5 dingen die je moet weten voordat je een blog start

Heb jij altijd al een blog willen starten maar weet je niet hoe, waar je moet beginnen en waar je aan moet denken? Ik heb inmiddels heel wat jaren ervaren en was in 2010 één van de eerste mamabloggers in Nederland. Ik ga een korte cursus aanbieden om jou te leren bloggen en ik geef je veel tips en tools om aan de slag te gaan. Ook vertel ik je hoe je je geld kan verdienen en hoe je een community op kunt bouwen. 

De cursus is momenteel in ontwikkeling.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Na inschrijving ontvang je alvast een GRATIS Infographic met ‘5 dingen die je moet weten voordat je een blog start!’.

Blogs van Linda

Bijna geopend: De Blogschool!

Waaah!!! Er zijn heel wat ontwikkelingen binnen mijn bedrijf die…

Persoonlijk: volop genieten van onze (nieuwe) tuin aan het water

Een paar dagen hebben we mogen genieten van mooi weer.…

Wat moet je niet vergeten als je op wintersport gaat?!

Ik had nooit gedacht dat ik hierover zou bloggen: tips…

Overstappen op wasbare wattenschijfjes: wel of niet doen?

Wasbare wattenschijfjes; ik had het al vaker voorbij zien komen…

Aankondiging: Ik ga mijn huis opruimen met… Marie Kondo!

De hype Marie Kondo is er al enige tijd en…

Weekmenu voor moeders: snel koken én uit de oven

Het is een eeuwigheid geleden dat ik een weekmenu heb…