Waar ben je naar opzoek?

Review Blinger Glitterset: leuk of meuk?

1 minuut lezen Tamara Spierings Tamara Spierings
Review Blinger Glitterset: leuk of meuk?

Glitters! Welk meisje houdt er niet van? Hoe leuk is het dan dat mijn 7-jarige dochter deze Blinger set uit mocht proberen? Toen ze uit school kwam hebben we de set ook meteen uitgepakt en is ze ermee aan de slag gegaan. Is het leuk of meuk? Lees de review Blinger Glitterset en of wij dit product het Love2BeMama Keurmerk geven.

Jezelf versieren met glitters

Versier je haar, kleding, tassen of wat jij maar wilt met de Blinger Glitterset! Klik prachtige zelfklevende edelsteentjes op het oppervlak dat jij wilt versieren en laat het de hele dag glinsteren! Laad, klik en bling! De set komt met wel 75 zelfklevende edelsteentjes in de kleuren roze, wit en blauw.

Blijft niet plakken

De bedoeling is dat je het plasticje met de steentjes in de Blinger plaatst. In de opening daaronder doe je een flinke pluk haar, vervolgens druk je hem dicht en hoort het apparaatje het steentje op het haar te plakken. De eerste pluk ging redelijk goed, wel moest ik het steentje even aandrukken. Alle andere steentjes bleven aan het apparaatje kleven. Uiteindelijk heb ik de steentjes gewoon van het plasticje afgehaald en zelf op haar haren geplakt.

Leuk of meuk?

Conclusie over de Blinger Glitterset: vanuit ons is dus dat je net zo goed zelf glitter plakkers kunt kopen en deze op het haar kan plakken. Daar heb je echt dat apparaatje niet voor nodig! De steentjes zijn ook los te koop. Dit product krijgt niet het Love2BeMama Keurmerk!

Een tip van mij: Ik heb een beetje haarlak over de steentjes gespoten na het opplakken. Toen bleef het goed zitten want mijn dochter kwam thuis met alle steentjes nog in haar haren.

Dit product hebben we gekregen en in deze blog staan affiliatelinks verwerkt.
Alles over ons advertentiebeleid lees je hier.

Tamara Spierings

Ik ben Tamara. Parttime moeder van twee halfbloedjes. Niet meer samen met hun vader maar al een hele tijd samenwonend met mijn nieuwe liefde. In mijn vrije tijd fotografeer ik graag, ik kook en reizen is mijn grootste hobby. Ik zit in mijn afstudeerjaar o&a Psychologie en leer Spaans om mij tijdens mijn reizen beter verstaanbaar te maken. In mijn blogs neem ik jullie mee. in mijn alledaagse chaos en dilemma’s.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

  • 10 maanden geleden
  • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

  • 10 maanden geleden
  • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

  • 10 maanden geleden
  • 4 minuten lezen