Waar ben je naar opzoek?

Praat ruzies met je partner altijd uit voor het slapengaan en wel hierom!

2 minuten lezen Marian Alons
Praat ruzies met je partner altijd uit voor het slapengaan en wel hierom!

Misschien heb je wel eens tegen je partner gezegd, dat je de ruzie graag wil bijleggen voordat jullie gaan slapen. Dat is een goed idee! Want in een nacht kan veel gebeuren. Helaas weet de Britse Ashley daar alles van: haar man Mikey overleed in de nacht nadat zij ruzie hadden.

In de avond voor het slapengaan kreeg het stel Ashley en Mikey bonje. Daarom sliep Mikey  een nachtje op de bank, niet wetende dat hij de volgende dag niet meer zou wakker worden. Ashley trof hem ‘s ochtends levenloos aan.

Lees ook: Zwangerschapsshoot met overleden man

Als tapijtreiniger maakte Mikey veel overuren en verdiende hij geld om z’n gezin te onderhouden. Ashley: “Hij deed er werkelijk alles aan om ervoor te zorgen dat we jaarlijks met het gezin naar Disneyland konden.” Na een 16-urige werkdag kwam hij dus laat thuis. Hierover kregen Ashley en Mikey ruzie.

“Je vader is dood. Je vader is dood!”

Toen ik de kamer binnenkwam zag ik dat zijn hoofd een rare kleur had gekregen. Meteen wist ik dat dit niet goed was,” aldus Ashley. Hij was ijskoud, toen ze het ontdekte. Onderzoek heeft uitgewezen dat hij is gestikt in z’n slaap.

Uit paniek rende ze de kamer uit en schreeuwde ze naar haar 14-jarige dochter: “Je vader is dood, je vader is dood!” Daarna rende ze naar buiten en schreeuwde ze weer dat Mikey dood was. Ze viel flauw en is vervolgens door haar buren naar binnen gedragen.

Tripje naar Praag

Ashley is verschrikkelijk verdrietig: “Ik werd boos toen hij thuiskwam. Ik wilde zo graag dat hij vaker thuis zou zijn. Hij zei dat hij dat niet kon waarmaken en ik snapte maar niet waarom.” Wat bleek? Haar man werkte zulke lange dagen om geld te sparen, zodat ze op vakantie zouden kunnen naar Praag.

Lees ook: Veel ruzie in huis? Maak gevoelens bespreekbaar!

“Ik voel me zo ontzettend schuldig, omdat hij van mij op de bank moest slapen. Ik ben boos op mezelf. Mijn laatste woorden waren boze woorden. Het is hartverscheurend dat hij zo hard werkte om me te verrassen met een reisje naar Praag.”

Op de begrafenis van Mikey sprak Ashley uit dat het leven te kort is om boos naar bed te gaan. “Kus je partner en vertel hoeveel je van ze houdt, hoeveel je om ze geeft. Ook als ze er niet altijd zijn.”

Wat een boodschap!

Bron: Independent.co.uk                –               Bron hoofdafbeelding: Pixabay

 

 

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ook leuk

Wonen op Curacao

Emigreren naar buitenland met kinderen tips

  • 3 weken geleden
  • 5 minuten lezen
Alleenstaande moeder

Alleenstaande ouder toeslag 2024

  • 3 weken geleden
  • 4 minuten lezen
Mama

Een gezin met 6 kinderen

  • 4 weken geleden
  • 7 minuten lezen