Waar ben je naar opzoek?

Een speurtocht voor kinderen organiseren? De allertofste speurtocht ooit, die maak je vanaf nu zelf met Troovie; de speurtocht app voor kinderen. Door de buurt of in het park; op een slome zondag, of voor een partijtje. Met deze gratis app kan iedereen op elke denkbare plek zelf een speurtocht uitzetten. Daarna doet de speurtocht app Troovie de rest: met één druk op de knop creëert de app een uitdagende route vól avontuur. Buitenspelen was nog nooit zo spannend.

Speurtocht app voor kinderen: op avontuur in je wijk

Kinderen die een speurtocht lopen met speutocht app Troovie gaan met de smartphone of tablet naar buiten. Daar komen ze terecht in een avontuurlijke wereld vol knotsgekke schepsels en uitdagende opdrachten. Zo kan je samen met Professor Pruttel op zoek gaan naar monsters die al het speelgoed in de buurt willen pikken. Ook kunnen de kids een schat gaan zoeken met een echte piraat: Jack McTroovie. Je kiest zelf welk avontuur je wilt beleven.

Buitenspeelgoed 8 jaar: dit is leuk voor kinderen!

Buitenspeelgoed 8 jaar: wat is leuk? Het zonnetje lacht de lucht is blauw… Kortom: de kinderen kunnen weer lekker en volop buitenspelen. Heerlijk actief bezig zijn met vriendjes, vriendinnetjes of alleen. Als je een jonger kind hebt dan ben je…

  • Denise Meijer

Speurtocht app = super simpel

Zelf een speurtocht maken is in Troovie heel eenvoudig. Eerst stippel je zelf een leuke route uit. Die kan overal starten: op het strand, in het bos, of gewoon bij je voor de deur. Vervolgens kies je leuke bestaande opdrachten of voeg je eigen opdrachten toe en selecteer je een passende prijs. Troovie tovert dat vervolgens om in een speurtocht die bol staat van het avontuur.

Buitenspelen bevorderen

De kinderen hoeven geen kaart te lezen maar volgen een pijl die de richting aanwijst, bijvoorbeeld in de vorm van de monsterwijzer of het magisch kompas. Als er meerdere kinderen meedoen, geeft de app regelmatig aan dat de telefoon doorgegeven moet worden. Zo krijgen alle kinderen een keer de leiding. Troovie is een heel sociaal spel: alle kinderen, klein en groter, doen op hun eigen manier mee.

TroovieTroovie is gestart door twee jonge Nederlandse ondernemers. Geen spelletje op de bank, maar samen naar buiten: dát is het idee van Troovie. De speurtocht app is speciaal gemaakt voor kids en bevat dus geen reclame of onverwachte betaal momenten. Er is uitgebreid getest en de reacties waren meteen enorm enthousiast, van de kids én van de ouders!

Troovie speurtocht app is te downloaden via iTunes of Google play. Kijk voor meer informatie over Troovie op www.Troovie.nl.
De speurtocht app is geschikt voor de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar.

Love2BeMama

De redactie van Love2BeMama zoekt dagelijks de leukste, interessantste en belangrijkste nieuwtjes voor jou op zodat jij niet verder hoeft te zoeken. Ook posten wij verhalen van moeders. Je dagelijkse portie nieuws, echte verhalen en blogs bij elkaar!

Heb je een tip? Stuur een mailtje naar post@love2bemama.com.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

  • 1 jaar geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

  • 1 jaar geleden
  • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

  • 1 jaar geleden
  • 4 minuten lezen