg. Niet omdat de weg was afgesloten, nee, om kipnuggets te halen. Wess had honger.

Ik kan me zo voorstellen dat niet iedere vrouw dit zou toelaten. Alhoewel sommige vrouwen misschien door de bestelpaal zullen schreeuwen: “OOK EEN GROTE HAMBURGER SPECIAAL MET GROTE AARDBEIMILKSHAKE“.

Lees ook: Vrouw danst na het breken van haar vliezen om bevalling op te wekken

Goed, terug naar het Amerikaanse stel. Ze hadden natuurlijk al drie bevallingen meegemaakt en ze wisten wat ze ongeveer konden verwachten bij nummer vier. Moeder Lacey voelde zich nog goed en dus liet ze haar man de auto stoppen bij een Chick-fil-A-restaurant in Rivergate. Hij bestelde z’n favoriete kipnuggets, hash browns (soort rösti) en sweet tea (een soort ice tea).

Net na 16u verwelkomden de ouders hun vierde zoon: Finn Sullivan, geboren in het Novant Health Presbyterian Medical Center.

Stervenshonger

Vader Wess legt het nog even uit: “Lacey was relaxed en ik had stervenshonger.” En als je snel je kipnuggets wil adviseert hij het volgende: “Vertel ze dat je vrouw aan het bevallen is. Dan is je bestelling snel klaar.”

De bevalling ging soepel (voor zover dat kan). Baby Finn opende zelfs even de ogen toen hij aan het FaceTimen was met z’n broers. De jongens Ayden(10), Parker(8) en Tucker(7) maakten veel vrolijke geluiden en zo kregen ze de oogjes van hun kleine broertje te zien.

Zou jij het oké vinden om nog even langs de snackbar te gaan als je vliezen al gebroken zijn?

Bron: Charlotte Observer – Bron hoofdafbeelding: Pixabay
Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Blogs over kinderen en school

Traktatietip: Rupsje Nooitgenoeg

  • 1 maand geleden
  • 1 minuut lezen
Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 6 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 6 maanden geleden
  • 3 minuten lezen