Waar ben je naar opzoek?

Wat deze papa met zijn dochter deed… Zo mooi!

1 minuut lezen Sjoukje Dijkstra
Wat deze papa met zijn dochter deed… Zo mooi!

Pak de tissues er maar bij. Hiervan ga je spontaan huilen. Toen Ben en Ali Nunery in het huwelijksbootje stapten, zagen ze er fantastisch uit. Een perfect stel, dat prachtige foto’s liet maken in hun nieuwe huis, waar ze samen hun happily ever after zouden hebben. Hoe anders zou dat lopen……..

Ali kreeg longkanker en stierf. Ben bleef achter met een gebroken hart, maar met een prachtige dochter. Toen hij en zijn dochter op punt stonden om te verhuizen, en het huis te verlaten, waar ze eens een gelukkig gezin vormden, besloot hij iets bijzonders te doen.

Een eerbetoon aan zijn vrouw

Een eerbetoon aan de moeder van Olivia. Samen met zijn dochter maakte hij dezelfde foto reportage die hij maakte met zijn vrouw op hun huwelijksdag. Het resultaat is prachtig. Ben vertelt dat er een mooie boodschap schuilt achter de foto’s: “Ik wil aan mensen laten zien dat het verlies van mijn vrouw niet het complete verhaal is. Het is een verhaal, bovenal van liefde, maar ook van verlies, en verdriet.”

Lees ook: Viral filmpje: Mama leeft niet meer! Gaat dit te ver?

Voor hem en zijn dochter dienen de foto’s als een eerbetoon. Aan zijn vrouw en aan haar moeder. Als een reminder voor de mooie tijd die ze samen hadden – hoe kort ook – en het nieuwe leven dat er ontstond uit hun liefde.

Jeugdherinneringen

Hopelijk zal Olivia, mede door deze foto’s, haar eerste huis herinneren. Deze bijzondere tijd samen met papa én mama. Toch een prachtige manier om haar stil te doen staan bij haar moeder, met nadruk op hoe mooi het was samen.

Mama en papa tegelijk

Ik vind het zo prachtig gedaan. Hiervan krijg je toch een brok in je keel. Niet dan? Wat een mooi idee…… Zo liefdevol. Zo ontroerend. Liefst had ik dit meisje haar moeder gegund. Gelukkig heeft ze een hele liefdevolle papa, die nu mama en papa tegelijk wil zijn voor haar. #Slik

Bekijk hieronder deze prachtige foto’s

12

17205-r3l8t8d-650-6-3

17355-r3l8t8d-650-enhanced-buzz-wide-14653-1387313974-28


17405-r3l8t8d-650-enhanced-buzz-wide-20363-1387313974-9

Bron: AuntyAcid.com

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 2 maanden geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 2 maanden geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 3 maanden geleden
  • 7 minuten lezen