Waar ben je naar opzoek?

Tip van Sint: Leuke cadeautjes voor tieners en pubers

2 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Tip van Sint: Leuke cadeautjes voor tieners en pubers

Is je kind jarig, is het tijd voor een spontaan cadeautje of moet je nog inkopen doen voor de feestdagen? Dan komt dit lijstje vast en zeker van pas. Het kan namelijk zo zijn dat jouw kind niet weet wat hij of zij wil. In zo’n geval wordt het ineens erg lastig om te weten wat je moet kopen. Hieronder een lijstje met verschillende, leuke cadeautjes voor jouw kinderen.

Emoji’s

Heb je er ooit al eens over gehoord? Emoji’s zijn de smileys die je kunt gebruiken in WhatsApp en tegenwoordig ook op meerdere social media kanalen. Ze zijn razend populair bij de jeugd. Een leuk cadeautje is dus om iets in de trant van de emoji’s te doen. Zo zijn er t-shirts, kussens, sleutelhangers en ook powerbanks te koop. Met deze gadget komt die nieuwe iPhone 7 al helemaal tot zijn recht!

emojis-powerbank

Robots

Speciaal voor de jongens: robots! Wat is er leuker dan lekker te knutselen aan een robot die je zelf kan maken. Als de robot eenmaal af is kun je er ook verschillende dingen mee doen die een echte robot ook kan, zoals dingen oppakken. Al met al brengt dit cadeau
je veel creativiteit en plezier voor de kids. Een keer niet heel de avond op hun mobieltje of tablet spelen, maar creatief bezig zijn met knutselen.

Nagellakdroger

En nu eentje speciaal voor de meisjes: een schattige nagellakdroger. Dit aapje blaast jouw nagellak zo droog! Zo heeft je meisje nooit meer beschadigde nagellak doordat het nog niet droog was. Het drogen van je nagels is meestal best wel saai. Maar met dit aapje wordt het een stuk leuker. Dit cadeautje is leuk om er bij te geven, bijvoorbeeld voor Sinterklaas.

nageldroger

Leuke hoesjes

Wat het ook altid goed doet bij de kids is een leuk hoesje. Ben je bang dat je het verkeerde hoesje koopt? Geef ze dan een waardebon zodat ze het zelf uit kunnen kiezen. Kinderen zijn namelijk op dat gebied erg wispelturig. De ene keer is dat hoesje weer leuk, en de andere keer is iets anders weer leuk. Heb je een iets groter budget? Dan kan je natuurlijk iets kopen voor het hoesje, namelijk de telefoon. Bestel een T-Mobile iPhone en maak je puber zo blij als een kind.

Heb jij zelf een super origineel cadeau? Deel het met andere moeders zodat iedereen een leuk cadeautje weet voor de feestdagen of voor andere gelegenheden!

Deze blog bevat gesponsorde content.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 36 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 12, 11 en 9 jaar. Op dit moment wonen wij voor langere tijd op Curaçao.

Ik werk al 12 jaar met veel passie aan mijn blog Love2BeMama. Mijn passie is schrijven en content creëren. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ook leuk

Blogs over kinderen en school

Traktatietip: Rupsje Nooitgenoeg

  • 1 maand geleden
  • 1 minuut lezen
Wonen op Curacao

Naar Curacao met kinderen: pas hiervoor op!

  • 6 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
DIY & Knutselen

Happy stones: steentjes schilderen en verstoppen

  • 6 maanden geleden
  • 3 minuten lezen