Waar ben je naar opzoek?

Review Blume Pop: verrassing uit een bloempot

2 minuten lezen Malu Latumeten Malu Latumeten
Review Blume Pop: verrassing uit een bloempot

Wat leuk, voor Love2BeMama mag ik de ‘Blume Verrassingspop’ uittesten! Ik typ dan wel ‘ik’, maar eigenlijk gaat Yael het natuurlijk uittesten en mag ik er alleen een stukje over schrijven 😉. Yael is in ieder geval MEGA enthousiast! Want welk kind houdt er nou niet van verrassingen?! Om deze reden dan ook leuk voor meisjes én jongens. Lees de review Blume Pop: de verrassing uit een bloempot.

Review Blume Pop

De ‘Blume Verrassingspop‘ dus! Wat is dit? Op het eerste gezicht is het een soort bloempotje met een roze deksel. Met de verpakking eromheen kun je niet zien wélke pot en pop je hebt. Spannend!

Allereerst moet de folieverpakking er af. Daarvoor heeft Yael toch even mijn hulp nodig. Er komt een roze bloempot tevoorschijn. Bovenop ligt een klein gietertje, dat hij moet vullen met water. Nog ’n folie’tje moet hij eraf trekken aan de bovenkant tot we de “bruine aarde laag” zien. Dan gebruikt hij het gietertje om de pot “water te geven”…

Verrassing uit een bloempot

De verrassing laat gelukkig niet lang op zich wachten. Na een paar tellen scheurt de bovenlaag open en “ploept” het MEGA haar van het popje eruit! Het haar voelt lekker “squishy!”! 

‘WOOO!!!’ roept Yael uit van verbazing. Hij haalt het popje eruit en kijkt op de bijgeleverde kaart wélke van de 22 popjes hij heeft: SEDONA! 

‘Hihi, ze is in haar blootje!’ giechelt Yael. Al is dit niet helemaal waar; ze draagt een ondergoedsetje. De bloempot kun je openen en als speelhuisje gebruiken. Ook vinden we hierin nóg meer verrassingen! Een stickervelletje en 3 “geheime vakjes” om te openen. Hierin zitten mini sandaaltjes, een mini jurkje, tasje en een klein vriendje. In Sedona’s geval is dat een ijslollie-poppetje. We geven Sedona haar outfit aan. Super schattig allemaal!

Ook leuk voor jongens!

Yael vindt het allemaal reuze interessant; vooral omdat het zo’n ander speelgoed is dan dat waar hij normaal mee speelt. Misschien zullen sommige jongetjes het “echt voor meisjes” vinden, maar Sedona houdt zich goed staande in haar “gevecht” tegen de brullende T-Rex van Yael. Het grappige verrassingseffect heb je maar één keer, maar daarna kun je hier nog hartstikke leuk mee spelen. Wij vonden het dan ook hartstikke leuk om de ‘Blume Verrassingspop‘ uit te mogen testen! 

Blume Speelset

Voor alle poppetjes die je verzameld kun je ook een speelset erbij kopen. De Blume speelset zit vol verrassingen.  Open de pot en klap de uitklapbare onderdelen uit. Ontdek het minivriendje en alle gave accessoires om mee te spelen! Er zitten onder andere geweldige outfits in en meubels om mee te spelen. Richt de speelset in zoals jij wilt en verzin de leukste verhalen met je Blume pop! De speelset is te gebruiken met andere Blume poppen en speelsets.

Deze blog bevat affiliatelinks.
Lees hier alles over ons advertentiebeleid.

Malu Latumeten

Ik ben Malu, getrouwd met Gino en mama van Yael (geboren in 2012).
In mijn blogs lees je over wat mij bezig houd in mijn dagelijks leven als werkende mama met een zoontje met autisme en TOS.
Direct, open en met altijd een vleugje humor en zelfspot.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 2 maanden geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 2 maanden geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 2 maanden geleden
  • 7 minuten lezen