Waar ben je naar opzoek?

Aan alle moeders

2 minuten lezen Pascal Meulenbelt
Aan alle moeders

Een moeder op hakken

Vanaf het moment dat ik ben begonnen met schrijven voor Love2BeMama heb ik vele reacties gekregen van mannen om mij heen. Eerder heb ik jullie vriendelijk doch dringend verzocht om meer aan jezelf te denken en beter je best te doen. Na de bevalling bestaat je leven uit meer dan alleen jullie kind. Gooi dat fleecevest uit en kom van die bank af. De mannen waren het volledig eens dat, sommige, vrouwen zichzelf volledig seksloos kleden. Wat mij nog meer opzien baarde is dat de mannen allemaal gefrustreerd waren. Niet alleen vanwege de kleren maar ook vanwege hun blauw gekleurde testikels. Het is moeilijk met een baby om überhaupt aan genoeg rust te komen, laat staan een extra inspanning.

> Lees ook: Vanavond zeggen we JA tegen seks!

‘Natuurfilms’

De mannen klagen steen en been dat zij elke ‘natuurfilm’ van voor tot achter kennen. Ze kunnen de scenes zelfs achterstevoren omschrijven, meepraten en naspelen. Nou is hier niet heel veel inspiratie voor nodig aangezien al deze films hetzelfde ‘sterke’ verhaal/scenario hebben.

Volgens bepaalde boeken en personen zijn wij op de wereld gezet om nageslachten te maken en op dieren te jagen. Volgens de klagende mannen nemen vrouwen dit te letterlijk (dit is dan ook het enige wat überhaupt nog genomen wordt). Jullie vrouwen, schijnen na de bevalling te vergeten waar die kleine vandaan komt. Die kleine is op een manier verwekt die ook na de bevalling voor herhaling vatbaar is.

Een bevalling is niet zomaar iets

Natuurlijk is het logisch dat een vrouw na de bevalling niet direct de man bespringt en haar benen spreidt. Een bevalling is niet zomaar iets, het is aan aanslag op je lichaam en geest:

  • Zit je lekker rustig voetbal te kijken, spelen die hormonen weer bij haar op en kleppert ze er weer eens door heen over die buggy die ze niet mooi genoeg vindt.
  • Wil je een biertje drinken bij de voetbal, wordt het verboden: ’Ik mag het ook niet, dus jij ook niet!’
  • Ben je net het huis uit gevlucht naar de eerste beste kroeg, wordt je gebeld: ’Volgens mij heb ik weeën….’ ‘Uhm nee schat, je bent pas 12 weken zwanger.’

Start vandaag nog: je seksleven afstoffen

Het is een aanslag op lichaam en geest. Na negen maanden afzien, is het dan ook logisch om dan weer te genieten en te ontspannen. Spring van de bank, leg je nageslacht in een kinderwagen en ga samen naar de dichtstbijzijnde lingeriewinkel. Laat dit keer de mooie witte oma onderbroeken links én rechts liggen en loop naar de sexy afdeling. Kies iets uit waarmee jij je man binnen 3 seconde ontspannen hebt. Op de terugweg rijd je langs iemand die een avondje wil oppassen op jullie ‘slapende’ baby. Eenmaal thuis aangekomen is het tijd voor een verkleedpartijtje. Kleed je om, doe je nieuwe lingerie aan en pak je schoonmaak pakje uit de kast. Wacht tot je man thuis is en begin met schoonmaken. Het is tijd om vanavond je seksleven af te stoffen!

Ps. Onder jullie ‘spel’ niet aan dit artikel denken, dat werkt niet 😉

Beeld: Stockfresh

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

  • 1 jaar geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

  • 1 jaar geleden
  • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

  • 1 jaar geleden
  • 4 minuten lezen