Waar ben je naar opzoek?

Deze mama maakt schattige jurkjes van de oude blousejes van haar man

1 minuut lezen Marian Alons
Deze mama maakt schattige jurkjes van de oude blousejes van haar man

Moeder Stephanie Miller(27) is maar wat handig met naald en draad. Van de oude blousejes van haar man maakt ze super schattige jurkjes voor haar twee dochters. Ze deelt ze op Instagram, zodat iedereen kan meegenieten. En zeg nou zelf, zoek jij nu ook je naaimachine weer op?

Mama Stephanie heeft samen met haar man 4 kinderen van 5 maanden tot 5 jaar. Op haar Instagram-account deelt ze de creaties die ze maakt. Haar dochters poseren keer op keer als model en dat lijken ze helemaal niet erg te vinden!

Stephanie houdt erg van creatief bezig zijn en heeft ondanks het drukke gezinsleven toch tijd om deze mooie jurkjes te maken. Na een postnatale depressie lukte het haar niet om te schilderen, waar ze normaal zo veel plezier uithaalde. “Ik was m’n identiteit kwijt. Ik kon niet meer schilderen en voelde me niet zo voldaan als normaal,” aldus Stephanie.

Lees ook: Moeder plaatst bijzondere foto’s van postnatale depressie

Haar man Jon, zag de worsteling die ze doormaakte en gaf haar als verrassing een naaimachine. Sinds de puberteit had ze al niet meer genaaid, dus ze wist niet of het wel ging lukken. Ze begon dan ook met een simpele knuffelvogel en al snel volgden grotere projecten. Stefanie: “Die kleine vogel was een rommeltje, maar toen ik klaar was voelde ik me zo goed. Het naaien maakte me weer vrolijk. Het doorbrak de depressie.”

Van een oude kerstblouse naar een Elsa-jurkje

Van Youtube-filmpjes leerde ze om jurkjes te maken. En toen haar man de kledingkast ging opruimen, kwam er een oud kerstblouse tevoorschijn. Ze blies ‘m weer nieuw leven in. Zo ontstond het eerste jurkje voor haar dochter, die het Elsa-jurkjes noemt (je weet wel van de Disney-film Frozen).

Stephanie heeft nog geen concrete plan om haar creaties te verkopen, maar ze droomt er wel van om een zaakje te beginnen, als haar kinderen dan allemaal oud genoeg zijn om naar school te gaan. Voor nu blijft ze door gaan met het maken van de jurkjes en geniet ze elk moment van haar kinderen. 💖

Heb jij een naaimachine thuis? Ben je creatief?

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 3 weken geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 3 weken geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 1 maand geleden
  • 7 minuten lezen