Waar ben je naar opzoek?

Sinterklaas surpise idee: wat kan je maken?

2 minuten lezen Denise Meijer Denise Meijer
Sinterklaas surpise idee: wat kan je maken?

Sommige ouders lopen over van de creativiteit als het aankomt op surprises maken. Lijk je een beetje op mij? Dan zit dit er waarschijnlijk niet in. Een beetje hulp met hier en daar een Sinterklaas surprise idee is dus nooit weg en deze tips gaan we je dan ook geven.

Wat is belangrijk als het om een Sinterklaas surprise gaat? Dat zijn een paar dingen:

Zo is het wel zo leuk als je een klein beetje moeite doet. Het is voor veel leerkrachten een horrorscenario als er kinderen met een (onversierde) schoenendoos aankomen die gevuld is met krantenknipsels. Dit is namelijk onwijs sneu voor het kind dat de surprise moet ontvangen. Het is dus wel zo leuk om een beetje moeite te doen. Gelukkig is een Sinterklaas surprise in elkaar zetten helemaal zo moeilijk niet! Zeker niet als je kijkt naar deze ideeën.

Sinterklaas surprise idee per categorie

Op het lootje, kan een kind aangeven wat zijn of haar hobby’s zijn. Over het algemeen zijn dit relatief standaard categorieën. Denk aan: voetbal, hockey, paardrijden en ga zo maar verder. Dit maakt een surprise voor Sinterklaas ook echt persoonlijk. We hebben een paar van deze surprise ideetjes bij elkaar gepakt en wat tips voor je verzameld van wat je het beste (en makkelijkste) kan maken.

Makkelijke Sinterklaas Surprise maken: 10 tips

De Sinterklaastijd is aangebroken; het Sinterklaasjournaal staat weer aan en de verlanglijstjes worden weer gevuld. Volgende week gaan de kinderen weer lootjes trekken op school. Een super leuke en gezellige tijd breekt aan. De oudste twee kinderen maken al een…

  • Love2BeMama

1: Voor de paardengek

In iedere klas zit meestal wel een meisje die gek is van paarden. Voor mij is dit meestal feest (want ik ben zelf paardengek), maar ik kan me voorstellen dat de meeste ouders geen idee hebben wat ze hier nou mee moeten. Een leuk paarden-Sinterklaas surprise idee is dus niet mis, Dit zijn een paar leuke ideeën die je in elkaar kan zetten voor de echte paardenmeisjes (en jongens).

Paardenbak

Paard van karton

Unicorn surprise voor Sinterklaas

2: Voor de voetballertjes

Trekt jouw kind een voetballertje? Dan zijn is een bal natuurlijk een van de meest logischere surprises. Toch is het niet met meest originele (en makkelijke) sinterklaas surprise idee. Er meer dingen waar je uit kan kiezen, namelijk:

Voetballer van het jaar

Sinterklaas tafelvoetbal

Voetbalveld

3: Sinterklaas surprise idee voor hockey

Is een kind helemaal gek van hockey? Dan zijn de volgende Sinterklaas surprise idee(tjes) perfect voor als je punten wil scoren.

Hockeystick

Prof-hockeyer

Hockey compleet sinterklaas surprise idee

4: Sushi surprise

Heb jij, net zoals ik, een echte sushi-freak in huis? Dan is een sushi Sinterklaas sushi surprise idee natuurlijk perfect.

Shabu To Sint

Je krijgt er honger van!

Heb jij leuke ideeën opgedaan? Laat je kind zien wat hij of zei kan gaan maken en bereid dit eventueel samen voor. Let er wel op: het is een surprise van je kind, laat hem of haar zoveel mogelijk het werk doen. Daarom moet een surprise ook niet te moeilijk zijn, zodat ze het grotendeels zelf kunnen maken.

Denise Meijer

Hoi! Ik ben Denise. Freelance tekstschrijver, blogger bij Love2BeMama (al jaren!), auteur van mijn eigen ‘Dirty Novel’, moeder van een Engeltje, een Bengeltje en een Prinses. Zelfstandig huismanager en eigenaresse van Tekstbureau Het Pennetje. Sarcast, optimist, eigenwijs en humorist. Schrijft graag vunzige tekstjes en ik heb een ‘no-nonsense’ mentaliteit. Ook schrijf ik graag over het echte moederschap: ongecensureerd en zonder filter!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 2 maanden geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 2 maanden geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 2 maanden geleden
  • 7 minuten lezen