Waar ben je naar opzoek?

Troovie: speurtocht app voor kids

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Troovie: speurtocht app voor kids

De allertofste speurtocht ooit, die maak je vanaf nu zelf met Troovie; de speurtocht app voor kinderen. Door de buurt of in het park; op een slome zondag, of voor een partijtje. Met deze gratis app kan iedereen op elke denkbare plek zelf een speurtocht uitzetten. Daarna doet Troovie de rest: met één druk op de knop creëert de app een uitdagende route vól avontuur. Buitenspelen was nog nooit zo spannend. 

Avontuur in je wijk

Kinderen die een speurtocht lopen met Troovie gaan met de smartphone of tablet naar buiten. Daar komen ze terecht in een avontuurlijke wereld vol knotsgekke schepsels en uitdagende opdrachten. Zo kan je samen met Professor Pruttel op zoek gaan naar monsters die al het speelgoed in de buurt willen pikken. Ook kunnen de kids een schat gaan zoeken met een echte piraat: Jack McTroovie. Je kiest zelf welk avontuur je wilt beleven.

Speurtocht app = super simpel

Zelf een speurtocht maken is in Troovie heel eenvoudig. Eerst stippel je zelf een leuke route uit. Die kan overal starten: op het strand, in het bos, of gewoon bij je voor de deur. Vervolgens kies je leuke bestaande opdrachten of voeg je eigen opdrachten toe en selecteer je een passende prijs. Troovie tovert dat vervolgens om in een speurtocht die bol staat van het avontuur.

Buitenspelen bevorderen

De kinderen hoeven geen kaart te lezen maar volgen een pijl die de richting aanwijst, bijvoorbeeld in de vorm van de monsterwijzer of het magisch kompas. Als er meerdere kinderen meedoen, geeft de app regelmatig aan dat de telefoon doorgegeven moet worden. Zo krijgen alle kinderen een keer de leiding. Troovie is een heel sociaal spel: alle kinderen, klein en groter, doen op hun eigen manier mee.

Troovie
Troovie is gestart door twee jonge Nederlandse ondernemers. Geen spelletje op de bank, maar samen naar buiten: dát is het idee van Troovie. De speurtocht app is speciaal gemaakt voor kids en bevat dus geen reclame of onverwachte betaal momenten. Er is uitgebreid getest en de reacties waren meteen enorm enthousiast, van de kids én van de ouders!

Troovie speurtocht app is te downloaden via iTunes of Google play. Kijk voor meer informatie over Troovie op www.Troovie.nl.
De speurtocht app is geschikt voor de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar.

Speurtocht app voor kinderen

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 10 en 8 jaar waarvan één al aan het pre-puberen is. Op dit moment wonen wij voor minimaal 6 maand op Curaçao.

Op de bank ben ik tien jaar geleden mijn blog Love2BeMama gestart wat mijn vierde kindje is. Het is mijn passie waar ik (meer dan) fulltime aan werk. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) wat wij allemaal meemaken. Samen met mijn man run ik het bedrijf DutchFamilyWorks.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Bevalling & Kraamtijd

Watermethode stilgeboren baby: hoe gaat dit in zijn werk?

  • 38 minuten geleden
  • 2 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Moeder zijn en het nog leuk vinden ook: optimaal genieten!

  • 5 uur geleden
  • 3 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Welke rechten heeft een alleenstaande vader?

  • 6 uur geleden
  • 3 minuten lezen