Waar ben je naar opzoek?

Video van mama die uit kind zijn kamertje ‘tijgert’ gaat viral

2 minuten lezen denise Denise Meijer
Video van mama die uit kind zijn kamertje ‘tijgert’ gaat viral

De horror die ‘je-kinderen-naar-bed-brengen’ heet.  We zijn er allemaal een keer geweest (of misschien wel vaker). Dat moment dat je jouw kind naar bed wil brengen, maar deze toch echt andere plannen heeft…

Elke keer als je de kamer probeert te verlaten zal je kind zijn hoofdje oprichten en laten weten dat ontsnappen geen optie is.
Dus wat doe je dan? Juist! Dan wring je jezelf in onmogelijke bochten om de kamer TOCH te kunnen verlaten. Het liefste voor Grey’s Anatomy op televisie komt.

Andere plannen

Caryn en Tyrone Morris, uit Zuid-Afrika, hadden een paar vrienden op visite en terwijl het gezelschap beneden gezellig aan het keuvelen was. Probeerde Caryn haar 15 maanden oude zoon naar bed te krijgen, maar kleine Brody had toch echt andere plannen…

Nog vol van de gezelligheid kwam hij uitgerekend deze avond met geen mogelijkheid in slaap en elke keer als zijn moeder opstond om weer naar beneden te gaan… Begon de dreumes met jengelen.
Dus er stond Caryn nog één ding te wachten: Ze moest zichzelf ontpoppen als een ware slaapkamerninja om zich weer bij haar visite aan te kunnen sluiten. Met deze hi-la-rische beelden tot gevolg!

 

 

Tyrone schrijft op zijn Facebookpagina het volgende:
“Het beste aan camera’s in je huis is kijken naar je vrouw, die probeert de slaapkamer te verlaten nadat ze onze zoon naar bed heeft gebracht. Soms moet je gewoon innovatief zijn in je ontsnappingspogingen. PS. Het Zuid-Afrikaanse leger belt me zojuist of je ze kan komen trainen in het tijgeren, achterstevoren en ondersteboven!!”

Ontsnapt uit Alcatraz

Tegen de Zuid-Afrikaanse website Timeslive, vertelt Caryn hoe ze tot haar dappere poging tot ontsnappen kwam.
“Hij lag daar, roerloos met zijn ogen open. Ik schoof voorzichtig richting de deur en nog voor ik het wist was ik bij de deur. Ik was zo zenuwachtig dat ik niet eens terug ben gegaan om te kijken of hij nog wakker was!”

Volg jij Love2BeMama al op YouTube? KLIK!

We snappen je hoor. Vriendin! Als je eenmaal ontsnapt bent uit Alcatraz, dan ga je toch zeker niet kijken of de bewakers je al missen?
Nope! Dan ren je voor je leven richting je glas met wijn. Ik weet dat ik dat zou doen. Of oké… al een keer heb gedaan. Ik geef het toe. Ook ik kan misschien wat leren van hoe Caryn aan het tijgeren is. Achterstevoren en ondersteboven.

Denise Meijer

Hoi! Ik ben Denise. Freelance tekstschrijver, blogger bij Love2BeMama (al jaren!), auteur van mijn eigen ‘Dirty Novel’, moeder van een Engeltje, een Bengeltje en een Prinses. Zelfstandig huismanager en eigenaresse van Tekstbureau Het Pennetje. Sarcast, optimist, eigenwijs en humorist. Schrijft graag vunzige tekstjes en ik heb een ‘no-nonsense’ mentaliteit. Ook schrijf ik graag over het echte moederschap: ongecensureerd en zonder filter!

Reacties
  • Érg grappig filmpje 🙂

    Ik herken zeker de nood om een kind in slaap te krijgen, zodat je zelf aan je avond kunt beginnen. Gelukkig (even afkloppen) loopt dat hier best redelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

  • 1 jaar geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

  • 1 jaar geleden
  • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

  • 1 jaar geleden
  • 4 minuten lezen