Waar ben je naar opzoek?

Review Disney Princess Modepoppen

2 minuten lezen Tamara Spierings Tamara Spierings
Review Disney Princess Modepoppen

Ken jij de Disneyfilm Ralph Breaks the Internet? In deze film betreedt Vanellope Von Schweetz met haar beste vriend Ralph de onbekende wereld van het internet. Ze wordt omringd met Disneyprinsessen en merkt tot haar verbazing dat ze veel met deze prinsessen gemeen heeft. Disney heeft deze prinssen uitgebracht in modepoppen om mee te spelen. Deze poppen zijn gekleed in comfortabele casual outfits met leuke en moderne accessoires. In deze blog laat ik je zien welke poppen er allemaal zijn.

De wereld van Disney Princess

Dé grote wens van ieder klein meisje is om ooit een echte prinses te zijn. Met Disney Princess kunnen meisjes zich nu dagelijks een klein prinsesje voelen. Alle prinsessen, van de bekendste klassiekers tot de allernieuwste aanwinsten, hebben hun eigen verhaal en wereld waarin jonge meisjes op kunnen gaan. Van de Kleine Zeemeermin tot Pocahontas en van Sneeuwwitje tot Elsa voor iedere kleine fan is er wat wils. Zo zijn er bijvoorbeeld roze broodtrommels waarin je meisje haar lunch kan meenemen naar school, maar ook opbergboxen om de mooiste kleurpotloden en stiften in te bewaren. Ook de slaapkamer kan makkelijk worden omgetoverd tot een heuse prinsessenkamer met de artikelen van Disney Princess. Zo zijn er bijvoorbeeld kleine prullenbakken met een mooie prinsessenopdruk of ladekastjes om het speelgoed in op te bergen na een middag spelen. Met Disney Princess voeg je makkelijk een klein beetje magie toe aan het leven van de kleine prinsesjes.

Review Disney Princess modepoppen

Mijn meisje van 7 is gek op prinsessen. Toen er gevraagd werd wie deze poppen wilde uittesten heb ik ons ook meteen ingeschreven. Vier leuke poppen, twee daarvan hebben we gegeven aan een vriendinnetje van mijn dochter zodat ze er samen mee kunnen spelen.

Beide meiden waren razend enthousiast tijdens het uitpakken van de poppen. De kleding en schoenen zijn wat groter dan bij de normale Barbie poppen waardoor je ze dus minder snel kwijt raakt en ze minder snel kapot gaan. Ook maakt dit dat de poppen geschikt zijn voor de iets jongere kinderen. 

Het haar van Merida is krullend. Mijn dochter heeft geprobeerd dat haar te borstelen. Daar wordt het niet mooier op helaas. Mijn tip: doe dat maar niet! 😉 Wij vinden de poppen leuk. Het zijn degelijke poppen om mee te spelen in de leeftijd van 3+ t/m een jaar of 7/8.

De sets Disney Princess poppen

De Disney Princess modepoppen zijn een set van twee Disney prinsessen uit verschillende films die in een ‘modern jasje’ zijn gestoken. Zo heb je Assepoester en Mulan, Ariel en Pocahontas, Elsa en Anna, Jasmine en Aurora, Belle en Merida en Rapunzel en Tiana. Dit zijn poppen die je per set koopt.

Er zijn ook poppen per één te koop: Disney Princess Belle, Disney Princess Rapunzel, Disney Princess Tiana.

Deze producten hebben wij gekregen. De blog bevat affiliatelinks.
Lees hier alles over ons advertentiebeleid.

Tamara Spierings

Ik ben Tamara. Parttime moeder van twee halfbloedjes. Niet meer samen met hun vader maar al een hele tijd samenwonend met mijn nieuwe liefde. In mijn vrije tijd fotografeer ik graag, ik kook en reizen is mijn grootste hobby. Ik zit in mijn afstudeerjaar o&a Psychologie en leer Spaans om mij tijdens mijn reizen beter verstaanbaar te maken. In mijn blogs neem ik jullie mee. in mijn alledaagse chaos en dilemma’s.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 3 maanden geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 3 maanden geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen