Waar ben je naar opzoek?

Start een succesvolle blog in 2019 (ik ga je er alles over leren!)

3 minuten lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Start een succesvolle blog in 2019 (ik ga je er alles over leren!)

Als je mij volgt op Instagram heb je al kunnen lezen dat er wat toffe dingen gaan komen. Zo ga ik een traject volgen om mijn blog naar een hoger en persoonlijk level te tillen. Maar niet een level waarbij het draait om keiharde cijfers. Als je deze blog leest dan weet je wat ik precies bedoel! Ook ga ik een cursus / online training (het beestje heeft nog geen naam) lanceren waarbij ik alles uit de doeken doe over bloggen. Ik twijfelde heel lang of ik wel een kijkje in mijn keuken wilde gaan geven maar ik ga het doen!

Wil jij een blog starten?

In de afgelopen jaren heb ik zoveel geleerd over bloggen en Social Media en ik krijg heel vaak de vraag van andere vrouwen hoe ze een blog moeten starten en hoe ze dat kunnen combineren met bijvoorbeeld kinderen, het huishouden of vanuit huis werken. Het is voor mij onmogelijk om al die vragen door prive berichtjes en mailtjes persoonlijk te gaan beantwoorden. Daar heb ik helaas simpelweg de tijd niet voor.

Daarom heb ik besloten dat ik een nieuw bedrijf ga beginnen waarbij ik jullie alles ga leren over bloggen en Social Media. Het wordt een nieuw bedrijf met een nieuwe naam waar ik heel veel toffe en laagdrempelige cursussen ga aanbieden maar ook verdieping van onderwerpen. Ook wil ik meer vertellen over het starten van een bedrijf (vanuit huis) en wat daarbij allemaal komt kijken.

Laagdrempelige cursussen

Ik ga alles ontwikkelen vanuit mijn eigen kennis en ervaring. Ik ben geen Social Media goeroe of een expert maar ik heb wel heel veel kennis wat ik kan delen. Als er verdieping op een onderwerp moet komen kan het ook zo zijn dat ik een expert inschakel om hier meer over te vertellen. Het worden super leuke cursussen die laagdrempelig zijn en waarmee ik veel vrouwen wil bereiken en mee wil helpen.

Verwacht geen cursus waarbij ik je ga vertellen hoe je in korte tijd zoveel mogelijk geld gaat verdienen of hoe je blog zo snel mogelijk groeit. Daar ben ik namelijk zelf ook helemaal vanaf gestapt. Ik wil je juist leren hoe je creatief kunt zijn, authentiek, interactie krijgt met je volgers en een waardevolle community op kunt bouwen om je te onderscheiden van alle vele andere (grote) bloggers. Het worden geen schreeuwerige cursussen maar juist eerlijk en vanuit mijn eigen ervaring.

Even kort samengevat wat ik allemaal aan wil gaan bieden (in random volgorde):

 • Hoe je een succesvolle blogt start in 2019.
 • Hoe je een community opbouwt, interactie hebt met je volgers en dit onderhoud.
 • Hoe je je onderscheid tussen alle bloggers.
 • Hoe je geld kunt verdienen met bloggen.
 • Hoe je een blog start.
 • Wat heb je nodig om te bloggen?
 • Hoe maak je content?
 • Wat voor content kun je maken?
 • Hoe kom je aan volgers?
 • Hoe presenteer je jezelf wanneer je een blog hebt?
 • Hoe kun je effectief werken vanuit huis?
 • Hoe maak je een planning?
 • Hoe werk je volgens een to-do lijst?

De cursussen zal ik zoals het nu lijkt aan gaan bieden op Facebook en ik zal daar ook begeleiding geven, live sessies en webinars waar je je voor kunt inschrijven. Ik ben volop bezig met de ontwikkeling van mijn nieuwe bedrijf dus ik kan je nog niet tot in de puntjes vertellen hoe alles eruit gaat zien maar geloof mij; het wordt tof! Ik heb al opdracht gegeven voor het ontwerpen van mijn huisstijl en ik ben al de trainingen in grove lijnen aan het uitwerken.

Al mijn ervaring, tips en trucs zal ik met jullie delen!

Ik zal je al wel vast vertellen dat ik dit niet gratis aan kan bieden. De cursussen worden niet duur en er is voor ieder wat wils maar ik kan al mijn kennis en ervaring niet gratis weggeven. Er gaat ook veel tijd zitten in de ontwikkeling van de cursussen, het opzetten van een nieuw bedrijf en jullie helpen. Maar dat lijkt mij vanzelfsprekend!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg gratis tips!

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan vast in voor mijn nieuwsbrief en misschien zit jij in mijn pilot groepje binnenkort. Als je je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief geef ik je alvast 5 gratis tips wat je moet doen voordat je start met bloggen. Die tips krijg je gratis dus doe er je voordeel mee!

start een succesvolle blog

De komende tijd zal ik jullie op de hoogte houden van de start van mijn nieuwe bedrijf en ik hoop je te verwelkomen in één van mijn super leuke cursussen / trainen of wellicht al in mijn pilot groep!

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 38 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 14, 13 en 10 jaar. Wij wonen sinds 2,5 jaar op Curaçao.

Mijn blog Love2BeMama lag een tijdje stil. Deze heb ik als hobby weer opgepakt. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao. Op dit moment starten mijn man en ik een nieuw online bedrijf: Het Investeringsplan!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

 • 1 jaar geleden
 • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

 • 1 jaar geleden
 • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

 • 1 jaar geleden
 • 4 minuten lezen