Waar ben je naar opzoek?

Maak een verzorgingskit voor de dagelijkse verzorging van je baby

1 minuut lezen linda-bosscher Linda Bosscher
Maak een verzorgingskit voor de dagelijkse verzorging van je baby

Tijdens mijn zwangerschap vond ik het erg leuk om de babykamer in te richten. We hebben gekozen voor witte muren zodat we alle kanten op konden. Het geslacht van de baby wisten we namelijk (tot drie keer aan toe) niet. Uiteindelijk is voor elke baby de babykamer hetzelfde gebleven en hebben we hier en daar wat aangepast. De babykamer bleef de babykamer en de kinderen schoven door naar een andere kamer.

Toen mijn tweede op komst was merkte ik wel dat ik de babykamer minder ging gebruiken. Mijn kinderen waren niet zo van het slapen dus als ze al sliepen was dat in de box, bij mama in de draagdoek of in de kinderwagen. Voor het verschonen liep ik ook niet elke keer op en neer naar boven. Teveel gedoe!

Handige tip voor alle jonge ouders

Om ervoor te zorgen dat ik toch alles bij de hand had, heb ik een verplaatsbare verzorgingskit gemaakt met de welbekende trolley. Op de trolley stonden allemaal spullen die ik de dag door gebruikte. De trolley kon ik overal naartoe verplaatsen: de badkamer, onze slaapkamer (waar de wieg stond), de babykamer en ik nam hem zelfs mee naar beneden zodat ik overdag mijn baby makkelijk kon verschonen.

De trolley was uitgerust met allemaal fijne producten inclusief schone kleertjes en hydrofiele doeken. Ik kampte ook met een nasleep van bekkeninstabiliteit dus traplopen was sowieso niet goed voor mij. Nu hoefde ik bijna niet boven te komen.

Ik vond dit zo handig en vele vriendinnen met baby’s hebben het idee overgenomen.

verzorgingskit-trolley

De trolley is uitgerust met de volgende producten:

 • Schone kleertjes
 • Luiers en luierdoekjes
 • Verzorgingsproducten
 • Hydrofiele doeken
 • Een schoon en uitgekookt extra speentje
 • Watten, alcohol (voor het ontsmetten) en een thermometer
 • Optioneel: flesje

Mijn favoriete verzorgingsproducten

Voor de dagelijkse verzorging van mijn baby gebruikte ik mijn favoriete verschoningsproducten van Weleda. De producten van Weleda zijn 100% natuurlijk en gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Als moeder wil ik het beste voor mijn kind en ook voor het tere huidje. De veiligheid van mijn baby staat voorop!

Lees ook: DIY: Daddy’s Luier Kit

verzorgingsproducten-weleda

Op deze website kom je meer te weten over de dagelijkse verzorging van je baby en de 100% natuurlijke (en super fijne) producten van Weleda.

weleda-voor-baby

Dit is een gesponsorde blogpost.

Linda Bosscher

Joe! Ik ben Linda, 38 jaar en getrouwd met Mike. We hebben drie kinderen van 14, 13 en 10 jaar. Wij wonen sinds 2,5 jaar op Curaçao.

Mijn blog Love2BeMama lag een tijdje stil. Deze heb ik als hobby weer opgepakt. Hier deel ik eerlijke verhalen over het moederschap en kun je lezen (en volgen) hoe wij leven op Curaçao. Op dit moment starten mijn man en ik een nieuw online bedrijf: Het Investeringsplan!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Alleenstaande moeder

Een huis kopen als alleenstaande ouder: wat is belangrijk?

 • 11 maanden geleden
 • 3 minuten lezen
Blogs over kinderen en ouderschap

Vliegen met een zieke dreumes. Hebben wij weer!

 • 11 maanden geleden
 • 7 minuten lezen
Vakantie met kinderen

Goedkoop vliegen naar Curacao tips!

 • 11 maanden geleden
 • 4 minuten lezen